Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ariel1

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
A tavalyi évben első ízben került megrendezésre az Ingatlanos Konferencia, mellyel egy párbeszéd vette kezdetét egy kevéssé szabályozott szakmában, hogy rendet, és ezáltal egy új minőséget teremtsen. Hiánypótló volt már maga a rendezvény is, mely elsőként a szakmai közönséghez szólt, hatásai…..
A szélsőjobboldali izraeli- és a magyar belügyminiszter állítólag a közelmúltban megállapodott, hogy egy ortodox vallási háttérrel rendelkező civil szervezet búvárai a Duna fenekén a holokauszt idején meggyilkolt emberek csontjait megkeressék, s az áldozatokat Izraelben – más…..
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
ariel1 2019.01.10 14:05:23
@cmx85s: Amikor jelzi a bank, hogy fizettem, akkor miért kellene még várnom tovább? Speciel arra találták ki ezeket az appokat, hogy útközben is tudjál matricát venni és ne otthonról kelljen emailezned.
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
ariel1 2018.05.22 10:22:20
A Homárra érkező panaszokon belül számát tekintve rendes esettípus az, amikor olvasónk a Vaterán/ Jófogáson/ Facebook-csoportban vagy hasonló helyen lecsapott a Gipsz Jakab által elképesztően jó áron hirdetett valamire, amiről kiderül, hogy max. levélnehezéknek, felmosórongynak vagy a házasság…..
ariel1 2018.05.16 20:10:35
@nyúúúlacska: Talán azért mert nincs pénze újra. Persze az nem jelenti, hogy hibásat kell eladni. Igaz, némely Ferrari használtan is drágább mint az új, mert újat nem lehet abból kapni.
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
ariel1 2017.07.26 08:13:52
@cradbox: Tudod van egy olyan dolog, ha kifizeted a szolgáltatást akkor a szolgáltatónak kutya kötelessége teljesíteni azt. Mindegy mennyi volt az ár. Azt a szolgáltató állapította meg. Ennyi!
Amikor úgy döntesz eladod a lakásod (házat, telket, bármilyen ingatlant) az első lépés természetesen a megállapodás. Ehhez nem kell ügyvédnek lenni, a felek kölcsönös egyetértés alapján eldöntik, hogy megkötik-e a tranzakciót. Tehát nincs szükséged semmilyen véleményre, tanácsra és ismerőseid…..
Bocsássatok meg a tegezésért, nem a tiszteletlenség jele, de ugyebár ritkán szokás bárkit úgy megkérni a távozásra, hogy kérném szépen elhúzni szíveskedjék a picsába. Jártam ma a városban, meg tegnap is. Láttam egész nap 35 fokban a napon vigyázzban álló rendőröket, vagy ezret. Sok fiatal…..
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
ariel1 2017.07.17 15:04:12
@SziIu: Hajnalban már megvolt a premier. Írta is a cikk írója, hogy csak az olvassa aki már látta mert spoileres dolgok vannak benne. Probléma?
A lakáskiadás még mindig az egyik legnagyobb biznisz, és nem csak Magyarországon, hanem szerte a világon. Maradjunk azonban itthon, kis hazánkban.  ..
ariel1 2017.05.02 07:53:54
Hujber Tünde · 7veszteseg.blog.hu
A Kádár rendszerben volt utoljára, hogy csak egy lakásod lehetett. Szupi az ötleted, csak késtél 30-40 évet. Az otthonról történő munkavégzést is átaludtad. Ébredj fel csipkerózsika.
Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok! - IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!! Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül…..
ariel1 2017.03.24 15:35:04
@Oxica: Azért ne felejtsd, közben háromszorosára emelték a Puskás stadion árát, tegnap kapott plusz egymilliárdot a Bem rakparti ugrótorony és a többi.
Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit. A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett.…..
ariel1 2017.03.18 07:54:28
@látjátok feleim szümtükkel: 25 milka az a 60 millió
Varánusz Orbán és a kommunizmus 2017.02.25 17:18:31
Viktorunk beszédet mondott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Egy ásításnál nem is érne többet ez a tény, ha nem a saját kis alternatív valósága szerint értelmezne mindent őkelme. Jólfigyeljél, aszonta: "A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a…..
ariel1 2017.03.01 08:44:42
@Gábris szomszéd: Az utóbbi időben nagyon elhanyagoljátok a lakosok cigányok elleni védelmét? Annyira becukisodtatok a hatalom lehetséges közelségének lehetőségétől, hogy magára hagyjátok a cigánybűnözőktől megfélemlített embereket?
ariel1 2017.03.01 16:42:06
@Rodeo36 11: Bocs te tényleg gyógyíthatatlan vagy.
brühühühühü
ariel1 2017.03.01 16:44:15
@Rodeo36 11: Gondolom egy zsidő nőnél nem állt fel a farkad és most így próbálod a dühöd levezetni.
Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelői vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat.  Eddig.  Simonka György fideszes képviselő Békésben. A neve a Mengyi Roland Voldemort-féle korrupciós ügynél került elő, és korábban már házkutatást is tartottak…..
ariel1 2016.12.10 12:43:37
@maxval bircaman BircaHang szerk: No és magadról mi a véleményed?
Mi úgy látjuk, Orbán Viktor nagyszerű vezető, világszerte az egyik legjobb. Olyan, aki a józan ész talaján áll – mondja Jeffrey D. Gordon, Donald Trump megválasztott amerikai elnök külpolitikai tanácsadója a Mandinernek. A korábban a Pentagon szóvivőjeként is dolgozó Gordon szerint Trump teljesen…..
Repibulit tartott az egri Fidesz, és Nyitrai Zsolt, a helyi képviselő meghívta Kubatov Fidesz alelnököt is. Sőt, volt még egy propagandavideós is, aki megpróbált alákérdezni a nagyfőnöknek...
"Nem bujkálunk, összetartozunk!" - mondta pár hete jegybankelnö kúrunk eltitkolt barátnője, Vajda Zita. Bárándi Gergely felvetette, hogy ha már Matolcsy beperelte őt, legalább menjen is el a bíróságra, az annyit válaszolt: "Hát ezért nem mondom el a jelenlegi tartózkodási helyemet". Na, most…..
ariel1 2016.11.05 09:03:09
@Oxica: A NER híveit az sem fogja megrendíteni ha kiderül, hogy Orbán a Daesh feje.
Érdekes dolgokat hoz felszínre a Győrkös ügy. A most felelevenített egykori beszámolója alapján... "Tehát még egy ilyen úgy nevezett radikális, nemzeti, szélsőjobboldali táborban, jobbik, vagy akár szkinhedek, ott este már mindenki tökrészegen fetreng a földön, hát ez... ez... ennél rosszabbat én…..
ariel1 2016.11.01 07:21:07
@Rodeo36 11: Bocsi, hogy beleugatok a Fabbal való vitádba.
hu.wikipedia.org/wiki/A_Szovjetuni%C3%B3_afganiszt%C3%A1ni_h%C3%A1bor%C3%BAja
Ezt is biztosan az Usákok csinálták.
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
Varánusz Lőrinc mondja 2016.10.22 12:01:09
- Kedves Főgázszerelő Szállodatulajdonos úr, tessék kedves elárulni, hogy meg teccik venni a Médiavörkszöt? - Ezeket a híreket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Fassetuggya mit veszek meg a közeljövőben, nem vagyok látnok. - Ön szerint Orbán Viktor a jövőbe lát? - Ezeket a híreket sem…..
ariel1 2016.10.27 08:38:10
@taga20: Azért a besorozott kiskatonákat nem igazán nevezném ávósnak aki megérdemelte a lincselést.
Kordonbontó Orbán Viktor semmit sem bízott a véletlenre, és kordonokkal záratta körbe a Kossuth teret, akadályt állítva az ellenzéki véleménynyilvánításnak. Bár a nemzet főtere mindenki előtt nyitva kell hogy legyen, a miniszterelnök most sem kért a vele egyet nem értők…..
ariel1 2016.10.24 08:50:03
@a BircaHang Média szerk.: Nem zavar, hogy a ti birkáitok kezdték verni a gazdád ellen tiltakozókat.
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
ariel1 2016.09.29 08:26:09
@Eszter jött: Esetleg a személyes tapasztalatok!
Ma is kiadná a románoknak a Nemzeti Színházat december elsején és nem bánta meg azokat a nyilatkozatait sem, amelyeket a színház éléről távozóban adott három éve. Alföldi Róbert a Mandinernek adott interjúban mondja el: vehetjük úgy, hogy a Bayer-ügy miatt ő is visszaadta tiszti keresztjét. A…..