Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élménytanulás

89 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TANULÓ SZOBA 10 ALKALMAS BÉRLETTEL DIÁKOKNAK   Nehezen megy a gyereknek az otthoni tanulás? Órákat görnyedsz a gyerek angol házija felett, de nem érted? Tanuló szobánkban, szakképzett angol nyelvtanárok foglalkoznak gyermekeddel csupán 990 Ft-ért Agykontroll alapú, tanulási…..
Idén újra nagy lendülettel folytatjuk a tavaly nagy sikert aratott NYÁRI INTENZÍV tanfolyamainkat pesti és budai nyelviskoláinkban!   Angol/Német/Orosz intenzív tanfolyam és tábor diákoknak, egyetemistáknak, felnőtteknek (15 éves kortól) Intenzív tanfolyam: -         …..
Michael Schumacher latest news: Doctors wait for eye movements as they continue waking F1 legend from coma     Medics have been bringing the race ace out of a medically induced coma by slowly lowering the amount of drugs sedating him, giving his brain time to heal. Doctors treating F1 legend…..
British backpacker X-rayed after being arrested on suspicion of stealing and swallowing rare pink diamond worth £108,000   Police in Australia have X-rayed a British backpacker amid claims he has stolen and SWALLOWED a rare diamond worth more than £100,000. The 29-year-old Brit, named as…..
Women queue round the block to be treated by world's hottest GYNAECOLOGIST   He has women queueing round the block to be treated by him. For Manuel Rico has caused a stir as the world's hottest gynaecologist since arriving in Chile's Concepcion. The part-time model has been inundated with work…..
Winter Idioms in English     snowball’s chance in hell – to be very unlikely to succeed at something ex: The small boat had a snowball’s chance in hell of surviving the storm.   dead of winter – the coldest, darkest part of winter ex: It feels like…..
Élménytanulás Walt Disney 2014.01.10 14:39:18
Walt Disney Walt Disney was born on December 5, 1901. Disney became one of the best-known motion picture producers in the world. He is particularly noted for being a film producer and a popular showman, as well as an innovator in animation and theme park design.   Disney is famous for his…..
Folyton kapkodsz, és sosincs elég időd a tanulnivalókra és a rengeteg teendődre? Megmutatjuk, hogyan szelídítsd meg az időt, hogy mindig mindenre jusson belőle! Készíts feladatlistát, amire minden elvégzendő feladatot felírsz! Jelöld azt is, hogy a…..
Lepd meg szeretteidet egy különleges karácsonyi ajándékkal! A nyelvtudásnál nincs értékesebb kincs, a Telepátia Nyelviskola módszerével pedig a megajándékozott úgy tanulja meg a választott nyelvet, hogy azt soha többé nem felejti el! Decemberben 10% kedvezményt adunk egyéni…..
Küzd le a stresszt, ne hagyd, hogy rontsa az eredményeidet! Hogyan? Megmutatjuk! Úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed fölött, folyamatos rohanásban vagy az idővel, nem olyan eredményeket érsz el a vizsgán, mint szeretnél? Már aludni sem tudsz nyugodtan,…..
Nagyon fáradt vagy, de holnap egy fontos megmérettetés vár rád? Elindult a vizsgaidőszak, s éjt nappallá téve tanulsz, hogy jók legyenek a jegyeid, s kapj ösztöndíjat? Ilyenkor sokan fordulunk stimuláns szerekhez. Egyrészt, hogy ébren tudjunk maradni, másrészt,…..
Egy másodperc alatt 1 oldalnyi tananyag elsajátítása? Valóban lehetséges ez? Ha ezáltal megszabadulsz a lámpaláztól, a bűntudattól, végre legyőzöd a vizsgadrukkot és a vizsgákat megelőző rosszulléteket, akkor mindenképpen megéri adni egy esélyt a villámolvasás…..
Szeretnéd, ha a lehető leghatékonyabban tudnál tanulni? Akkor próbáld ki a mind a két agyféltekét összehangoló gyakorlatokat! Sokkal több mindent tudsz majd elsajátítani, ráadásul rövidebb idő alatt!  1. gyakorlat: keresztbelendítés Minden olyan gyakorlat, amely során…..
Úgy érzed, hogy amit megtanulsz, azt túl gyorsan el is felejted? Szeretnéd fejleszteni a memóriádat? Ezt memóriajavító gyakorlatokkal is megteheted, s követhetsz ennek megfelelő étrendet is. Memóriajavító gyakorlatok A tanuláshoz és az emlékezéshez egyformán szükség van a…..
A napi hajtásban mindenkinek szüksége van óránként 5-6 percnyi pihenésre. Most megmutatjuk, ezt hogyan oldhatod meg! Masszírozz! Ha sokat kell számítógép előtt ülnöd, nem csoda, ha gyakran megfájdul a fejed. Ilyenkor érintsd meg a halántékod az ujjvégeiddel, és hátrafelé…..
Folyamatos hajsza az életed, úgy érzed, hogy sosem fogod már utolérni magad? Összecsaptak a fejed felett a hullámok, állandóan elkésel, lemaradsz fontos dolgokról? Akkor bizony szervezési problémákkal küzdesz, s biztosan a halogatás sem áll távol tőled. Itt az ideje változtatni!…..
Vörösödik a fejed, összeszorul a torkod, izzad a tenyered… Ha ismerős az érzés, biztosan te sem szeretsz kiállni a nyilvánosság elé, mert a lámpaláz jeleit produkálod. Jobb, ha tudod, hogy egy-egy nagyobb megmérettetés előtt még a tapasztalt vizsgázók is ugyanúgy izgulnak, s a…..
Nemcsak azért érdemes mozogni, hogy megszabaduljunk a túlsúlyunktól, esetleg megelőzzük annak kialakulását. A legújabb kutatások szerint azon diákok tanulmányi eredménye is sokkal jobb, akiknek jobb az állóképességük! A Kalifornia egyetemen a diákok edzettségi szintjét és…..
Elfordítod a kulcsot a zárban, belépsz a lakásba, a sarokba vágod az iskolatáskádat, magadhoz veszel némi ennivalót, s beülsz a tévé vagy a számítógép elé. Sorozatok, csetelés, stb… egyszer csak hazaérnek a szülők a munkából, este lett, s te még nem is tanultál semmit.…..
Mindent meg szeretnél tenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból? A maximális összpontosítást étkezéssel is biztosíthatod, lássuk, hogy milyen ételekből kell többet fogyasztanod! Lazac A lazac gazdag omega-3-zsírsavban, dokozahexaénsavban (DHA) és…..
Semmi kétség:rengeteg energiával, szellemi erővel rendelkezünk. Az jelenti a kihívást, hogy megtanuljuk ezt az energiát megfelelően összpontosítani, hogy a tanulásban és a munkában is hatékonyak lehessünk, s jusson idő a kikapcsolódásra is minden nap. A leggyakoribb rossz…..
A Free Books pontosan az amit a neve is mond: ingyen könyvek! 23.469 klasszikus könyvből válogathatsz - teljesen ingyen! Nincs letöltési korlát, nincsenek rejtett költségek. Fedezd fel a kézzel összeállított könyv gyűjteményeket, töltsd le az összes neked tetsző könyvet…..
Ha egy kicsit hosszabb ideig relaxálnál, itt az alkalom! Próbáld ki a Spa élményt most! ..
Azt biztosan tudod már, hogy a hatékony nyelvtanulás kulcsa a gyakorlás. Legalább annyira fontos, hogy a nyelvet folyamatosan aktívan használd már tanulás közben is, mint hogy kiválaszd a neked megfelelő nyelvtanulási módszert és eszközöket. A nyelvtanulási módszerek aszerint…..