Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Fotos

0 bejegyzést írt és 396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapokban látványosan közelebb kerültünk egymáshoz a gépen, sokkal kevésbé szór szét a Wizz ülőhelyosztó algoritmusa. A Ryanair változatlanul a lehető legdurvábban szétültet, viszont könnyebb ablakos/nagy lábteres helyet ingyen szerválni náluk. Módosul az egyik alapszabály? A két…..
Dr. Fotos 2019.07.15 09:57:47
@meggyes alfonz: En kibirom es nem is fogok fizetni ezert, de azert gusztustalan, hogy direkt penzt es energiat fektettek abba, hogy atirjak a rendszert csak azert, hogy nem ulhess a veled egyutt utazokkal.
Nem indítanak saját jelöltet, "civil" mögé bújnak...
Összenő, ami összetartozik – summázhatnánk a hírt, mely szerint Orbán Viktort fogadja Donald Trump amerikai elnök. Az a csoda, hogy a két politikus eddig még nem folytatott kétoldalú megbeszélést, hiszen lényegében ugyanannak az irányzatnak a karakteres képviselői. Persze, volnának nyomós érvei az…..
Pár nappal ezelőtt az alkalmazások ikonjait rendezgettem a telefonomon és ekkor jöttem rá, hogy az autós szekcióba bekerült jó sok app, de koránt sem használom mindet. Jöjjön most a top 10, vagyis azok az alkalmazások, amelyeket több-kevesebb rendszerességgel használok vagy azt gondolom, hogy…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
Dr. Fotos 2018.12.13 13:10:12
@balcán maxval bircaman: A hanyatlo nyugat dumat mar hallottuk ezerszer... mikor is? Hmmm... Segitek: MSZMP-nek volt 2/3-a...
Dr. Fotos 2018.12.13 13:12:32
@conchita wurst: Hala az EU-s penzeknek. Aztan a sok ELIOS-oshoz hasonlo korruptcio miatt szepen visszakerik es maris ugrik a bozske utalvany, a cafeteria bedaralasa es a tobbi. De lubickolj csak a statisztikaban. Lorinc egymaga felhuzza a duplajara attol a tobbinek nem lesz jobb.
Mindösszesen egy ajánlattevővel folytatta le a Lőrinci Sportcsarnok felújításával kapcsolatos közbeszerzést a kerület vezetése, amelyet így nem meglepő módon egy közismert fideszes kötődési vállalkozás nyert meg több, mint 2 milliárd forintért. 2 milliárd 172 millió forintért újítja fel a Lőrinci…..
Dr. Fotos 2018.11.27 09:19:24
@Ma Baker: Miert? Te orommel fizetned be a vaskos palyazati dijat mikor tudod, hogy mar elore le van zsirozva a nyertes? Te lennel olyan hulye?
Ha nem is törölték teljesen, de eltüntették az archívumból a Hír TV ellenzéki korszakának híreit - tudta meg az Index. A Hír TV három éves kilengés után került vissza kormányközeli kezekbe, a színfalak mögött pedig mindent megtettek azért, hogy a sötét időszak ne jöjjön szembe az olvasóval, ha a…..
Dr. Fotos 2018.11.26 14:27:28
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
Nézem az M5-öt - ez a csatorna talán az egyetlen nézhető a közszolgálati szemétkupacban -, ahol éppen arról diskurálnak, hogy miért nincsenek történelmi filmek. A beszélgetés egyszerre volt szánalmas és nevetséges. A résztvevők gyönyörűen hozták az "üléspontom határozza meg az álláspontom"-elvet. Az…..
Dr. Fotos 2018.11.23 14:14:21
@balcán maxval bircaman: A te eletszinvonalad lehet, hogy no, de a legtobb magyar embere csokken. A kurva statisztikadat meg feldughatod a seggedbe, mert csak azzal, hogy penztaros lorinc tobb milliardot magara aggatott, tobb ezer ember lecsuszasat tunteti el benne.
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
Egészen döbbenetes: valódi kérdést is találtunk a legújabb propagandaeszköz, a "családvédelmi nemzeti konzultáció" kérdéssorában. Természetesen a migránsozás, brüsszelezés és az ellenzék ekézése sem maradhatott ki - de hát így működik a propaganda az adónkból...
Dr. Fotos 2018.11.06 14:09:06
@Magentax: "Egyetért-e Ön azzal az alapelvvel, miszerint a gyermeknek joga van anyához és apához?” - Ezzel akarjak szerintem elerni, hogy melegek ne fogadhassanak orokbe gyereket.
Vajna Tímea luxus macska-reptetése is előkerült a Parlamentben. A milliárdos feleség reagált: nem érzi magát rossz embernek...
Az American Idol és az X Factor televíziós tehetségkutatók egyik zsűritagja, Paula Abdul a 80-as, 90-es években sikeres énekesnő és koreográfus volt, de a karrierje egy ponton megtört. Nemrég árulta el, hogy egy repülőszerencsétlenség után részlegesen lebénult.  Sokan ennek tulajdonítják azt is,…..
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Dr. Fotos 2018.08.29 14:12:19
@fejetlen bárd: Komoly ervekkel akarsz gondolkodasra birni egy fizetett fidesz trollt? Bator vagy es fejjel rohansz a szelmalom fele.
Tekintve, hogy mennyi közpénzt költ a magyar kormány futballra, nem csoda, hogy a köztévé azt hiszi: a magyar futball a világ közepe. A Ferencváros ugyanis 1,5 hónapon belül másodszor készül megnyerni a vb-t! Először július elején, a vb hajrájában szembesülhettünk azzal, hogy Magyarország nemcsak…..
Széles nyelvcsapásokkal ismét bizonyította hűségét Orbánhoz a Terror Háza igazgatója, a Figyelő tulajdonosa a le Monde hasábjain. ..
Dr. Fotos 2018.08.06 14:16:09
@morph on deer: 90% alkotmanyos koltseget tartana igazsagosnak...
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
Dr. Fotos 2018.08.02 10:23:16
@Glaubersó: Lopott penzbol magan TV-bol lesz lopott kozpenzes allami propaganda TV. Mindegyik esetben a te penzedbol... De sajnos nem erdekel.
1901. A himlőoltás népszerűsítésére készült brit agitációs fotó. A jobb oldali fiú kiskorában részesült oltásban, míg a bal oldali nem.....
Dr. Fotos 2018.07.30 13:16:13
@efi: Valszeg pont ot keresik. :D
Személyi állomány és kiképzés Térjünk most rá az amerikai haderők emberállományának és felkészítésének részleteire, már csak azért is, mert e téren is létezik egy pár tévhit, melyet el kell oszlatnunk. A tengerészgyalogság egy korabeli toborzóplakátja A Vietnamba küldött amerikai fiatalemberek…..
Dr. Fotos 2018.07.23 15:36:53
@Fülig José: "Pearl Harbourt kihagytad... ennek megfelelően viszont én nem hiszem, hogy a helyi hülyék (amerikai??) bármikor felfognák, hogy át vannak b.szva... számomra ők az univerzum legsötétebb és legarrogánsabb emberei."

Nalam is sokaig piacvezetok voltak butasagban az amcsik, de ez a 88 eves ven fasszal valo riogatassal meg lehet etetni ennyi embert idehaza, ezzel erosen feljottunk a masodik helyre. Csak azert nem eloztuk be az amcsikat mert ok meg bedoltek az elmebeteg Trump-nak is.
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
David Nevins, a Showtime Networks elnök-vezérigazgatója kedden bejelentette, hogy Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozattal tér vissza a képernyőre. A provokatív figurák megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok…..
Dr. Fotos 2018.07.10 13:47:36
@maxval balcán bircaman: Azaz egy mocskos kis sorosberenc vagy te is.
Papíron maradnak, a gyakorlatban elmennek. ..
Dr. Fotos 2018.06.26 13:00:56
@maxval balcán bircaman: Pontosan! Ha ilyen orban fele geciladakat kepes kitermelni a CEU, akkor annak semmi keresnivaloja ebben az orszagban!
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
Dr. Fotos 2018.06.25 14:01:34
@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!: Te agymosott fidesznyik. Most komolyan nem akarod felfogni, hogy SOKKAL JOBB ES MODERNEBB metrot kaphatott volna a varos ugyanennyi penzert? Mondjuk olyant ami nem rohad le fakekockak miatt. Olyan ami 'uj' leter nem rozsdasodik 1 ev mulva? Az egesz felujitosdi csak az orosz embargo miatt lett kitalalva, hogy kedves partitkarod csontig benyalhasson putyinkanak. Ennek tapsikolsz? Vagy a kozszolgalati egyetemen mar ennyire alapkovetelmeny az agymentesseg?