Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a saját barátom

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél 4 órán belüli átutalása rekordhosszúságúra nyúlt az Erste Bank ügyintézőjének tévesen kitöltött bizonylata miatt: December 04. reggel: Naiv ügyfél befárad az Erste Bankba, ahol 300000 forint volt "lekötve", lényegében 0% kamatra. A feladat: ezt a pénzt…..
a saját barátom 2013.12.17 13:46:15
Naiv ügyfelet a K&H a callcenter robotjával hívogatja, de az még nem derült ki, hogy mit akarnak: Biztosan skizofrén vagyok. Újabban időnként azt érzem, hogy felhívtam valakit, pedig az én telefonom csörög. A szám mindig a +36 1 3 000 000, ami a K&H Telecenterének a…..
Az előző rész hogyvoltjából: Alföldi végig mufurckodta az adást, kivéve amikor saját lányait kellett heveny nyelvcsapásokkal az egekig magasztalnia – meg néhány kivétel esetében - , Bozsek Márkra ráhúztak a bevált csapaton ne változtass egy szál gitáros kiállást, A Fat…..
SzK megfigyelte, hogy ha két nap haladékot adnak a 3 forintos késedelmi kamat befizetésére, végtelen ciklusba ragadhat:: Mobiltelefon szolgáltatót váltottam, és a Telenor utolsó húzásával még jobban alátámasztotta, hogy ott kellett hagyni. Mellékelem a 3, azaz 3,- Ft késedelmi…..
Balázs 5 hónapja fizeti az előtörlesztett hitele havi részleteit a semmire, mert a Fundamenta még nem könyvelte le: Azért írok Önöknek mert egy újabb banki trükkbe sikerült belebotlanom, ezúttal a Fundamenta lakáskasszával kapcsolatban. Mivel saját bevallásuk szerint már…..
Múltkor felmerült, hogy be kellene tiltani az apróbetűs kitételeket. A Vodafone már a csillagozással sem szórakozik, pusztán tördeléssel megoldja, hogy a 100 ingyensms és 100 MB fix feltöltés esetén játszik csak be. (Belső vicc, hogy 3000 forint mellé csupán 50 sms jár, bár most…..
FRISSÍTÉS! A cikknek köszönhetően számos újabb megkeresést, tájékoztatást kaptam a főfelügyelőség ügymenetével kapcsolatban - ezeknek folyamatosan utánajárunk. A publikált levél utolsó bekezdésében szereplő állításokkal kapcsolatban, melyek szerint az objektum védelmét…..
a saját barátom 2013.07.10 08:23:32
Naiv ügyfél nem nagyon foglalkozott vele, hogy a Raiffeisen hozzácsapott egymilliós hitelkeretet a számlájához. Viszont mivel ezt az első adandó alkalommal nem mondta le 2300 forintért, a következő levonás már 19800 forint vont a nem kért és nem használt, gyakorlatilag nem létező…..
Naiv turista nem emlékszik, mikor volt az euró árfolyama elgutóbb 287 forint, de nem egy héttel ezelőtt, az biztos. Nyilván valami lokális árfolyamingadozás miatt megbillent a K&H-nál a forint. Egy magyar barátom foglalt szobát nekem a Hotel Papillonban Budapesten. Ö…..
Szívhez szólóan pozitív történet, ami egy elfurcsult sertéscombbal indult és egy csokor virágban ért véget. "az áruház megnyitása óta vásárlójuk vagyok, még egy szál rózsát is kaptam mert a nyitás napján vásároltam:)) március 24-én csont nélküli családi…..
Minek megbolygatni azt a jó számlagépet, ha már egyszer be lett állítva, nemigaz? A Rossmannál emitt aztán a bankkártyás vásárlásoknál is több pénzt vesznek le, mint kéne. Máshol is így megy? Az nem úgy van, hogy csak készpénzes fizetésnél szabad és lehet kerekíteni,…..
a saját barátom 2013.04.08 15:00:01
@igi1: ugye, hogy nem? :-)
a saját barátom 2013.04.08 15:06:23
@Jani haverja: gondoltam, hogy sikere lesz :-))) ha már más barátom nincsen :-)