Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mz5

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Lányom október óta dogozik Közép-Budán egy postán.Most tanulja a szakmát. A tanulás abból áll,hogy néhány perc alatt elmondják,hogy mit kell tenni a különböző…..
mz5 2017.02.22 07:37:30
@Biff Tannen55: Romantika. A postán már a 80-as években is hosszú sorok álltak, mert véletlenül se nyitották volna ki az üresen álló ablakokat. Megtehették, mert ők voltak a nemakárki, hanem a Pósta, pöffeszkedve, önmaguktól eltelve. A "szolgáltatás" fogalmát messziről sem ismerték, nagyképűek voltak (mint abban a korban egyébként mindenki, aki pozícióban érezte magát) és loptak.
A közelmúltam írtam az álláskeresési hibák között, hogy ha valakinek nincs más lehetősége, adjon alább az állással kapcsolatos igényeiből, vállalja el, amiért fizetnek, majd innen keressen tovább jobbat, igazán neki valót. Nemrég kaptam erre egy felvetést egy kommentelőtől,…..
Törzsutasbérlet-szerűségét akciózza épp a Wizz, ennek apropóján megnéztük, hogy a sok szir-szar kiegészítő közül, amit megpróbálnak a jegyáron túl az utasra tukmálni az ultra fapadosok, van-e olyan, amit nem is akkora baromság megvenni. Van, de nem mindenkinek.  Új irány az ultra fapadosok…..
mz5 2016.08.12 07:54:22
@gereblyepörkölt:
Nem csak te dolgozol "költségtudatos". Pl. főnököm főnöke is ült már 5-6 órát valamelyik reptéren, mert megvárta az olcsóbb járatot az átszállással.
A helyszín a Kalinyingrádi terület, Oroszország exlávéja a Baltikumon. Egy sokáig poroszok lakta föld, ami a második világháborút követő leosztásban a Szovjetunió része lett, de leginkább orosz. A háborút kis számban túlélő németeket a sztálini vezetés pillanatok alatt…..
Keddtől a régi gát helyett új hídon lehet megközelíteni az egyik legkedveltebb francia nevezetességet, a  Mont-Saint-Michel szigetet. Az autósok kora leáldozott, aki szeretne eljutni a szigetre, a jövőben gyalog vagy busszal teheti meg. A híd csak egy eleme volt egy nagy fejlesztési programnak,…..
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mz5 2013.08.16 07:33:18
@eszkütyü: Megoldás lehet, hogy a kuncsaft veszi az anyagot/alkatrészt. Legalább olyan lesz, amit szeretne. Persze ez se mindig működik.

Működik egyébként a sztori autókereskedő nélkül is. Nekünk kétszer léptek le pénzünkkel, szerencsére nem túl nagy összeggel. Egyik egy zűrzavaros helyzetbe került családi barát volt, először el se akartuk hinni, hogy átvert. A másik szintén jóbarát, hazudozott összevissza - a végén kiderült, játékgépbe ment a pénz.
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mz5 2013.05.29 07:20:50
@t5: Ez helyzetfüggő. Hova szeretnének a többiek haladni? Hamarabb megállni a pirosnál?
Mindenki megvárhat egy autót, nem igaz? Várjon csak türelemmel, mert én éppen másra koncentrálok. A telefonomra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mz5 2013.03.28 13:28:37
@empetya: Sajnos pont ez a baj, hogy nem szelektál. Csak írja az ajánlatokat. Ha kidobná a kérések kétharmadát, és ráfeküdne a maradékra, talán eredményesebb lenne.
Csak ugye annak a kétharmadnak ez nagyon rosszul esne.
Egy bármilyen tetszőleges multinál a marketingest onnan lehet megismerni, hogy neki van a legnagyobb kupleráj az asztalán. A holmik természetéből általában nemcsak a kategória, de a márka, vagy legalábbis az árszegmens is jó eséllyel tippelhető. Kívülállók számára egészen…..