Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Entertainment Weekly egy nagyon érdekes írásban szedte össze, hogyan sikerült a JJ Abrams-Eric Kripke párosnak meggyőznie az NBC-t arról, hogy rendeljék be sorozatra a Revolution című posztapokaliptikus családregényt. Nem egy szokványos menet volt, az tuti. Az egész azzal…..
Amikor Jockey Ewing (eredetileg J.R.) 1978-ban feltűnt a képernyőn, az amerikai tévékben szinte kizárólag jófiúkat láthattunk, a rossz arcok csak a krimisorozatokban vigéckedtek, és ott is csak 42 percig, mert jöttek a jófiúk és bezárták őket - már ha mákjuk volt, és nem kaptak…..
A szerdán este adásba kerülő újratöltött Dallas sorozat bemutatkozó része „agyonverte” a konkurens csatornán futó Doktor House-t és a Született feleségeket. Jockey-t az új sorozatban 1,21 millióan nézték a teljes lakosság körében, a hirdetőknek oly fontos 18–49-es…..
Ugyan a könyvpiacot nem szaggatta szét J.K. Rowling The Casual Vacancy (magyar munkacímen Átmenesi üresedés) című első olyan regénye, amimnek a célközönsége már legálisan vehet alkoholt a világ minden országában, de a BBC bízik abban, hogy a Harry Potter-cikussal milliárdossá…..