Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no_successful2

0 bejegyzést írt és 795 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a világban már egy csomó hülyeség történt azért, mert a nők azt gondolták, hogy a másik azt gondolja, hogy, és ebbéli meggyőződésükben kezdtek el cselekedni. Trójai háború mondjuk, Heléna azt gondolta, hogy csak így lesz elég szerelmes  a férje. Aztán a helyzet…..
Eddig nem akartam megszólalni az üggyel kapcsolatban, direkt vártam egy-két napot, hogy meglássuk, a hatóságok hogyan végzik munkájukat az elmúlt évtized valószínűleg legnagyobb brókerbotrányával kapcsolatban. Mindig adjuk meg az esélyt. Csak valószínűleg a legnagyobb, mert…..
A Célpont ifjú titánjai, bő két hetes hezitálást követően állást foglaltak nemzeti gecikérdésben és benyújtották felmondásukat eddigi kenyéradó gazdájuknak, a magyar áll… elnézést, a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő…..
Meglepően sok mindenről azt gondoljuk, hogy ismerjük, ám még sincs rá válasz. Más dolgokat megismerhetetlennek vélünk, mégis vannak emberek, akiket mégsem ér meglepetésként, ami történik. Sorozatunkban ilyen esetekből válogatunk, a teljesség igénye nélkül. Először jöjjenek…..
no_successful2 2015.02.25 18:39:25
@Szilágyi Zoltán:

A hőleadás nagyobb hőmérséklet különbségek esetében nagyobb.
Azonban, ha eléri annak a víznek a hőmérsékletét, amelyet már eleve hidegen tettek ki, elvileg onnan egyformán kéne hűlniük.
Én szerintem a magyarázatnak valahol a brown féle mozgás, és a víz fagyásakor kialakuló Oxigén-hidrogén kötések kialakulásának kölcsönhatásában kell lennie. Talán a Molekulák hőmozgása mégsem teljesen rendezetlen ?
Sokan mondják: A 2/3-nak ma már nincs igazán komoly tétje. A legfontosabb 2/3-os törvényeket már meghozták, ha egyes reformokhoz kell ilyen, hát lehet akár egyezkedni, akár halasztani. Csakhogy 2/3 nem csak törvényekhez kell, hanem bizonyos emberek megválasztása, leváltása is ehhez…..
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
no_successful2 2015.02.18 16:09:39
@1ghost:

"Azt üzenjük innen egyfajta új nyugat nemzedékként a fiatalabbaknak"

Nyugodtan hozzátehetnék "innen a VII. kerületből"
no_successful2 2015.02.18 16:15:50
@1ghost:
"hiszünk az emberi akarat szabadságában, és hiszünk az egymásért vállalt kölcsönös felelősségben, ami elválaszthatatlan része a nyugati kultúrának."

Hát ez az, meddig terjed az "emberi akarat", és mettől kezdve kell behúzni az "egymásért vállalt kölcsönös felelősség" kézifékjét.

"Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik."

Ja, míg az olaj csapot el nem zárják.

Frázispufogtató sz.rzsákok.
A kérdés most az, tényleg akkora katasztrófa volt-e ez a látogatás magyar, illetve európai szempontból? Az Orbán–Putyin sajtótájékoztató után több liberális hírmagyarázó is azt állította: a találkozón nem történt semmi említésre méltó. Magyarország nem nyert semmit…..
no_successful2 2015.02.18 15:25:23
@Emmanuel Goldstein:

"Ügy beugrik hirtelen, kertész írt ezzel kapcsolatban egy elég vitriolos kifakadást, ami ügy mentén kénytelen volt más, határozottab szerepet játszó országba költözni, de ahogy múlik az idő, egyre inkább érzem, igaza volt. "

Úgy beugrik hirtelen nekem is, hogy azóta vagyunk különösen kompország, mióta egy a Kertész úr eszmerendszerébe és politikai vonulatába tartozó politikusunk, akit Károlyinak hívtak, oly félelmetesen elbaltázta, hogy a végén maga mondta ki az azóta toposszá vált három szót, (miután rájött mekkora balf.szságot csinált és hogy megvezettek bennünket) "nem nem soha"
Ez után az ominózus eset után váltunk egyébként a többi kis nemzettel együtt középeurópa mikronemzetévé, és ettől kezdve determinálódott kompországi jellegünk. Ez óta nem vagyunk már igazi tényezők, ettől fogva, viszont éppen a jelentéktelenségünk folytán, lett egy kicsit nagyobb mozgásterünk, Mint verébnek az elefánt és az orrszarvú ürülékében.
Bármelyikben melegedhetünk, annélkül, hogy a másikat ez különösen zavarná.
Bármennyire is hihetetlen, Magyarország és a térség gazdasági szereplői számára a cigányok jelentik majd a következő évek, sőt, évtizedek során a kitörés, a fejlesztés, az erősödés egyik nagy lehetőségét. Igen, azok a cigányok jelentik hamarosan az új – és egyre…..
no_successful2 2015.02.18 14:17:18
@bbjnick:

"A gyest munkaviszonyhoz kell kötni (ésszerűen kb. három évhez), a főiskolai, egyetemi tanulmány beszámít. Pont.
"

A gyest azonnal meg kell szüntetni, és minden gyermekek utáni segélyezést, az adókedvezményeken kívül persze.
A gyes azonnali megszüntetését persze úgy értem, hogy aki eddig kapta, az valamilyen más név alatt kaphasson támogatást, de az ezután születettekre, már semmilyen segély ne járjon.
A munkaviszony feltétele önmagában azért nem jó, mert már most is sok olyan van, hogy formailag közmunkásként dolgozik, de a gyakorlatban értéket nem termel, effektíve szolgáltatást sem végez, napi fél egy órában kapirgál egy két falevelet azt jónapot.
Reményvesztett olvasónk egy kis városban él, ahol nincs munkalehetőség, az édesanyját elveszítette és már elmaradásban van a lakbérrel és a számlákkal is. Attól fél, hogy az utcára kerül. Ti mit javasoltok neki? Kedves Szegénység blog! Talán már el sem tudom olvasni az…..
Vendégszerzőnk, Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatójának írása. * Aki egy kicsit is reálisan nézi a magyar politikát, az megállapíthatja: óriási aszimmetria van a kormányoldal és baloldali-liberális ellenzéke között. Még akkor is, ha most – a…..
no_successful2 2015.02.13 16:19:07
@turista a saját országában:

"A 3,5%-os növekedést meg a hajadra kenheted."

Hát ez az, ti ballibsik nem hagyjátok, hogy a tények megzavarják az éleslátásotokat.
no_successful2 2015.02.13 17:07:50
Egyébként jó a poszt.

Néhány dolgot azonban nem említ, pl. hogy a trianoni trauma, még mindig él, (ha nem is próbálunk erről tudomást venni) amire a mai ballib még mindig nem tud olyan választ adni, ami nem kelt negatív érzelmeket az emberekben.
Gondoljunk a kettős állampolgársággal kapcsolatban betöltött szerepükre.
Jellemző hogy meghívták 2013 márciusában egy örömködésre azt a Viktor Pontát, aki politikai sikereit részben magyarellenes retorikájával kövezte ki, hazájában.
??? Könyörgöm ! Mi volt ezzel a cél, és ki találta ki ezt a baromságot ?
A szocik trianon és következményeivel kapcsolatos kommunikációja gyakorlatilag azonos a Kádár korszakbeli toposzokkal.

Egy másik dolog, ami néhány ponton kapcsolódik az előzőhöz, közben változott a szavazóképes lakosság összetétele is, főleg a preferenciákat illetően.
A régi munkásőri réteg (természetesen a munkásőrt itt nem csak a szó szerinti értelmezésben használom) egy része politikailag inaktiválódott.
Felnőtt egy új generáció, akik a történelmi kérdésekre, és az új kihívásokra is új válaszokat várnak.

És még egy dolog Mindkét oldalt hogy úgy mondjam Soros György támogatta a szárnybontogatásban.
A szocialista párt azonban meg is maradt ebben a minőségében, míg Orbánék 94-ben rájöttek, hogy
a Kádári nosztalgia lehet pillanatnyilag sikeres, de egy részről méltánytalan, már ami a polgári értékrend szerinti felfogását illeti, másrészt könnyen kifulladhat, ha az emberek, nem kapják meg a Kádári létbiztonságot. Azt pedig kifejezetten elvtelennek tartották, hogy az SZDSZ is felült erre a hajóra.
Orbánék jobbra tolódása, talán egy kicsit kényszer is volt, hiszen az elvtelen bal és liberális Kádári nosztalgia győzelemre, egyszerűen nem lehetett más reakció, mint a jobbra tolódás.
Közben a Szocialisták megmaradtak egy olyan politikai szerveződésben, melyet ők (és ezt nem rég hallottam Kovácstól) értékelvűnek, européernek neveznek. Ezt lefordítom magyarra, szervilista, "ezt ők úgy látják jónak, hát tegyük úgy", attitűdnek nevezném, a nemzeti érdekek gyakori negligálása mellett.
Talán ennek is betudható az, hogy a Szoclib oldalon soha nem volt fontos a vezető posztra a "Kvalitás".
Minek, ha úgy is távvezérléssel működünk, nyerjük meg a választást a többi meg majd jön magától.
Így (közvetetten) Gyurcsány sem a bukásuk oka, hiszen Gyurcsány már csak egy következménye a káderpolitikájuknak, majdnem hogy ikonikus alakja.
Gyurcsány nagyon nagy volt abban, hogy a választást hozni tudja. Kormányzati munkában viszont már nagyon rosszul teljesített, ráadásul a parlamenti mandátumok, már nem hagytak sok mozgásteret.
Szerintem Orbán 2016-ban ráérzett, aki ezt a választást megnyeri, az nagyot bukik hosszú távon.
Én jól emlékszem a tv vitájukra, szinte átadta a terepet Gyurcsánynak.
no_successful2 2015.02.13 17:36:16
@ex-dr. vuk:

"ehelyett meg kell probalnunk a szomszedainkkal olyan viszonyba kerulni, hogy ezek a hatarok semmit se szamitsanak."

Sajnos nem is olyan sokára teljesülni fog a kívánságod.
A határok azért nem fognak már számítani, mert nem lesz már magyar.
Ne felejtsd el, a szlovák nyelvtörvény sem Orbánék alatt született, és a románok sem Orbán miatt gáncsoskodtak a Marosvásárhelyi felsőoktatás ügyében. Megteszik mert sajnos megtehetik.
Ti meg csak hivogassátok meg őket egy baráti vállveregetésre, majd akkor meggondolják magukat.
Meg a lóf.szt.
Szóval nem kellett sokat várni, Dárdai megkapta az első pofonokat a magyar sajtótól. Illetve, helyesebben csak egyetlen személytől Hegyi Ivántól, a Népszabadság labdarúgó tótumfaktumától. Kezdte egy könnyed sallerrel: "Dárdai az utolérhetetlen", ironizált az első cikk címe.…..
no_successful2 2015.02.12 17:58:22
@Bafana:

"Mint egy fideszes politikus: mindenkinél jobban ért mindenhez."

Ja, a szoclibek meg mindenkinél jobban értenek mindenhez, IS ! Nem ?
Nekem ugyanis ők jutnak eszembe erről, (2011 Idézem: két éven belül úgyis idő előtti választások lesznek, mert a Fidesz hazavágja a gazdaságot.)

Vajon miért nem lep meg a Népszabadságos szófosó mentalitása ?

OK vegyük Dárdait .
A Románok ellen már nagyon régen nem játszottunk ott kinn még döntetlent sem !
Még akkor sem, amikor elvileg papíron még jobbak voltunk.
Miért ? Nem, nem azért mert olyan faszán játszottunk, hanem egyszerűen, lelkileg fel tudta őket rázni legalább annyira, hogy össze ne fossák a fiúk magukat az első percben.
Nem, nem lettünk jobbak, a magyar bajnokságból sajnos nem lehet még egy középszintű csapatot sem összeszedni.
Minden azon múlik, hogy lelkileg hogyan lehet felrázni ezeket a rinyagépeket, hogy legalább a minimális teendőket el tudják látni, pl. a középkezdést emberhez passzolják (lehetőleg a sajáthoz).

Palit egyébként egy dologban nem értem. Mi a F.szért erőlteti a Szalait. A vak is látja, hogy a játék értéke 0. Ha az elveszített labdákat nézzük, akkor inkább a mínuszba megy a teljesítménye.
Ha néha labdához jut, 1 mp.-en belül elveszíti.
Nagyon kevés vigasz, hogy néha véletlenül ha hozzá pattan a labda, és nincs a közelben védő, akkor bekotorja. Általában véve, sokkal többet vesz ki a játékból, mint amennyit hozzá tesz. Ennek dacára erőltetik, tömik labdával amit rendre elveszít.
A Juhász viszont feljavult a legutóbbi válogatott meccsein.
no_successful2 2015.02.12 18:10:32
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:

"EZ kb. akkora faszság, mint mikor a vérbaloldali ismerősöm azt mondta, hogy nem vesz fel kokárdát márc. 15-én, mert nem Fideszes. Nem hát. Persze, hogy nem Fideszes, hanem egy fasz.
"

Ja, ilyen ismerősöm nekem is van, szerinte minden, ami nemzeti, az fasiszta.
Mondtam neki, akkor a himnuszt se énekeld te f.sz
Az állami hirdetések megvonását a beszámolók szerint úgy összegezte Miniszterelnök, hogy a médiumok bizonyos szempontból jól járnak, hiszen „így nem kell szerepzavarral küzdeniük, a jobboldali sajtó is lehet kormánykritikus.” Most hagyjuk békén azt a ki nem mondott…..
no_successful2 2015.02.10 15:12:44
@martineden:

Hogy stílszerűen válaszoljak:

Nem vergodunk, es nincs tron ami inoghatna hiaba nyuglodsz. :)))

Legalább arra figyelhetnétek, hogy telepítve legyen a HUN karakterkészlet, ha már magyar oldalra büfögtök.
no_successful2 2015.02.10 15:24:43
@BB 89:

"Itt szerintem nem a jobboldali újságírók identitászavaráról van szó (egyébként erősen megbélyegzőnek érzem a "jobboldali újságírók" általánosítást), hanem a jobb és baloldali újságírók többségének identitászavaráról, amit ez a végletesen polarizált politikai rendszer okoz. "

Pontosan .

Amikor pl. Orbánt szocializmussal vádolják, mert államosít, támadják, mert adóztatja a bankokat, hatósági árszabást alkalmaz stb. Teszik ezt magukat Szociakistának valló publicisták.
Már maga az a tény is, hogy az SZDSZ-szel rendre összebútoroztak, érdekes.
no_successful2 2015.02.10 16:03:50
@conmorientes:

"Ennek okán ma ennek az országnak 1.4M lakosa a 2/3-ad"

Igen, mert annyian mentek el szavazni, amennyien elmentek.

A világ összes demokráciájában így van ez. És nem picsog a vesztes utána, hogy ja de a választók 49 %-a nem is szavazott, vissza az egész.
Hanem gratulál a nyertesnek.
Azért azt megnézném, mi lenne a véleményed, ha ugyanilyen részvétel mellett, mondjuk a szocik nyernek. Akkor is aggályaid lennének az eredményt illetően ?
 A valaha volt legnagyobb fideszes belháború egyik legérdekesebb kérdése, hogy Simicska médiabirodalma vajon milyen irányt választ magának. Balra tolódás, kormánykritika, függetlenség – mi jöhet ezután? Azok a döntések, amelyeket Simicska Lajos a következő hetekben,…..
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
no_successful2 2015.02.08 09:55:04
@dúvad:

"Ugyanakkor az is egy lehetőség, hogy OV. tábora ketté válik, és egyik részük követi, másikuk pedig egy új konzervatív pólust "

Simicska mögé senki sem fog beállni !

Fogjátok már fel ! A jobboldal nagy része gyakorlatias. Nem fog egy szélkakas mögé besorolni. Ha váltani kell akkor inkább a jobbik.
no_successful2 2015.02.08 10:00:01
@HellerZ:
"szerintem egy népszavazás kezdeményzési sortüzet kell indítani a kormány ellen, mindenféle lehetséges témában."

Tavaly volt már egy népszavazás, meg lesz 18-ban is.
Ki lehet bontakozni.
no_successful2 2015.02.08 10:04:41
@tamas11:
"Nem vett fel fizetést"

Ja, ezzel azt üzente az embereknek, k.va sok pénzem van, ezért nem kell az a nyomorult párszázezer vagy mittom én.
Felesleges alakoskodás volt.
Mindenki tudja, hogy bajnai nem az a típus, aki éhenhal. Tolják a szekerét külföldről, rendesen.
Miután Frau Angela oly hirtelen eltávozott Budapestről, hogy elköszönni sem tudtam tőle, úgy döntöttem, magamban tartom, mit gondolok röpke, de legalább feszült itt tartózkodásáról. És milyen jól tettem, ugyanis a Mónika-show-t szimbolikusan jobbról előző magyar közpolitika…..
no_successful2 2015.02.07 16:14:56
@Minerva12:

Ezt nem érzem pofonnak. Sőt, ha a Kormányerők jól csinálják, ebből még előny is lehet.

Egyébként nem vagyok Orbán fan. Egyszerűen már a rendszerváltás óta jobbos vagyok, egyszerű pragmatikus szempontok miatt. És az elmúlt 26 év történései sajnos megerősítettek engem ebben.
Azért mondom hogy sajnos, mert én lennék a legboldogabb, ha a 26 év sikeres lett volna.
no_successful2 2015.02.07 16:24:37
@Szász Kornél:

"Különös nézni, ahogy az évekig Simicskát anyázó ballibek hogy cuppannak most rá a dagadék farkára, és drukkolnak neki"

:))

Ezt már megszokhattuk tőlük. Ez is mutatja, mennyire irracionális az Orbán (rejtve a jobboldali eszmék iránti) gyűlöletük. Ezért nem szabad neheztelni rájuk, zsigeri a dolog, történelmi gyökerekből táplálkozó.

Néha azonban ez az irracionalitás vicces szituba hozza őket.
no_successful2 2015.02.07 16:29:55
@sanyix:
"orbán szavazóként nehéz jobbosnak lenni, mivel orbánék balosok :) balosabbak mint a "ballibsik". "

Hát igen, látod ez a legszomorúbb, hogy egy jobbos kormánynak kell azokat a fogyasztóbarát intézkedéseket meghozni, amit a Szociknak kellett volna.
Az Álmoskönyv szerint ez a két dolog együtt nem sok jóval kecsegtet. A Szegedi Kattintós nemrégiben azt írta, hogy a kormány tüzérei rosszul mérték be az irányt, ezért hullottak a lövedékek a barátinak nevezett Simicska-birodalomra. Akkor jeleztük, hogy ez a következménye annak,…..
Hát ez gyorsan eszkalálódott. Orbán elvette a pénzt a Simicska-lapoktól, Simicska médiaháborút hirdetett, aztán másnap hirtelen felmondott az összes tábornoka. Innen szép nyerni, Lajos! Nekünk meg elég nehéz eldönteni, hogy kinek ne szurkoljunk. Az éleződő Simicska-Orbán-meccs…..
no_successful2 2015.02.06 18:19:03
@_most_:

"hát Simicska jól ismeri a fidesz mocskos ügyeit, ha ezeket kiteríti, akkor tényleg sztár lesz :D "

Nem hinném, hogy igazán sokat tudna, ugyanis akkor Orbán nem mert volna szembefordulni vele.

Az meg Simicska gerincének állapotát mutatja, hogy hóna alá nyúltak rendesen, a cégei kapták a melót orrba szájba, dőlt a lé, most meg anyázik, mert azt mondták neki, hogy ok. Lalikám, most már élj meg a piacról, nekünk már gáz, hogy az egész világ attól zeng, hogy neked az adófizetők meg az EU pénzén toltuk a melókat.
Ettől mindjárt kifogyott a kormánypárti ideológia a Simlicskéből
Egyáltalán hogyan gondolta ez a fazon, hogy mondjuk a Csermely Péter holnaptól segget csinál a szájából, és elkezdi a kormányt, és úgy általában a jobboldalt fikázni ? Ott lenne vége a sajtó karrierjének.
Magát komoly médiaszereplőnek tekintő sajtós, ilyet nem csinál.

Már várom, hogy a Baló pl. megjelenik a Hír TV.-ben és magyarul :))) tolja.
(Jut eszembe este megnézem a Hír Tv.-t rohadtul nem hagyom ki.)
Én egyébként valami hasonlót vártam már.
no_successful2 2015.02.06 18:31:08
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

"Azért, mert aki hazudik, az töri a fejét a hazugságon, hogy lehetőleg el is higgyék neki, míg aki hallgatja (te) nem látja minden esetben át a hazugságot (pláne, ha valami ok folytán vágyik is rá)."

Azért az látszik, hogy te viszont nem igen törted a fejed mielőtt ezt leírtad.
Legalábbis erre a szitura nehezen ráhúzható amit írtál.

Elmagyarázom:
A Simicska kiadta ukászban, hogy mostantól 180 fokos fordulat, erre ezek az emberek azt mondták hogy lóf.szt.
Vagy a lóf.szt is hazudták ?
Putyinon innen, Merkelen túl már csak az a kérdés, mikor ébered rá Orbán Viktor, hogy két nagy hal között nem lehet sokáig fickándozni. A magyar miniszterelnök szeretné elhitetni a világgal, hogy nem fél a cápáktól, pedig hétfőn kiderült, igenis tartott Angela Merkel…..
A 2014-es választások hangulatát is jócskán megalapozta az, ami 4 évvel korábban, a 2010-es önkormányzati választások előtt történt: valaki halálfélelemre hivatkozva hozzásegítette a Fideszt az elsöprő győzelemhez. Ismét jó volt az időzítés. Érdekes módon pont az…..
no_successful2 2015.02.04 18:50:03
@chepunk:

"És kit érdekel már a Hagyó? Inkább érdekelne mikor húzzák vasra verve Rogán, Vida, Szijjártó stb klánt a sittre! Ja meg a hamis doktoris Schmitt Palit, nagyon el lett felejtve"

Hát senkit sem, de engem személy szerint a jelenlegi mutyik sem érdekelnek. Ha egyébként jó irányba tart a kormányzás, akkor szemet hunyok felette.
Mert a szocik alatt igen szar volt. A jelenlegi kormány alatt egy sor olyan intézkedés történt, ami segít a kisembereken. Tavaly év végére rekord fogyasztást mutatott fel a kiskereskedelem, ez azért mond valamit nem ?
no_successful2 2015.02.04 18:56:36
@brumeszkosz:

"A fidess már akkor elkezdte koncepciós pereket a megvásárolt ügyészséggel a háta mögött. Hagyót is felfogják menteni mert ártatlan!!!"

Gondolkozz mielőtt leírsz valamit.
Ha a fidesz megvásárolta volna az ügyészséget, hagyót elítélnék nem ?
Ja, és a "felfogják" menteni helyett helyesen fel fogják menteni a tuti.
Egy nappal a Merkel vizit után Lázár Jánosra és a kormányra hirtelen rájött a reklámadó csökkenthetnék. Mer'hogy az van tecciktunni, hogy ez okos lépés lesz ám az országnak. Elkerülünk nagy biztonsággal vesztes peres eljárásokat, és amúgy is jobb ma egy tockos, mint holnap egy…..
no_successful2 2015.02.04 18:04:23
@hacsaturján:

Minek rugózni azon, ami egyértelmű.

Személy szerint nekem tök mindegy, mert eddig se nagyon néztem az RTL.-t meg ezután sem fogom. Egyszerű alku történt és nem több.
Vagy ti az RTL-től valami fene nagy elvi állásfoglalásra számítotok ?
Elkezdtek a zsebükben turkálni, erre elkezdtek anyázni. Most pedig létrejött a megállapodás, a fegyver meg súlyba mindkét oldalon, és oszolj.
no_successful2 2015.02.04 18:12:58
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Az első sort értettem, elég szabatos volt, a te szinteden, de ezzel nem tudok mit kezdeni,
idézem:
"Na,a másik fele.
Vagy mert a többit sem tartja sokra,nem?"
no_successful2 2015.02.04 18:24:13
@♔bаtyu♔:

"Nekem a kedvencem az EU-s blog, ahová bedobom magam lazán mondjuk azzal, hogy ki kellene lépni.

Látnád, mint a darazsak:)))))))))))))) "

Pedig csak jót akartál nem ? :))
Orbán Viktor életében már csak hullamosó nem volt. Vannak, akik szerint őriznek róla aktákat Putyin kezei közelében (szemben ugyanis a magyar aktákkal, a Moszkvába küldött másolatokat nem semmisíthették meg a saját embereiket védő aktuális magyar kormányok), tehát valójában…..
A kormányból való távozás felér egy drogelvonóval, utána rögtön tisztábban látnak egyesek. Úgy látszik ébresztőleg hat a lelkiismeretre, ha kikerül a felcsúti Cipolla hatása alól.  - írtam még az önkormányzati választás előtt Hoffman Rózsa és Navracsics Tibor…..