Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paugezu

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ginkgo biloba egy igen csodálatos gyógynövény, hiszen úgy tűnik, hogy igen hatékonyan képes csökkenteni a sclerosis multiplex tüneteit is. Ha rendszeresen szedjük a ginkgo bilobát, akkor csökkenthet a sclerosis multiplexszel járó kognitív zavar is, valamint a depresszió is enyhíthető. A ginkgo…..
Mindannyian szeretnénk, hogy fiatalosan nézzünk ki, a bőrünk ép és egészséges, idegrendszerünk pedig friss maradjon nagyon sokáig. Azonban ehhez fontos, hogy tegyünk is különféle erőfeszítéseket. Lehetséges tehát, hogy bizonyos készítményekkel és növényi kivonatokkal tökéletesítsük a memóriánkat a…..
A ginkgo biloba egy hagyományos gyógynövény, ami segíthet javítani a véráramlást az egész szervezetben, emellett nagymértékben javítja a memóriát is. A ginkgo fa a világ legidősebb fafajai közé tartozik, leveleiben két nagyon fontos hatóanyag, a flavonoidok és a terpenoidok találhatóak, amik a…..
A ginkgo bilobát a kínaiak már évezredek óta használják, az európai kutatók pedig csak nemrégiben figyeltek fel a növény jótékony hatásaira. A kutatások kimutatták, hogy a ginkgo biloba több előnye mellett a dopamin szintre is jó hatással van, így rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek az olyan…..
A ginkgo biloba az egyik legrégebbi fafajta. Képes akár 1000 évet is elélni, illetve magassága is elérheti a 120 métert. A ginkgo bilobának rövid ágai vannak, rajta nőnek a legyező alakú levelek, illetve az ehetetlen gyümölcse, amelynek meglehetősen erős és intenzív szaga van. A kínaiak évszázadok…..
Merevedéi zavarok A merevedési zavar egy nagy csapás lehet, ami visszaveti a bizalmat és az önbecsülést. Azonban a ginkgo bilobával vissza lehet állítani az erekciót. A ginkgo biloba egy természetes gyógynövény, amit már évszázadok óta használják a férfiak szexuális…..
Meniere betegség Sokan fordulnak a vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és gyógynövényekhez, hogy enyhítsék a Meniere-betegség tüneteit. A Meniere-betegség a belső fül egy krónikus állapota. A Meniere-betegségben szenvedő emberek fülcsengést, a fülben teltségérzetet, ingadozó…..
A ginkgo biloba nyújtotta előnyök rendkívül sokrétűek, és ezek szinte mindegyike tudományosan igazoltak is, éppen ezért nem véletlen, hogy a ginkgo biloba felhasználása szerte a világon ismert. A ginkgo biloba kiválóan alkalmas számos egészségügyi ellátás esetében, de ezek…..
A páfrányfenyő a világ legidősebb fáinak egyiket, igazi őskövület, amit már több ezer éve felhasználnak gyógyászati és dekorációs célokra. Nagyon fontos kiemelni, hogy a páfrányfenyő jól tolerálja a szennyezett környezetet, a "jég hátán is megél", éppen ezért…..
A ginkgo biloba egy olyan gyógynövény, amit széles körben tanulmányoznak az egész világon. Évszázadok óta használják ezt a gyógynövényt a keleti kultúrában, leggyakrabban a keringési zavarok és a memória javítására. A ginkgo egyébként a világ legidősebb fafajtái között…..
A rövid távú memória elvesztése azt jelenti, hogy az adott személy képtelen emlékezni az új információkkal, míg a hosszú távú memóriavesztés során a régmúlt információi azok, amelyek nehezen visszakereshetőek a számára. A rövid távú memória elvesztése a a mediális temporális lebeny károsodásából…..
A ginkgo biloba hosszú ideje már annak köszönheti hírnevét, hogy a különféle orvosi kutatások bebizonyították róla, hogy képes jobb vérkeringést biztosítani a szervezetben, különösen az agyban. A szakemberek felismerték e gyógynövény számos előnyeit, illetve azt, hogy több szervrendszer…..
A ginkgo biloba egy olyan gyógynövény, amelyet a ginkgo fa leveleiből vonnak ki. Bár a kiegészítőt elsősorban memória fokozóként használják, a ginkgo biloba támogatói állítják, hogy ez a gyógynövény nemcsak a keringést, hanem az anyagcserét is fokozza. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a ginkgo bioba képes…..
A ginkgo biloba kiegészítők és élelmiszerek a ginkgo biloba fa leveleinek kivonataiból készülnek. A ginkgo biloba fát elsősorban Kínában, Dél-Koreában és Japánban termesztik. A ginkgo biloba kapható folyékony kivonat, kapszula vagy tabletta formájában, illetve teaként is elkészíthető. A ginkgo…..
A ginkgo biloba az összetevője a leghatékonyabb memóriafokozóknak manapság. Azonban mielőtt a ginkgo bilobát terápiaszerűen kezdenénk el használni, érdemes orvosi segítséget kérni. Az orvosok képesek arra ugyanis, hogy meghatározzák a ginkgo biloba normál dózisát és, hogy tájékoztassák arról a…..
Egyes természetes növényi afrodiziákumok nagyszerűen működhetnek a női nemi vágy fokozásában. A természetes gyógynövények között vannak olyanok, melyek növelhetik a nők esetében a szexualitást, a közösülés iránti vágyat, illetve a szexet élvezetesebbé tehetik. A legnépszerűbb gyógynövények, melyek…..
Ha természetes és organikus módon szeretnénk csökkenteni a vérnyomást, akkor a ginkgo biloba egy igazán megfelelő megoldás lehet. Ez a gyógynövény széles körben megtalálható a szupermarketekben, a drogériákban, a bioboltokban és a webáruházakban is. Persze fontos, hogy mielőtt bármilyen gyógynövény…..