Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arwen

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abból kiindulva, hogy gombamód szaporodnak az üzleteik Magyarországon (és a Glamour shopping napokon is verekedtek a lányok egy-egy szebb darabért) feltételezem, hogy a Ti fehérneműs fiókotok is rejt néhány Intimissimi darabot. Én 8 éve töretlen rajongójuk vagyuk, éppen ezért nem…..
Nemrég megkérdezte tőlem valaki, hogy melyik a kedvenc parfümöm. Szegény, nem sejtette, hogy ezzel kiengedi a szellemet a palackból: elkezdtem neki ugyanis sorolni, hogy melyiket miért szeretem, általában milyen alkalomra használom és hasonlók. Hazatérve nekiálltam egy kicsit…..
Trend szinten támad az örökös ellenség, a zokni és a szandál kombinációja. A nagy divatházak kollekcióiban és az utca divatjában is felütötte a fejét, bár Magyarországra azt hiszem, csak nagyon lassan tud bekúszni. Sőt, nekünk talán csak a divat bulik erejéig jut majd ki…..
OurFashion Új trend: a kis fehér 2010.07.29 18:00:00
Végre, végre! Úgy untam már a kis feketét és úgy imádom a fehér színt, úgyhogy nekem való ez az új trend a kis fehér. Ez kell nyáron nekünk nem a százszor elcsépelt kis fekete koktélruha.Szavazzatok kis fehér vagy kisfekete?Cameron Diaz Bottega Venetában és Amanda Brooks…..
arwen 2010.07.31 22:19:44
àlabeck Egy hozzászóláshoz 2010.07.16 10:42:00
Azért itt válaszolok kedves – ezek szerint sajnos csak volt – olvasóm megjegyzésére, mert az írásom kissé hosszúra sikerült. Idézem az ő sorait: Hogy a jó égbe, de most komolyan, tud valaki, akit szeretek olvasni, leírni egy olyan szót, hogy „fokhagymapor”?…..
"Ki mondta, hogy törvénybe van foglalva, hogy a street style fotókon csak fiatalok szerepelhetnek?" - teszi fel jogosan a kérdést az Advanced Style nevű blog írója, aki idősebb nőket és férfiakat kap lencsevégre New York utcáin. A blog láttán egy biztos, New York…..
Marc Jacobs sosem unatkozik, most éppen legújabb férfi illatát a BANG-et próbálja népszerűsíteni meztelen testével. A meztelen képen szinte már meg sem lepődünk, miután pózolt már Louis Vuitton táskákkal is így a tervező. De a mostani fotón egy arany takarón feszít…..
arwen 2010.05.23 00:45:49
Ha esik ha fúj, ma irány Etyek. Kinyitjuk a pincét, finom fehérbort szürcsölgetünk, pikáns sajtokat és zöld almát majszolgatunk. Két nap aktív pihenés következik számomra. Ti mit csináltok hétvégén? Még mindenki össszekaphatja magát, és tarthatunk egy hatalmas…..
Basil Soda kollekciója volt a nagy kedvencem Elie Saab mellett a divathéten. Gyönyörű natúr- és pasztellárnyalatokkal, aprólékos tervezéssel, szoborszerű redőzéssel és áttört anyagokkal igazán lenyűgöző kollekciót alkotott a libanoni tervező, akinek a neve megegyezik…..
arwen 2010.02.14 13:27:46
Egy időben minden buliban ugyanazzal a kis táskámmal jelentem meg, mivel az tökéletes méretű volt lehetett vele táncolni, de azért minden belefért. Szinte már hozzámnőtt, minden barátnőm tudta, ha esti program van, akkor Bianka a fekete táskájával jön. Már-már nyugtalanított is…..
OurFashion Vár rám Velence 2009.07.17 10:02:00
 Órákon belül indul a vonatunk Velencébe, ahol Mr. Biankával bejárjuk a várost és a körülötte lévő kis szigeteket. Megosztom veletek bőröndöm pár kihagyhatatlan alapkellékét. Itt van például a városi Moleskine, amiből már több áll a polcomon, aztán a fehér…..
Jennifer Aniston azWomen In Film 2009 Crystal And Lucy Awards-on jelent meg ebben a Prada ruhában. Nem tudom eldönteni, hogy tökéletesen eltalált megjelenés vagy csúnya ballépés a képen látható összeállítás, ezért úgy döntöttem bedobom a közösbe. Néha nagyon tetszik az…..
arwen 2009.06.18 23:49:44
Bizony, újabb üzletek csatlakoztak a szezonvégi leárazásokhoz, amelyekről már itt is beszéltem.Következzen egy újabb körkép a frissen leárazó üzletekrőlUPDATE: a Promod is elkezdte a leárazást, náluk 30-50% kedvezmények vannak, etno tílusú cuccokat, bizsukat, alap pólókat,…..
Tegnap este ismét egy glamúros eseményre gyűltek össze a divatvilág tagjai New Yorkban, és persze néhány celeb is tiszeteletét tette a CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards díjátadón. Íme a nyerteslista - helyenként személyes kommentjeimmel…..
OurFashion Gucci Cruise 2010 2009.05.30 13:06:00
 Valahogy a Cruise kollekciók mindig nagyon tetszenek. Áradoztam a napokban az YSL darabokról, de a Gucci lookbook fotók elsöpörték az Yves Saint Laurent divatház képeit. Az összes darabot elfogadnám, főleg a kékeket és a fehéreket. Most kivételesen a modell lányt is jó…..
Hamarosan minden magyar netező szembesülhet azzal, hogy megváltozik az iWiW ruhája. Nem dizájnváltásról, csupán a meglévő dizájn faceliftjéről van szó. Változik például a betűtípus, finomodnak a főbb dizájnelemek, más lesz a link stílusa is, etc etc. Régi és új fejléc. A…..
A Giorigio Armani és a Gucci RTW 2009 téli bemutatóján is fekete és szürke ruhákat láthattunk, drámai sminkkel és kiegészítőkkel. A sötét és gyakran unalmas színeket ezüst csilogással dobták fel. A két bemutató stílusa szeritnem nagyon hasonló ezért is írok róluk együtt.…..
Sok apróságra találtam ma reggel, ezért megkapjátok őket egyben ebben a postban. (Ha már közgazdásznak tanulok elsőként essen szó a világgazdasági válság hatásairól:)- A Neiman Marcus újabb 450 dolgozóját bocsájtja el a héten az új piaci és gazdasági körülményekre…..
Vajon a tervezőben túltengett a tesztoszteron, amikor megálmodta ezt az izgalmat?Igazából ez a Miss Geschick és Lady Lapsus által kreált póló egy Love or Hate?-ért kiált, de a FashionIndie szerint nagyon cuki, kreatív és vicces az ötlet, így inkább azt kérdezem:Ti felvennétek…..
OurFashion The Blood Show 2008.12.13 19:16:00
Nem szoktam általában az Ae magazint forrásként felhasználni, de ezúttal Paco Peregrin divatfotói megigéztek. A The Blood Show nevű anyag fantasztikus, darkos hatású, a lefejezett  állatokról pedig valahogy a Happy Tree Friends  karakterei jutottak eszembe - de a legdrámaibb…..
arwen 2008.12.31 12:33:37
Annak az oka, hogy ez a ruha most ebben a postban szerepel nem a megszokott érzelmi felindulás - hogy valami nagyon tetszik, vagy esetleg nagyon nem - hanem az hogy egyszerűen nem tudok dönteni. Ez a Bottega Veneta ruha első ránézésre nagyon tetszett, megnéztem közelebről és több dolog…..
Kaphatnék belőlük legalább egyet? Annyira szépek!..
arwen 2008.08.17 00:00:15
Közfelháborodást keltett egy L'oreal Féria hajfestékreklám, melyben Beyoncé haja szőke, és a bőre jóval világosabb a tőle megszokott kreol árnyalattól. Mi a véleményetek? Annak ellenére, hogy a L'oreal tagadja a vádakat, elképzelhető, hogy a retusálásnak köszönheti…..