Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vega4

0 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szavazni kéne a fővárosi szerkesztőségek vidéki tudósítóiról, nálam Tanács István vinné el a pálmát. Ezt most nem indoklom, mert kell a hely, hogy kiegészítsem a tegnapi megjegyzését. Ezt írta a Népszabadságban Gőgös Zoltánról, az MSZP agárpolitikusáról és a vidéki…..
Régi bölcsesség, de egyre nagyobb okosság, hogy, ha áram van, minden van. Elkezdtem elképzelni, hogy mit is jelent ma egy áramszünet, de gyorsan abbahagytam, mert olyan rossz volt. Lemerül telefonok, sötét monitorok és tévéképernyők, néma csönd, és még egy pati-kukit se…..
vega4 2014.07.27 12:59:07
@venszivar: Akkor F8. :-)
vega4 2014.07.27 13:09:01
@Black Hole: Az almamolyok is messze vannak Budapesttől.
Tudatom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Magyar Krónika címmel új havi folyóirat indítását szorgalmazza, melynek megalkotásában – mint szerző – személyesen maga is közreműködne. Miniszterelnök úrral egyeztetve tisztelettel felkérem, hogy e szellemi vállalkozásban – mint…..
vega4 2014.07.23 12:56:34
Benderik mesél A Lánchíd 2014.07.19 22:00:27
  Egy régesrég feledésbe merült avar legenda szerint a Lánchíd felvonóhídnak épült a mai Várhegyen álló hatalmas várkastély elé. A várkastélyban egy jólelkű király lakott, kinek tündöklőn fehér bőrű s májú lánya kihirdette, hogy ő a birodalom legállhatatosabb…..
Két napja az MSZP eljelentéktelenedéséről tűnődtem. Hajdani szerzőtársam, akivel együtt írtunk tankönyvet a médiáról, üzent a közösségi oldalon: „Ne sajnáld őket! Nem kár értük, korunk Bourbonjai.” Arra utalt, hogy Napoleon bukása után a Bourbon-uralkodóház tagjai…..
   2010:  A magán-nyugdíjpénztárak válságban vannak, súlyos veszteségeket szenvedtek el, ezért a kormánynak gyorsan lépnie kellett, hogy megvédje a pénztártagok befektetéseit, vagyonát. - jelentette be Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott.…..
tipp365 Brazíliáé a vigaszbronz 2014.07.11 21:41:48
A Brazília-Hollandia vb-bronzmérkőzésen 2,15-ös szorzót ér, ha a dél-amerikai együttes a rendes játékidőben legyűri az oranjét. Nem vagyok pszichológus, már nem is áll szándékomban pályát módosítani, így aztán „hótbiztos” tippem nincs azt illetően, hogy Brazília…..
Kérte: ThePretender A pihent agyú angol humorral operáló szatírák királyai a Gyalog Galopp óriási sikere után belevágtak következő produkciójuk elkészítésébe. Jézus Krisztus története egy kicsit másképpen... vagyis... teljesen másképpen. Ez a Monty Python és a Názáreti…..
Kedves fele és egészbarátaink, nertársak, nertársnők! Fénylő Csillagunk személyes utasítására írom e sorokat, kérése, hogy úgy vegyétek ezt a kis szösszenetet, mintha Ő maga szólna hozzátok. Szóval drága kartársak, kartársnők, előtér és háttéremberek az van, hogy…..
vega4 2014.07.09 20:01:32
@tristen2005: Vagy ez egy hibbant postás.
(Tóthék jobban tudják. :-)))
vega4 2014.07.09 20:18:28
@Secnir: Holland-Argentint 1-2-re tettem a Sportgézán. (A Brazil-Németet 0-1-re tegnap, de szerintem nincs olyan ember a Világon, aki 1-7-re tette volna. Szerintem azt eltaláltam, hogy ki nyer, ezért nem értem, hogy miért vettek el 8 pontot a tippjáték pontjaimból.)
vega4 2014.07.09 20:25:15
@tristen2005: Sportgéza már akkor tudta:

"1+1 pont jár azért, ha valaki eltalálja a mérkőzés kimenetelét, és az egyik csapat lőtt góljait, azaz 7-4-et tippel, de 7-1 lesz az eredmény"
Ellenben:
egy mérkőzéssel 0 és 5 pont között lehet szerezni, ha valaki nem tippelt, az 0 pont (pontlevonás nincs, nem vagyunk szigorúak)

(Részlet a játékszabályzatból.)
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
vega4 2014.06.08 11:54:24
@Zsuzsanna Lévay: Kopasz fej, vagy szétdohányzott fogsor egyre megy.
vega4 2014.06.08 12:07:12
@joska141: Jobbulást kívánok Avar Jánosnak!
Volt egyszer egy TV műsor, amelyik csak egyszer jelentkezett vasárnap esténként 19-20-ig, amikor minden dolgozó valamilyen normálisabb filmet akart volna nézni a HÉT-en, de nem lehetett, mert Ipper Pál osztotta az észt éppen akkor. (Közel-Kelet, Chrudinák A Lajos) Ráadásul hétfőn adásszünet volt a TV-ben. (Csak egy csatorna volt.)
Nos, ha belegondolok, akkor csak a pipa hiányzik.
vega4 2014.06.08 12:31:12
@torró: Ja, és akkor még nem beszéltünk a hologramról.
A magyar foci újabb mélyponton van. U18-as válogatottunk nem tudott legyőzni egy kis országot, ami hivatalosan csak tavaly óta focizik. Ezzel párhuzamosan viszont irdatlan sok pénz ömlik a magyar labdarúgásba, különösen Felcsútra. Csak én érzem úgy, hogy ez nem logikus? Ezt a…..
vega4 2014.04.26 11:06:38
@aleb19: Nos én oktatok a Loki egyik kihelyezett tagozatán. Az edzők mindig azt sulykolják a növendékek fejébe, hogy:
"Focizni nem lábbal kell, hanem fejjel."
Amikor olvasom, hogy ki és mit ír erről a négy évről, egy szempont rendre hiányzik. Egyre távolodunk ugyan a kezdetektől, de érdemes felidézni, hogy az egész kétharmad, a túlnyert 2010-es választás, az erő nagyságát tekintve történelmi kivételként létrejött hatalom minden…..
Hatalmas leleplezés! Micsoda szivárogtatás! Éljen az oknyomozó újságírás! Szerkesztőségünk megszerezte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igénylőlapját, melyen mindenféle dolgokat lehet igényelni, illetve arra kötelezettségvállalást ad a KLIK. Az igénylést indokolni…..
Mindig csak könyvekben találkoztam postaládába költő cinkékkel, de ma végre láttam egyet élőben is. Hát nem bűbájos? Itt a tavasz! ..
A kormányzati ciklus végén érdemes, sőt helyénvaló szemügyre venni, hogy teljesítettek vezető tisztségű politikusaink, mit váltottak valóra az általuk hangoztatott ígéretekből. A múlt héten Matolcsyval, az unortodoxia pápájával foglalkoztunk, most a pedagógusok és a…..
vega4 2014.03.04 20:45:20
@ursus artos: Igaz, igaz. Mint ahogy az is igaz, hogy a májusi OKÉV mérések eredményei is mások lennének, ha nem a helyi tanárok lennének a felügyelők a feladatlap írása során.
vega4 2014.03.04 20:55:43
@Erdőtársulás: Nézted az előbbi hsz-emet?
vega4 2014.03.04 21:07:21
@Erdőtársulás:
Elfogyott a nyugdíjvagyon Haász János
márc. 4. 18:54

Főleg adósságot csökkentettünk belőle, csak az éppen nem csökkent. Cikk arról, mi lett 3 év alatt 3000 milliárd forinttal – kérdés, lesz-e kampánytéma az adósság elleni bukott harc.
Elnéztem ezt az elegáns, öltönyös, nyakkendős egyént a Ma Reggel stúdiójában, hallgattam megfontolt szövegét. Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora…..
Katell váratlanul találkozott a MetLife termékeivel: addig nem kapták meg a fogászati leleteiket, amíg végig nem hallgatták a kihagyhatatlan üzleti ajánlatot. Sok éve járok Székesfehérvárra fogászati panorámaröntgenre a kórház melletti egyik magáncéghez. Mindig gyors,…..
A Magyarországi Zsidó Hitközösségek Szövetsége (Mazsihisz) a február 9-ei közgyűlésen döntött arról, hogy a jelen körülmények között nem kíván részt venni a Holokauszt-emlékév kormányzati programjaiban. A szervezet továbbá egy határozatot is megfogalmazott, amelyben arra…..
vega4 2014.02.21 15:28:19
@Pipas: Igaz, igaz. A szingalézek sem tettek semmit, meg az osztrákok sem. Nem is beszélve a svájciakról meg a palesztinokról.
vega4 2014.02.21 15:36:53
@Pipas: Pipás Papó! Én nem gúnyolódom, csak azt akartam kifejezni ezzel, hogy mindenki bűnös. Nyilvánvaló, hogy az lett volna a helyes cselekedet, hogy az általam említett nációk tagjai felajánlották volna magukat az elpusztított emberek helyett. Hány halálos áldozata volt a
II. világháborúnak a hivatalos statisztikák szerint?
Tegnap az egyik lépcsőházban leérkeztem az V. emeletre, épp csöngettem volna, amikor nagy svunggal érkezett lefelé egy fiatalember a hatodikról, kezében mappával és ajánlóívekkel. Megtorpant: - Te is aláírást gyűjtesz?- Szia. Igen.- Melyik pártnak?- 4K! És te?- Fidesz.-…..
vega4 2014.02.20 17:22:02
@tfedo: Láttál Te már közelről közmunkást? Én okítom őket arra, hogy rajzoljanak felhőt, Napocskát meg hópelyhet.

A mai feladatok egyike ez volt:

28- .....= 24

A másik:

Kakukktojás

a, fecske, b, liba, c, kacsa, d, tyúk e, liba

A kakukktojás a .......... mert az nem ..............................

e.t.c

Közben megemlítették ezt az apró nüanszot (pedig nem is kérdeztem), ami velük történt hétfőn.
Én nem voltam jelen, mivel én nem vagyok közmunkás.
Én csak hallottam tőlük.
Nem mondom, hogy igaz, de:

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/5411/neurotic/brek-zeneszoveg.htm
"Én csak kérdezek amíg szétesek".
Kik lehetnek az új parlament tagjai? A kérdés megválaszolása nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. A napokban kijött az országgyűlési képviselőjelöltek listájával az MSZP-DK-Együtt-PM-Liberálisok formáció, a Fidesz, az LMP és a Jobbik is. A Fidesz a "győztes csapaton ne…..
vega4 2014.02.14 17:18:43
@Balt: Tudom. Azért írtam, hogy "Egy ember után szabadon." Fogod, kened, vágod, értelmezed?"
Valami Csermanek nevű tömeggyilkos volt ha jól emlékszem, de ahogy hallottam elvesztette a fejét.
Egy tanártól kaptuk ezt az emailt. HÁLAADÁS avagy miért vagyok én hálás a jelenlegi oktatásirányításnak Mindig, mindenhol csak azt olvasom, hogy a különböző iskoláknak miért nem tetszik a KLIK működése. Senki nem ír semmi konkrét információt, ezért én vállalkoztam rá,…..
vega4 2014.02.13 23:51:18
@Szabványok: És mennyi paraszolvenciát kap egy tanár 5 év egyetem és 17 év munkaviszony után? + nettó fizetés?
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
A Nézőpont Intézet pártkereső alkalmazása lényegében használhatatlan. Olyan, mintha Habony Árpád íratta volna. Hiszen. Bármely pártkereső alkalmazás természetesen és szükségképpen szubjektív lesz, de az egész csak akkor lesz több ócska kampányeszköznél, ha végigfutjuk…..