Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó FIGARO István

38 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, óriási pillanathoz érkeztünk, tele az üzlet a legfrissebb számmal, ugyanis már kapható a Figaro Bűvészboltban az egyik legnevesebb szakmai folyóirat, a MAGIC Magazine.     Mi az a Magic Magazine?Véleményem szerint a nemzetközi bűvészélet jelenlegi legmeghatározóbb,…..
Az ajándékvásárlás a meghitt karácsonyi ünnep megkerülhetetlen előfutára. Ismét kapható a Figaro Bűvészdoboz, tematikus összeállítások díszcsomagolásban, ajándékutalványok. Néhány ajánlatunk karácsonyra: 1. A gyerekek szeretik a bűvészdobozt A gyerekek szeretik a…..
Elérkeztek videóversenyünk legizgalmasabb pillanatai. A videók már beérkeztek, mi pedig díjazzuk a négy legtöbb lájkot kapott pályamű legjobbját. A győztes beküldött felvétel kikerül az üzlet honlapjára, ide a blogra, kiküldjük hírlevelünkben, valamint egy értékes…..
A hírleveles játék a rövid nyári szusszanás után ismét startol, tehát akár értékes nyereményeket is zsebre vághatsz minden hónap végén, ha persze feliratkoztál hírlevelünkre. Ugye Te sem akarsz lemaradni az októberi sorsolásról? Szeretnél kellékeket nyerni? Akkor tényleg…..
Vészesen közeleg az utolsó nap, amikor még feltölthetitek videóitokat a versenyre. A nyertes a négy legtöbb lájkot kapott pályamű beküldője között dől el, így érdemes segítened kedvenc videód tulajdonosát egy tetszikeléssel.  Mi továbbra is itt a blogon mutatunk…..
Vasárnap került megrendezésre a 26. Corodini Országos Bűvészverseny, melyen a szokásoknak megfelelően átadásra került a Figaro Különdíj is. Hagyományteremtő céllal hoztuk létre évekkel ezelőtt a Figaro Különdíjat, mellyel alternatív "első" helyet kínálunk azoknak a…..
Még néhány napig tart videóversenyünk nevezési ideje, október 20-ig linkelhetitek ki a pályaműveteket a Bűvészbolt facebookos oldalára. A nyertes a négy legtöbb lájkot kapott videó beküldője között dől el, így érdemes segítened kedvenc videód tulajdonosát egy…..
Javában zajlik a videós versenyünk facebookos oldalunkon, eddig tizenöten pályáznak a győzelemre és a Figaros nyereményekre. A beérkezett pályaműveken jól szórakoztunk, számos ötletes, kreatív és jó videót kaptunk, bár becsúszott néhány apró hiba is. Ha még nem forgattad le…..
Ugye Te sem tudod elképzelni az október 13-i napot az ország legnagyobb bűvészrendezvénye nélkül? Pedig akár aludhatnál is a szombat esti buli után. Tanulhatnál a hétfői matematika témazáróra. Elmehetnél a Nemzetközi Hárfafesztiválra, netán az első Kürtöskalács…..
Szeretsz bűvészkedni és már a videómegosztók sztárja vagy? Meg akarod mutatni tehetséged mindenkinek? És ezzel még nyerni is szeretnél? Versenyt hirdetünk Oszd meg a Figaro Bűvészbolt facebookos oldalán videód linkjét, amin éppen bűvészkedsz. Szerepeljen benne legalább két…..
Rodolfo legendáját elevenítették fel augusztus végén a Juventus Rádió új reggeli műsorában. A sztorit talán már mindannyian ismerjük, benne a kínai gyöngyárussal, illetve a rá felfigyelő mesterrel. Nyilván  az elmúlt egy évszázad - elsődleges szempontként a…..
Mások szalvétákat, vagy forma 1-es sapkákat gyűjtenek, mi kártyákat! Susán Petivel minden héten találkozhattok a Bűvészboltban, aki előszeretettel mutogatja legújabb kártyás trükkötleteit, illetve a legjobb csomagokat. Melyik a kedvenc kártyája? Hármas listáját ő is…..
Idén októberben is lesz színpadi és close-up bűvészverseny a Corodini rendezvényen, talán Te is elgondolkodtál a nevezésen. Ha igen, jelentkezz az alábbi linken, de most következzen egy kis segítség és iránymutatás, miért is érdemes indulnod és hogyan készülj az…..
Érdekes követni a Facebookon is, mi történik a bűvészekkel. Például Johan Stahl egyik legnagyobb álma teljesült saját bevallása szerint: "Today a life long dream came true. Im on the cover of Magic Magazine, the largest magazine for magicians in the world." Johan tehát a Magic…..
A bűvészfanatizmus tökéletes jele, ha már mindenhol, így a zenei slágerekben is a bűvészeket keresed. Most segítek, nem kell órákon át kutatnod, megmutatom azokat a népszerű slágereket, amely bűvészet vonatkozásúak. Ha szeretnéd látni a Penn & Teller párost táncolni és…..
Susán Péter rajongók figyelem! Bár azt hittük, hogy Peti David Guetta helyett lesz a fergeteges END SHOW-ban, de azért nem keseredünk el, ugyanis feltűnik bűvészműsorával a Sziget Fesztiválköztársaságban. Facebookos oldalán írta a következőket: Üdv! Ma este fél7től…..
A Sziget Fesztiválköztársaság nulladik napja egy hatalmas, színes és pörgős kultúrvurstlivá kerekedik. Az este fő attrakciója természetesen a Quimby nagykoncertje lesz, ám a cirkuszművészet nagyjai, illetve Rolando bűvész is feltűnik a színpadon. Ha szeretnéd látni Kaszányi…..
Nincs is jobb érzés egy friss csomag kibontásánál, amikor felfokozott hangulat közepette letéped a fóliát, gondosan befelé szakítod a bélyeget, majd először pörgeted végig ujjaid között a lapokat. Ha ismerős az érzés, had' kalauzoljalak a kedvenc kártyáim között. Bicycle…..
Biztos megfordult a fejedben, hogyan tudnád mutatványaidat egy koherens trükkfolyammá varázsolni, ha egyik pillanatban Svengalit, másikban már Stripper csomagot használsz. Nem gyanús a közönségnek, hogy egyik pillanatról másikra indokolatlanul átcseréled a csomagod? Néhány tipp…..
FIGARO Bűvészbolt Blog BSZ 2013.07.15 04:41:00
Nem szoktuk ilyen alkalmakra felhívni a figyelmet online felületeinken, de most mégis úgy gondoltuk, ezzel meglepetést okozunk az ünnepeltnek, ugyanis ma van Kaszányi Roland születésnapja. Rolando a Corodini Országos Bűvész Egyesület kommunikációért felelős alelnöke, a Figaro…..
Nem szokásunk a keresztpromóció, ám nem mehetek el szó nélkül Boldog Péter legújabb BűvészBlogos írásai mellett. A kolléga mostanában egy időre átvette az irányítást a blog fedélzetén, az árbóckosárból kitekintve pedig olyan témákat szed elő a halászhálóból,…..
Július 12-én 19 órától Papp Péter tart szemináriumot a Corodini Országos Bűvész Egyesület Hajós utcai klubhelyiségében. Papp Péter több évtizedes professzionális tudását és tapasztalatát tanárként egyebek mellett Breiner Tamásnak, Luinak, Pallasznak és Kühne Zsoltnak adta…..
Egy pillanatnyi szünet, néhány másodperc csend sokkal többet jelenthet a bűvészkedés közben, mintha hosszú és bonyolult mondatfüzérekkel ékeskedsz. Mondhatsz kevesebbet úgy, hogy valójában mégis hatásosabban és többet közvetítesz a közönséged számára. Most kiderül,…..
Nyaralás alatt csak egy rövid idézetre telik. De azért igyekszem. "Do you like card tricks?" he asked I said no. He did five.- Somerset Maugham, Mr. Know-All Egyébként még mindig álom a MÁV segítségével közlekedni és nehéz volt a bőröndöm a sok kártya és bűvészkönyv…..
Ha megtanulod, hogyan kell csinálni a trükköt, az csak egy része annak, hogy valóban bűvésszé válj. Legyen az előadásod szórakoztató, továbbá legyen összhangban - akár interakcióban - a nézőkkel. Néhány ötlet a kézügyességi mozdulatok gyakorlásán kívül: 1.…..