Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chi*** Kreativ

320 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Demeter Hajni (Debrecenből), a 4. görög tengerparti krea elvonulás egyik résztvevője épp szárít egy papír dobozt, amit újjávarázsolt Sartiban, hogy tetszetős tároló dobozka legyen belőle. Még több itt a paverpolozásról: www.gazdagnok.hu/paverpol ~ Ida *** (fotó:Tischler Judit)..
A 4. Kikelet Kreatív Elvonulás résztvevőivel a Narancs-parton adtunk az igazán szabadtéri kreatívitásnak -)(Sithonia, Görögország)= azaz kavicsot festettünk, zenrajzoltunk, de még a gyöngytollas diszítést is alkalmaztuk. Ingyenes kreatív hírlevelem itt: www.gazdagnok.hu/chi-kreativ ~ Ida ***..
Chi*** Kreatív Tenger lánya... 2016.05.26 14:37:00
  Paverpolos textildekorációs falikép a görög tengerpartról ~ készítette Tischler Judit Katalin (4. Kikelet Kreatív Elvonulás: Sarti, Sithonia) ~ Ida ***Még több ingyenesen itt a paverpolozásról: www.gazdagnok.hu/paverpol..
Kavicsok zen-rajzolása = ez is egyik ténykedésünk itt a görög tengerparton a 4. Kikelet Kreatív Elvonuláson. Rózsa Dalma nem véletlenül választotta a Sithonia feliratot, ez ugyanis a minket ringató félsziget neve: Sarti szűkebb "hazája". :-) ~ Ida *** Ingyenes kreatív…..
Tároló doboz paverpolos textildekorációs technikával: Tischler Judit alkotása. Judittal épp a görög tengerparton, Sartiban vagyunk, és egy-egy felhősebb nap kiváló alkalom a kreatívkodásra, így a paverpolozásra is.:-) Ingyenesen itt tudhatsz meg többet erről az újrahasznosítós, ragyogó kézműves…..
Kedvenc kis szentélyem Sarti tengerpartján Görögországban= ezúttal nem fotón megkörökítve, hanem akvarellel festveTipikusan görög, ugye? :-) Igen, ezt készítettem a minap (lásd a ténykedésemet ábrázoló fotót ideklikkelve)~ Ida *** Ingyenes kreatív hírlevelem pedig…..
Vázlatrajzolás közben a görög tengerparton.= Sarti, SithoniaItt pedig a végeredmény látható :-)-->~ Ida ***(fotó: Tischler Judit Katalin )..
A vázlatfüzetemnek ilyen borítót kreáltam a görög tengerparton, Sartiban 2 fontos információ hozzá:~ a hullámoknál használt csipke, meg a napernyőkhöz használt kis kék rongydarabok kivételével (amiket otthonról hoztam) minden mást itt gyűjtöttem az egyik tengerparti sétánk során~ és igen,…..
Kezem... ~ akinek köszönöm, h. van, mert még sokáig szükségem van/lesz rá, képzőművészeti alkotásaimhoz, kreatívkodásokhoz is.Ingyenes kreatív hírlevelem itt = nézd meg: www.gazdagnok.hu/chi-kreativ/   ~ Ida*** smile hangulatjel..
Chi*** Kreatív Lelet(ek) 2016.04.27 19:35:00
~ akvarell némi tussal Inspirálta Szilágyi János graikus képzőművész (Eötvös10 SpriTUSz csoport, Bp., 6. kerület)Ingyenes kreatív hírlevelem itt = nézd meg: www.gazdagnok.hu/chi-kreativ/ ~ Ida*** smile hangulatjel..
KollázsOM :-) ~ akrillal... Ingyenes kreatív hírlevelem itt = nézd meg: www.gazdagnok.hu/chi-kreativ/   ~ Ida***  ..
Arany Asszony ~ paverpolos textildekorációs faliképben elbeszélve. Ő is a 7végén készült, és ő is dr. Varga Boglárka reumatológus orvos alkotása. ~ hasonlót TE is tudsz készíteni! Ha érdekel ez a módszer, akkor nézz körül itt: www.gazdagnok.hu/paverpol-kurzus~ Ida ***..
Chi*** Kreativ 2015.10.13 18:13:27
@Káplár klára: Kedves Klára, örülök, h. idetaláltál :-)

Képzeld, volt már olyan ügyfelem, nem is egy, aki úgy érezte, h. elakadt, és nálam talált aztán inspirációt = remélem, h. így lesz veled is :-)

2 dolgot máris tudok neked ajánlani:
~ most szombaton = 2015. okt. 17-én személyesen is ki tudod próbálni a paverpolozást, klikk ide a részletekért: wwww.gazdagnok.hu/paverpol-kurzus
~ itt pedig egy ingyenes hírlevélsorozatot találsz = afféle ismeretterjesztő írásokat, amiket e-mailben kapsz a paverpolos textildekorációról: wwww.gazdagnok.hu/paverpol

Várlak szeretettel = mindkettőn :-)
Ida ***
  ~ természetesen paverpolos textildekorációs technikával smile hangulatjelMég valószínűleg változtatok a vázán még kicsit, de ezt most nem árulom el!~ hanem majd egy következő bejegyzésben  l Ha pedig kipróbálnád, vagy gyakorolnád ezt a különleges kreatív technikát,…..
~ mert bármilyen, szó szerint: BÁRMILYEN ruhaanyagot lehet használni a paverpolos textildekorációs technikához. Nekem nagy kedvencem ez könnyű, műszálas anyag, amivel az éjjel készítettem ezt a vázát. Te milyen vagy?a) gyűjtögetős: mindenfélét bespájzolok otthonrab) kidobok…..
Chi*** Kreatív Ajándék... 2015.05.04 13:05:00
Ajándékba ilyen különleges anyagokat adok azoknak, akik eljönnek a MOST vasárnapi = 2015. május 10-i vasárnap délutáni paverpolos kreatív kurzusomra. A részleteket a "feltételekről" wink hangulatjel itt találod, nézd meg:www.gazdagnok.hu/paverpol-kurzus A fotón kedves…..
Chi*** Kreatív Önarckép 2015.04.25 19:43:00
Vajh mi a valóság?~ azaz nem az élethűségre törekedtünk Fiók László képzőművészeti kurzusán.Így született meg ez az önarcképem ~ akrillal. Ingyenes kreatív hírlevelem itt = nézd meg: www.gazdagnok.hu/chi-kreativ/     ~ Ida***..
Örömteli kreatívitás, önfeledt boldog órák! = röviden így összegezhető legutóbbi paverpolos textildekorációs kurzusom ~ a résztvevők szemszögéből.A 2015. február 1-i, vasárnap délután csoport résztvevő női mosolygósan, sok nevetéssel nyilatkoznak ~ nézd meg, s csatlakozz…..
Havat hozott sokfelé Hó Királynő! ~ Ő az enyém = paverpolos textildekorációval faliképként megalkotva. Ida*** www.gazdagnok.hu/paverpol ..
És igen: Karácsonyfát is lehet varázsolni a paverpolos textilkeményítő ragasztóval :-)Ezzel a békéscsabai fotóval kívánok mindenkinek további kellemes ünnepeket, békés Karácsonyt:~ Ida *** soxerivelwww.gazdagnok.hu/paverpol(képforrása: Paverpol Békéscsaba)…..
Kellemetes, boldogságos, békességes, ééés OLYAN Karácsonyt kívánok Nektek, amilyent csak szeretnétek magatoknak, "népeteknek" = családotoknak... S mivel mással kívánnám ezt, mint ezzel a zöld kendőből átlátszó, paverpolos textilkeményítő ragasztóval varázsolt karácsonyos…..
Remek alkotások, jó kedv, új kapcsolatok ~ látványos és gyors siker. Röviden összegezve ezt jelentette a mai pavepolos textildekorációs kreatív műhely (is).~ s hoztam is 2 mécsestartó csodát: dr. Varga Boglárka reumatológus orvos alkotásai, aki a paverpolozás után dolgozni ment a…..
~ azaz hogyan fessünk vizet? Itt a megszületett föstménykém, a napokban ezt is ígértem... amikor írtam, h. arcom-blúzom összekentem a bp-i Mammutban tartott, hétvégi festő kurzuson ~ emlékeztek? Itt: http://chi-kreativ.blog.hu/2014/05/04/tanulni_tanulni_tanulni_321…..
Chi*** Kreativ 2014.12.11 15:19:07
@Báboly: köszönöm az elismerésedet :-)
~ Ida ***
~ 4 évszak című faliképem Tél című részlete... S mi más lenne a technika, mint a paverpolos textildekorációs módszer. Faliképet is lehet készíteni az általam vezetett december 14-i, vasárnap délutáni paverpolozáson: http://www.gazdagnok.hu/paverpol-kurzus/ ~ Ida ***…..
Ugyanarról ~ 2 hangra... ...azaz folytattam absztrakt festmészetet: íme az újabb verzió a tegnapi geometrikus-körös-négyszöges-tornyos formációra, s ismételten zöld-pirosban. ~ Ida*** www.gazdagnok.hu/chi-kreativ ..
Mit látsz benne? ~ ma hajnali 4-ig készítettem ezt az absztrakt festményem... Szóval? 7végén Harka Ágnes festőművész tanár képzőművészeti szabadegyetemén voltam, s az ott tanultak hatására alkottam, mert ismét nem bírtam magammal ~ Ida *** www.gazdagnok.hu/chi-kreativ…..