Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fifone

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mopszot láthatóan nem zavarja, hogy nincsenek egy súlycsoportban, míg a megtermett játszótárs nagyon koncentrál, nehogy kárt tegyen benne. ..
A USA Network jelmondatát, miszerint ők szívesen látják az igazi karaktereket (Characters welcome) nyugodtan tessék szó szerint venni - ha eddig nem lett volna biztos az ember abban, hogy a kábelcsatorna sorozatai szinte minden esetben egy-két jó megírt fazonra épülnek, és a…..
Őszintén bevallom, a How I Met Your Motherben engem a legkevésbé az érdekel, ki lesz ennek a szerencsétlen Tednek a nője. Annyit huzigálták előttem red herringeket, hogy immunis lettem a dologra, felőlem lehet az első statiszta, akire a késítők ráböknek, vagy Pamela Anderson is…..
A tavalyi év számomra legkellemesebb meglepetése a Fringe volt, ami egyrészt a kiváló időpont miatt (az év második felében megkapta az Idolt felvezetésnek) másrészt a kiváló forgatókönyvek és az áthúzódó Nagy Rejtély miatt rendszeresen a képernyő elé ültetett, és ami még…..
A DP egyik szép hagyománya (így alakult), hogy minden évben megemlékezik a skandináv italpiac egyik szezonális (karácsonyi) különlegességéről, a Blossa Glögg-ről. Mégpedig azért, mert a hazainál erősebb és fűszeresebb forraltborból minden évben egy-egy limitált szériában…..
Már csak két hét...
Fifone 2009.09.08 11:11:34
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Fifone 2008.04.12 16:03:22
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8115762

időszámítás a szigethez képest.
és rengeteg nyelvi lelemény.
A 9 és fél randi című borzalomban is szerepel a Lovebox, a film legerősebb szponzora talán. Levélírónk életében hasonlóan fontos szerepet tölt be, mivel 2-3 nőt tud így egyszerre futtatni. A projektmenedzserek legjobbika bölcsész génekkel érkezett a párkapcsolati…..
Fifone 2008.02.22 14:12:22
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
Fifone 2008.02.13 09:13:13
Mivel Lackónak sajnos úgy látszik minden törlődött az agyából, hiába lenne ő az ügyeletes a héten, már megint nekem kell rendbe hoznom azt, amit ő eltolt. Cserében elmesélem, hogy a 39. Magyar Filmszemle ismét rádöbbentett arra, hogyan lehet fejleszteni a szakítósblogot: Tilla…..
Fifone 2008.02.04 12:42:47
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Fifone 2008.01.04 14:12:52
Pofazacskó, okos szem, értelmes ábrázat. Laborcza Barbara, csámcsogózsiráf-fotós az alábbi képpel örvendeztette meg a Cukiságot:..