Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magátakriszti

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nekem ez. Maneki neko. ..
Bár mostanság nem túlságosan érdekel a labdarúgás, a magyarfocinak nevezett csökevény pedig egyébként sem érdemel szavakat, de hát az az igazság, hogy még mindig csak lakóhelyünk közelében van lehetőségünk átélni valami futballélményre emlékeztető izét, s meg kell…..
magátakriszti 2014.05.27 11:02:02
A stockholmi srácok nemcsak a földön, de a levegőben is nagyon ott vannak! Elképesztő magasságok! ..
figiri-faszaság, sigiri-sebtiben! (és mindez indonézül) KBD ..
1992-ből következzék egy örökbecsű darab, melynek agytrösztjét úgy gondolom senkinek nem kell bemutatni. A klipet a "Pink Floyd: Live At Pompeii" 1972-es koncertfilm előtti fejhajtásnak szánták. Érdekessége pedig emellett még abban rejlik, ahogyan ez az egész szól, de ez maradjon…..
magátakriszti 2013.08.01 19:56:52
Kicsattannak a kreativitástól, viccesek, tüneményesek, és édesek, mint a juharszirup. A youtube-ra specializálódott kanadai társulat műfaji korlátokra való tekintet nélkül zseniális. Képesek néha a szarból is várat (mit várat, erődítményt!) építeni, és pillanatok alatt…..
Nem szabad ám megijedni, ha az általad Record Store Day-ként ismert, szívednek oly kedves eseményt egyszer csak Disquaire Day-ként véled felismerni mindenféle szórólapokon és plakátokon. Április 20.-a van, menni kell, öltözz ünneplőbe, zenekaros pólóba, vagy várj, van jobb…..
magátakriszti 2013.05.01 11:01:19
A bolondok havának lassan vége, de az agyrém folytatódik. Megveszett az időjárás is, terjed a téboly. Kézen fogva ezt a maréknyi, mérsékelten csendes, baltimori őrültet; beletörődve, megháborodva haladjunk át a hőségbe. Ahol semmi nem olyan. De az ég! Rózsaszín. Meg…..
A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja Snétberger Ferenc For My People ..
Sose gondoltam volna, hogy ez a hínárhajú, gitárja mögé bújó dalnok ekkora cukiságfaktorú dologgal is képes támadni. Persze Kurt Vile-től sok minden kitelik, például, hogy elalszik egy bulin, és mindenki vele fotózkodik... ez nyilván mindenkivel megtörténhet, de hogy az…..
magátakriszti 2013.04.03 11:43:08