Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akcept

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állásinterjúk legkínosabb mondata lesz ez most egy-két évig. Legalábbis eddig úgy fest, nehéz lesz ezt alulmúlni. A történetben engem a specialitásom okán azok a munkavállalók érdekelnek leginkább, akik ebben részt vettek. A termékről minden rosszat el lehet mondani, ez tagadhatatlan. De…..
Tartalom: - Az élesítésről - A fekete-fehér és a színes képzaj kontra élesítés - Unsharp mask (Életlen maszk) - Lab color módban történő élesítés - Ha túl sok a részlet... Angol a Photoshop-om, így ha nem stimmel a nyersfordítás, akkor helyesbítés után javítom a…..
Korábban már írtunk arról, hogy Orbán országkockázatnak számít  a S&P hitelminősítőnek. Most a Financial Times írt az ország választások utáni kockázatosabbá válásáról, de lássuk az eseményeket sorjában: Magyarországnak erős vezetése lesz, ha a Fidesz megnyeri…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Belsőség 600, érted? Nem 601! 2009.04.03 17:23:00
A feleségem megint írt valamit, inkább nem szólok. Olvassák szeretettel, ami jön. „Ajjaj, a 120-as Skodánkat vizsgáztatni kellene” jöttem rá hirtelen egy tavaszi délutánon. Az apám szerető közelségében töltött idő alatt gondos kezek tartották karban, alvázvédték,…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..