Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biggeorge

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. április 7-8-án BikeWeekend kerékpár kiállítás lesz a Vasúttörténeti Parkban. Látogassatok el, keressétek a BringaBoard szörölapját, mellyel kerékpár vásárlásakor Abus lakatot kaptok ajándékba! A kiállításon többek között a Stevens kerékpár márka is bemutat 1-2 modellt. A Stevens egy…..
  DOWNMALL Európa-bajnoki futam az ÁRKÁDBAN-ban 2018. február 24.   Idén is elstartol a legőrültebb bringás verseny, a Downmall! A 4 fordulós Európa-bajnoki futam Ulm és Essen után most Budapesten folytatódik, ahol indulóinknak idén sem lesz könnyű dolga. Az ÁRKÁD mozgólépcsői, folyosói és a…..
A mai kerékpár lámpánk ismét egy asztali lámpa lett, melyhez felhasználtak egy Rock Shox teleszkópot + egy lánckeréksort, Hamarosan jövünk egy újabb őrült biciklis lámpával :)..
A mai kerékpár világításunkhoz egy komplett kerékpár került felhasználásra :)   Hamarosan jövünk egy újabb őrült biciklis lámpával :)..
Ez ám az igazi újrahasznosítás. Miből nem lehet kerékpáros asztali lámpát csinálni. Hajtás, kerékpár agy, megint egy hajtómű, és újra egy agy. Gyönyörű :)   Hamarosan jövünk egy újabb őrült biciklis lámpával :)..
Asztali lámpa kerékpár felniből. Végy egy kerékpár felnit, majd vágj ki belőle egy darabkát, fúrj bele több lyukat, vezesd benne végig a vezetéket, meg a ledeket, fogasd hozzá egy darab fatalphoz, melyben szépen tovább vezetheted a lámpád vezetékét, és készen is van. Ennyire egyszerű :) Hamarosan…..
A kerékpár vásárlásával nem érnek véget a teendőink. Kerékpárunkról gondoskodni is kell (persze a szeretet mellett). Különböző időközönként nem árt ránézni, és a megfelelő teendőket elvégezni, leellenőrizni a már használt kerékpárunkon. Sok mindent meg lehet csinálni…..
Van még ötlet kerékpár lámpára? Ezek szerint kifogyhatatlan az emberek kreativitása. Asztali kerékpáros lámpa, amihez végre egy bicikli hajtóművét is felhasználták. Hamarosan jövünk egy újabb őrült biciklis lámpával :)  ..
Ma egy "gyönyörű" kerékpáros csillárt mutatok nektek. Kell hozzá egy kevés kerékpár lánc, lánctányér, meg persze egy kis fantázia is, hogy elkészítsük. Hamarosan jövünk egy újabb őrült biciklis lámpával :)..
Kerékpáros lámpa a szokásos alkatrészekből. Suntour teleszkóp, a fékkel lehet a lámpát kapcsolgatni. Holnap is jövünk egy őrült biciklis lámpával :)..
A #4-es kerékpár lámpa hasonlított erre a mai bringás világításra. Ez is kerékpár váz felhasználásával készült.Nem éppen egy olcsó kerékpár lámpa, ezzel a carbon országúti Colnago vázzal, az tuti :)Talán pont valamelyik nap láttam csak vázat 400.000 Ft-ért, de már…..
Mire is használható egy Manitou teleszkóp? Persze, hogy kerékpár lámpát építünk belőle :) A kapcsolást itt is kerékpár fékkel oldották meg. Holnap is jövünk egy őrült biciklis lámpával :)..
Őrült kerékpárosok még őrültebb lámpái   Ezt a mai kerékpár világítást tényleg rém egyszerű elkészíteni. Ha van otthon akár egy rozsdás bicikli vázad, szinte már készen is vagy :) Na jó, azért hegesztgetni kell hozzá egy keveset, meg az égőket is valahogyan a…..
2018. április 22. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban. A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik. 18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői…..
A mai kerékpáros csodánk ismét egy asztali lámpa. Itt egy kerékpár DNM rugóstagot használtak fel, ami természetesen színében is passzol a lámpa ernyőjéhez. Egy Hope V2 kerékpár féktárcsa pedig talpként funkcionál. Holnap is jövünk egy őrült biciklis lámpával :)..
Őrült kerékpárosok még őrültebb lámpái   Kerékpár csillár? Igen. Ma erre a gyönyörűségre esett a választásom. Talán az elkészítése nem is olyan nehéz. Egy komplett első kerékpár kerék kell hozzá, villával együtt A kerékpár gumi belsejébe vannak illesztve a…..
Őrült kerékpárosok még őrültebb lámpái   Az első kerékpár alkatrészből kreált lámpa egy asztali változat lesz. Nagyon ügyesen egy kerékpár fékből lett kialakítva. Felhasználásra került még egy kerékpár markolat és egy lánctányér is, ami a kerékpár világításunk talpaként funkcionál. Ötletes darab,…..
Kellys 2018 kerékpárok Már több 2018-as Kellys kerékpár elérhető kerékpár szaküzletünkben, illetve kerékpár webáruházunkban is tudtok már leadni rá rendelést.  ..
Kerékpár akció Készleten lévő akciós kerékpárok egy része található meg a www.bicikliwebshop.hu weboldalon. A kerékpár akciók a készlet erejéig érvényesek. Jelenleg akciós Gepida, CTM, Kross, Kellys kerékpárok találhatóak a listában.  ..
  Winter SALE a BringaBoard kerékpár és Snowboard Szaküzletben és kerékpár webáruházban! Akciós kerékpárok és kerékpár felszerelések a készlet erejéig!  ..
Akciós Kross kerékpárok - Kross kiárusítás 2017 Elindítottuk a kiárusítást a 2017-es Kross kerékpárokra. Minden Kross biciklit 15% kedvezménnyel lehet most megvásárolni webáruházunkban. A kerékpár akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!   Tekintsd meg a 2017-es Kross…..
Sirius Cougar kerékpár   Márka Sirius Kategória MTB Váz Acél 21"" cm Villa Suntour teleszkóp Váltókar Shimano ST EF-40 Első váltó Shimano Hátsó váltó Shimano TX-35 Középcsapágy Monoblokk Hajtómű Prowheel Fék Alumínium…..
Akciós kerékpár - GT AVALANCHE 27.5 EXPERT 2016 >>>..
Kerékpár Webáruház, kerékpárbolt Látogassatok el erre az újonnan indult kerékpár webáruházba, ahol rengeteg akciós kerékpár, akciós kiegészítő közül lehet válogatni! Már több 2017-es kerékpár is megtekinthető. Most pl a készlet erejéig, 163.900 Ft helyett mindössze 126.900 Ft-os akciós áron…..