Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szávitrí

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Lost-nap: a fiúk 2010.01.30 10:30:00
Pár kép a Lost pasijairól, öt évadot felölelve. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/boys_of_lost/feed", "width":"490", "height":"600", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
Szávitrí 2010.01.30 17:20:24
Csütörtök este, Debrecen, 32-es busz. Huszonéves srác fekete táskával az oldalán, kapucnival a fején, állva olvasta Dan Abnett Szellemgyártó című művét. ..
Szégyenkezve pótolom végre elmaradásomat és beszámolok az utóbbi néhány hónap észleléseiről, bár hozzá kell tennem, az utóbbi időben nem volt tömeges jelenség a nyilvános olvasás.  Az első feljegyzéseim olyan régiek, hogy alig merem leírni. Szeptember 29-én láttam…..
A csíkos gumicsizma viselője előttem ült a 18-as villamoson. Huszonéves, csinos lány, aki hozzám hasonlóan belemerült a könyvébe. De én egyszer csak ráébredtem, hogy igazából rejtélyes titkosügynök vagyok, odapillantottam hát, mi köti le ennyire. Cserna-Szabó András…..
 Amióta jelentkeztem ügynöknek, valahogy mindig sikerül a buszon olvasó emberek közelébe ülnöm. Vagy éppen ők ülnek le mellém. Debrecen és a lakhelyem, Sajólád között buszozva a busznyi egyetemista között mindig akad egy-kettő – rajtam kívül természetesen –…..
mit olvas az utca embere? Egyveleg 2009.09.07 14:10:00
A múlt héten munkából hazafelé huppant le mellém a 2-es metrón egy harmincas hölgy, térdnaciban, tövig rágott körmökkel. Dan Brown: A megtévesztés foka c. könyvének egy eléggé elnyűtt példányát olvasta. Két dolgot juttatott az eszembe. Az egyik, hogy napokon belül megjelenik…..
mit olvas az utca embere? Toborzó 2009.09.10 07:47:00
  Jelentkezz Mitolvas Ügynöknek!   Részletek a jobb oldali linkeknél:  Mitmereholhogyan?, stb.   A regisztrációhoz email-cím szükséges: írj levelet a nevünkre kattintva, vagy kommentelj ide valamit.       Mindenkinek örülnénk! Köszönjük!..
comment:com Süketek az amerikaiak 2008.04.29 15:10:00
Nem elég, hogy az American Idolban még mindig bent van egy tizenhétéves kölyök, aki kábé annyira karizmatikus, mint Semjén Zsolt és Tölgyessy Péter szerelemgyereke lenne, és a hangjával sem lehet forradalmat csinálni, mint a mi kis énekes lányunk orgánumával, a hülye nézők…..
Nagyon sok mindent, többek között például a tinezhat részesre tervezett Lost évadból csak nyolc epizódon keresztül láthatjuk Yunjin Kim művésznőt is, a sorozat Sun nevű szereplőjének megformálóját, akiről most mellékelünk egy pár képet, tessék sírni nyugodtan.…..