Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TJI

153 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsépeltnek tűnik, mert sokan bemérgezték már ezeket az egyszerű gondolatokat. Ám a valóságban tényleg tőlem függ az életem minősége, iránya, hangulata. Bár vannak körülöttem más emberek, vannak környezeti tényezők, és IGEN, rengeteg mindenre lehet fogni, hogy épp ott és akkor miért szar az életem…..
Nem érdekel mit mondanak mások arról, hogy HOGYAN NEM LEHET dolgokat megcsinálni.Mi van, ha másképp is lehet, mint ahogy eddig hittem? Sokat beszélgettünk már itt és más felületeken is arról, hogy ki hogyan csinálja, mit csinál, mit lehet, mit nem lehet, mi az, ami biológiában tanult tudás és mi…..
Mindig is kerestem, gyerekkorom óta kerestem a valódi okokat, a mögöttes válaszokat, hogy mi miért történik, és valahogy zsigerből éreztem, hogy mi az, ami tényleg egy OK és mi az, ami csupán egy OKOZAT, azaz egy régi történet következménye. Ennek a belső keresésnek, kutatásnak köszönhetem, hogy…..
Szerinted létezik ilyen, hogy normális férfi, normális nő, aki épp hozzád passzol? Vajon van "kijelölt" párod, azaz olyan, akivel nagyon összeilletek? Vagy csiszolódni kell és még akár sok-sok ellentéttel is élhettek boldogan? Vagy hogy működik szerinted? Mindenki normális férfit és normális nőt…..
Jani vagyok, akik régóta ismernek vagy olvasnak, azok még “zen” néven is emlékezhetnek rám. Önismereti és önfejlesztő foglalkozásokat csinálok egyéni illetve csoportos formában. 19 éve segítek írásaimmal, gyakorlati tanfolyamaimmal, személyes konzultációimmal, belső utazásokkal, tudatalatti…..
Kíváncsi vagy hol vannak az elakadásaid? Miért ilyenek a kapcsolataid? Írj és megnézzük! Keress fel e-mailben: takacs.janos.istvan@gmail.com Kis emlékeztető, amit előző részben ígértem...Mit lehet tenni, hol az arany középút, egyáltalán van-e ilyen, létezik-e mindenkire érvényes szabály, minta?…..
Rövid válaszom: IGEN és NEM. Azt hiszem tágabb értelemben és messzebbről kell ezt a témát vizsgálgatni ahhoz, hogy igazán bölcs választ adjunk a kérdésre. Írni fogok egy-egy példát a címben említett kérdésre, amennyiben a válaszunk IGEN. És arra is, ha NEM... Gatyába ráznád végre a…..
Tegnapi témát fogom tovább fejtegetni, amelyben leginkább a szülői mintákról, családi mintázatokról, párkapcsolati kódokról beszéltem, amelyek erős hatással vannak a testünkre és amennyiben megoldatlan traumát hordozunk, akkor az fizikai betegségek, elváltozások formájában fog megjelenni életünkben.…..
Szeretnéd felkutatni nőgyógyászati megbetegedéseid valódi okát,hogy végre beinduljanak szervezeted öngyógyító folyamatai? Akkor keress fel kérlek e-mailben: takacs.janos.istvan@gmail.com Az elmúlt hetekben többször feljött a téma, hogy mit lehet kezdeni a nőgyógyászati problémákkal,…..
"Ez a nők dolga..." "Ez a férfiak dolga..."   Ez az a két mondat, amit egyik nem képviselője sem hall szívesen, hiszen évek, évtizedek, sőt évszázadok óta folyik a nemek harca. Ahogy haladunk előre, egyre több régi szabály és törvény tűnik el, a falak omlanak le... Ez…..
Még szép. Te is, én is. A minap elgondolkodtam mennyire vicces az élet. Könyvekben, filmekben eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne akkor, ha a tudósok összeraknának egy időgépet és tudnánk mindenfelé repkedni az idővonalon. Közben itt a hús-vér emberek IS utaznak. Miről is beszél ez az ember???…..
Mit köszönhetsz a kapcsolatodnak, vagy épp a kapcsolat hiányának (ha épp egyedül vagy, esetleg társas magányban élsz?) Érdekes nézőpontok jutottak eszembe mikor feltettem ezeket a kérdéseket. Rengeteg dolgot köszönhetek a kapcsolataimnak és azoknak is, akik ilyen-olyan okokból már nincsenek az…..
Van az a régi mondás, miszerint "Nem minden az, aminek látszik". A beharangozóban már pár mondattal fejtegetettem, hogy szerintem ez egy félreérthető, félrevezető mondás. De nem is a mondással van az igazi gond, hanem hogy rengeteg nézőpont van, ami az emberekben felmerül. Nézzük ezt kapcsolatokra,…..
Megszokhattad már tőlem, ha az elmúlt években követtél, hogy a születésnapom környékén mindig kitalálok valamit, amivel kedveskedhetek a hűségedért. 13-án van a születésnapom és idén töltöm a 39-et. Páratlan, az biztos... Ajándékot kapsztőlem születésnapomra? IGEN...   Több területet is érint az…..
Beharangoztam, hogy hamarosan írok az ikerlelkek, lélektársak témájához szorosan kapcsolódó útvesztőkről, csapdákról és erre a napokban rettentően sok visszajelzést kaptam tőletek, hogy szükséges is. A megkeresések, utcai beszélgetések, kezelések témái, mind mind abba az irányba mutatnak: FONTOS…..
LÉGY FÓKUSZBAN! LÉGY ÖNMAGADBAN, önmagadért és másokért!⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ "Légy fókuszban" - ez lesz az ide évtől kezdve az egyik legfontosabb szlogenem, szlogenünk. Hogy miért? Mindig hangsúlyoztam, hogy a fejlődéshez, gyógyuláshoz, változásokhoz rengeteg nézőpontot megnézhetünk, tágíthatjuk a…..
Röviden annyit: Te választasz mindig. Bármi érkezik az életedben, tekinthetsz rá nehézségként, korlátként, vagy akár kinyithatod az összes füledet, kiengedheted az érzékelő csápjaidat, kiterjesztheted a lelkedet és azt mondhatod: milyen lehetőségek jöttek most az életembe? Rengeteg minden…..
Ilyenkor Karácsony környékén mindig előjönnek a régi emlékeim gyerekkoromból. Szerettem azt az érzést, ami körbelengte az egész időszakot. A várakozás, a készülődés, az a lelassulós energia, hópelyhek, nyugalom és izgalom... Nem mondanám magam vallásosnak egyáltalán, főleg mióta felnőttem és mögé…..
"Épp karácsonykor? Épp a születésnapomon?" - kérdezte Anita...Mi van akkor, ha épp akkor történnek, történtek mindig a rossz dolgok, amikor közeledett a Karácsony és akár még súlyosbítva is volt egy szülinap idejével is? Anitával érdekes dologra jöttünk rá mikor nyomoztunk. Nem hagyta nyugodni, hogy…..
Anita és Andris története itt folytatódik. Tulajdonképpen Anita belső monológjaiból ragadtam ki egy mondatot, amiből a mai írásom címét faragtam... Emlékeztetőül ott hagytam abba, hogy Andris nem szeretne egy mélyebb és komolyabb kapcsolatba bonyolódni, ezért jobbnak látta volna, ha sikerült Anitát…..
"Csak arra kellek neki?! Pedig úgy tűnt több ennél, olyan jeleket küldött felém a szerelmem" - mondta könnyes szemekkel Anita, aki épp hatalmas dilemmában van. Új kapcsolat, vegyes érzésekkel. Mást mond a szíve, mást mond az esze...na és a hangokról még nem is beszéltem. Ha meg hozzávesszük még a…..
Tekerjünk egyet a témán. Korábban többször hoztam már ezt a témát, csak más nézőpontból! Nézzük meg a szimbólumokon keresztül! Megkeresett egy hölgy és azt mondta: Tapadnak rám a férfiak, alig bírom levakarni őket. Folyton zargatnak...nagyon idegesít, mert bár a lelkemnek és nőiességemnek…..
Lehet veled is előfordult már párszor, hogy többféle véleményed volt ugyanarról a dologról, pl. egy kapcsolatról, egy emberről, egy munkáról... Egyik hang ezt mondja, másik azt. Ja és itt most nem az észérvek és szívhangok játszmájára gondolok...Sokkal inkább azokról a személyiség részekről, akik…..
MÉG 10 HELY VAN MÁR CSAK 5 HELY VAN A Mikulásnak köszönhetően és persze a Ti kérésetekre jövőhét kedd (2018. december 11.) 12:00-ig meghosszabbítva a jelentkezés early bird áron. Ha régóta olvasóm vagy, akkor láthattad már, hogy évente egyszer van egy időszak, amikor készítek írásos jövőtérképező…..
Idegen vagyok? Más vagyok? SOK(k) vagyok? Nehezen viselik az energiámat? Mindjárt elárulom szerintem mi van mögötte. Ígértem, hogy folytatom tovább ezt a kimeríthetetlen témát. A "SOKK" érzésről és tulajdonságról mesélek most, ami számomra az igazi "UFÓ vagyok" érzést hozza. Azt az erőt, amely TE…..