Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tichy Imre

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zöld Kávé Zöld kávé kivonat 2017.11.20 23:37:00
A zöld kávé lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben frissítő és élénkítő hatással bír. A zöld kávét nem pörkölik, ezért tartalmazza a polifenolokat és a klorogénsavat, ezek az anyagok fokozottan…..
Zöld Kávé A Green Coffee 2017.11.14 15:33:15
A zöld kávé az utóbbi néhány évben vált ismert fogyókúrás kiegészítővé. A hagyományos pörkölt kávé fogyasztása fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlott, mert a koffein felpezsdíti, és fokozott energiafelhasználásra készteti a szervezetet. Persze amit nyerünk vele, azt el is veszítjük, ha finomított…..
A zöld kávé kivonatnak kiemelkedő szerepe van a testsúly kontrollban, a benne található klorogénsav csökkenti a táplálékkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, így a szervezet a tartalékaihoz nyúl, segít beindítani a fogyást. A zöld kávé, a nyers feldolgozatlan,…..
A zöld kávéban található antioxidáns, a klorogénsav, hatékonyan veszi fel a küzdelmet a zsírral. Egész pontosan elégeti azt, és ezzel egy erre vonatkozó kutatás szerint 12 hét alatt átlagosan 6 kilótól szabadít meg. A jótékony hatású anyag nagy mennyiségben csak a zöld pörköletlen kávéban…..
A zöld kávé legfontosabb természetes hatóanyaga a klorogén sav, a nyers kávéban nagy mennyiségben van jelen. A pörkölt kávéban már jóval kevesebb van belőle. Egy kis számú vizsgálat eredményeként kiderült, hogy a napi egy-két adag zöld kávét fogyasztó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt…..
A zöld kávé fogyasztása ajánlott azoknak akik túlsúllyal küzdenek, vagy egészségesebb életmódra szeretnének váltani. A zöld kávé előnye, hogy a legtöbb hatóanyagot tartalmazza, többek között a klorogén savat, mely jótékony hatással van a testsúlycsökkentésben is.…..
A zöld kávé antioxidánsokat tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek az egészségünk megóvásához. A zöld kávé része lehet az egészséges táplálkozásnak, mert véd a szabad gyökök ellen, melyek károsan befolyásolják a sejtműködést és az öregedési folyamatokat. Szervezetünk antioxidáns rendszere csak…..
Az Arabica zöld kávé szemekből készül a kivonat, amivel növelni lehet a súlyvesztés mértékét. A zöld kávé kivonat segíti a fogyást, ezért érdemes kipróbálni mindenkinek aki fogyni szeretne. A zöld kávé kivonat olyan összetevőket tartalmaz, ami felgyorsítja az anyagcsere…..
A zöld kávé kivonat nagy mennyiségben tartalmaz klorogén savat, ami lassítja a G6P enzim kiválasztódását, bizonyítottan stabilizálja a vércukor szintet. A zöld kávé kivonat ajánlott a cukorbetegeknek is, a segítségével súlyvesztést érhetnek el. A zöld kávé kivonat kedvező hatásait…..
A zöld kávét nyers kávébabból készítik, a nevét a színéről kapta. A zöld kávé hatékonyan segíti a fogyást. Fő antioxidáns, amit a zöld kávé kivonat tartalmaz, a klorogén sav. A zöld kávé kivonat erős antioxidáns, szabad gyökfogó hatása még fontosabb, mint a fogyást elősegítő tulajdonsága. A klorogén…..
A zöld kávé csökkenti a zsírszövet mennyiségét. Stabilizálja a vércukorszintet. A klorogénsav molekula megtartja a glükóz-6 foszfátot, ami a glükózt bejuttatná a véráramba étkezés után. A zöld kávéval kontrollálhatjuk a vércukorszintet és csökkenthetjük a glikémiás megpróbáltatások kialakulásának…..
Zöld kávé kivonat 100 százalékban természetes anyag, csökkenti az étvágyat, serkenti a zsír és kalóriaégetést, miközben fokozza a mentális és fizikai teljesítőképességet javítja az általános közérzetet. Gyorsítja az anyagcserét, vagyis hozzájárul a természetes fogyáshoz. Csökkenti a bevitt…..
A zöld kávét a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik, ezért megőrzi azokat az anyagokat, mint a polifenolok melyek támogatják az immunrendszert, és védik a sejteket a káros hatásoktól. Elősegítheti a fogyókúra sikerességét, mozgással, sporttal kombinálva. A klinikai kísérletek is azt…..
A zöld kávé csökkenti a zsírszövet mennyiségét. Stabilizálja a vércukorszintet. A klorogénsav molekula megtartja a glükóz-6 foszfátot, ami a glükózt bejuttatná a véráramba étkezés után. A zöld kávéval kontrollálhatjuk a vércukorszintet és csökkenthetjük a glikémiás megpróbáltatások kialakulásának…..
A zöld kávé kivonatnak kiemelkedő szerepe van a testsúly kontrollban, a benne található klorogén sav csökkenti a táplálékkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, így a szervezet hozzányúl a tartalékaihoz, segít beindítani a fogyást. A klorogén sav blokkolja a glükóz-6…..
A zöld kávé lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben frissítő és élénkítő hatással bír. A zöld kávét nem pörkölik, ezért tartalmazza a polifenolokat és a klorogénsavat, ezek az anyagok fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a…..
A zöld kávé kivonat a testtömeg csökkentő termékek középpontjába került, de az eddigi kutatások számtalan előnyös tulajdonságát tárták már fel. Legtöbben zsírégető hatása miatt keresik. Akár változatlan kalóriabevitel mellett is súlyvesztés következhet be a használatával. A zöld kávé kivonat…..
A zöld kávé csökkenti az éhségérzetet és energikus leszel tőle egész nap, még a felesleges kilók és méreganyagok is távoznak a szervezetedből. A klorogén sav a zöld kávé fő összetevője,köztudottan erős antioxidáns hatású, remek zsírégető. Amerikában a fogyókúrázók több héten keresztül szedték a…..
A zöld kávé nagymértékben csökkenti a táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ezért a szervezet az eltárolt zsírból veszi igénybe a szükséges mennyiséget, ami elősegíti a természetes fogyást, fogyasztása testzsír vesztéssel jár. Étvágycsökkentő és…..
A zöld kávé kivonat segíti a fogyást, ezért érdemes kipróbálni mindenkinek aki fogyni szeretne. Az Arabica zöld kávé szemekből készül a kivonat, amivel növelni lehet a súlyvesztés mértékét. A zöld kávé kivonat olyan összetevőket tartalmaz, ami felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, folyamatosan…..
A zöld kávé ajánlott a fogyókúra programokhoz az anyagcsere fokozására, és a szénhidrátok felszívódásának gátlásához. A zöld kávé kevesebb koffeint tartalmaz mint a fekete kávé, nem doppingol,lassan szívódik fel, és hosszabb időre fejti ki hatását. A hagyományos eljárással szemben nem pörkölik,…..
A zöld kávéban található klorogén sav a legerősebb antioxidáns, lassítja a szervezet öregedési folyamatait. Nemcsak fogyaszt, számos egészségvédő hatással rendelkezik. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, összetevői természetesek és az egészségre biztonságosak. A szervezetbe juttatva felgyorsítja…..
A zöld kávéval mellékhatások nélkül hatékony fogyást érhetünk el, a nyers kávéban található klorogén sav tevékenysége, hogy csökkenti a cukor felszívódását, a szervezet az eltárolt zsírt kezdi el használni. A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikro-keringését. A klorogén sav…..
A zöld kávé kivonat különleges, természetes táplálék az egészséges fogyáshoz, de nem csak azoknak nyújt segítséget akik fogyni szeretnének, hanem a cukorbetegeknek is. A pörköletlen zöld kávébab nagy mennyiségben tartalmaz klorogénsavat, amely hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes…..
A zöld kávé sikerének titka a pörkölésmentességében van, természetességében és jótékony hatásában rejlik. A zöld kávé kizárólag magas minőségű zöld kávébabból készül, melynek legfontosabb összetevője a klorogénsav, zsírégető és antioxidáns hatásai is ismertek, csökkenti az éhségérzetet, segít…..