Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lassú Gabriella László

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Lassú Gabriella László 2013.04.28 15:49:59
Sziasztok. Érdekes a téma és valóban meredek. Viszont feltűnt hogy többen az iskolai alapismeretekkel érveltek. Nekik üzenem hogy ezeket dobják ki de azonnal és kezdjék el kutatni a világot saját szemükkel és az úgynevezett "mátrixon" kívül. Ígérem izgalmas lesz. Az internetes anyagokkal óvatosan mert féligazságokat tartalmaznak, de nem rosszak.
Honnan tudjuk hogy a föld belseje vasgolyó ami lávában úszik? Mert mondták. Bizonyíték: Tűzhányó.
És hogy a föld forog a Nap körül. Mondták, pedig én nem is úgy látom. A holdat szintén. És még lehet mondani ezer példát amihez ragaszkodunk pedig meg sem vizsgáltuk.
Bizonyítékom van arra hogy a földet elefántok és teknősbékák tartják a hátukon. Elefánt vakaródzik akkor földrengés van. Ezen ma jót röhögünk de a tűzhányó se komolyabb bizonyíték.
Nekem nagyon bölcs és nagy tudású emberek (nem tudósok, de ma már azok is kutatják) nyitották fel a szemem és tőlük tudom hogy amit a világról tudunk az semmi sem igaz. Semmi. Még az a 4 százalék amit láthatnánk belőle az is jól el van torzítva.
Az is tudatos torzítás hogy aki bele pillant az okkult tanokba az hülye. Pedig a 96 százalék egy része ott van.
Azt is el kell fogadni hogy nem mindenki válassza a piros kapszulát. Hogy miért azt sejtjük.
kíváncsi volnék hogy lehet egy email-ben bizonyítékot kapni egy ilyen komoly témáról. Légyszi küld el nekem is. Megköszönném.
laczo72@gmail.com
Lassú Gabriella László 2013.04.28 15:55:58
@Siwok1:
Gyönyörű film. A témához tartozó érdekessége a felhők iránya a déli sarkon. Biztos van rá magyarázat hogy mi húzza őket egy pontba a közép tájékon és ott hová lesznek?