Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tandoori Artemisz

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az lehet, hogy semmit nem tudok a politikáról, a törvényekről vagy a bevándorlási szabályozásokról, és fingom sincs az alapvető ideológiai kérdésekről, de azt tudom, hogy az országot ellepik a kurva kanadaiak, és tenni akarok valamit ellenük. Basszuk halálra mindet! (Mr.…..
Tandoori Artemisz 2015.09.24 11:23:27
@Dr. Fotos: Aztán miért nem fogod be a kurva pofádat ott Londynben? Baszasd magad halálra egy pakival oszt jó napot....ha elmentél akkor ne kacsingass vissza.
Tandoori Artemisz 2015.09.24 11:40:52
@Hóhér az utolsó barátod: Na és? Ők hasznos bevándorlók, pénzt hoznak, forgalmat generálnak (mondjuk az adót azt nem annyira fizetik). Plusz nem verődnek csoportokba, nem próbálják berántani a telódat nem molesztálják a nőket stb stb.....kurva nagy különbség! Aki járt már Brüsszelben, Montpellierben vagy hasonló helyeken azt érti miről beszélek.
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Tandoori Artemisz 2015.09.20 12:03:25
@Tamas Kalman: Te értelmi fogyatékos vagy? Ez a cikk nem Magyarországról szól hanem úgy egész Európáról nem a magyar törvényeket nem fogadják el, vagy képtelen vagy felfogni 3 mondatot?

"ahol a kisebbségeket a mai napig gettókban tartjuk távol a társadalomtól szegregálva"----- Amúgy meg valahol indonéziában élsz vagy mi a faszról beszélsz ilyenkor?
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Tandoori Artemisz 2015.09.09 22:31:38
@Lesből Támadó Szárítókötél: Papírokkal?Miért ne kapnának? A blaha lujza téri telefon/speed dealerek rendes papírokkal vannak itt például, vagy a szír pénzváltók a keletibe, de hogy ne csak rossz példát mondjunk a szír fogorvosok is. senki nem üldözte őket idejöttek kértek törvényesen és kaptak ennyi a történet....a többi csak rosszindulatú feltételezés.
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
Tandoori Artemisz 2015.09.08 18:03:11
@gasprom: Szakértő (akit egész eddig mindenhol megbecsültek)van véleménye, és az nem egyezik indexék ámokfutásával ergo máglyára vele a szólásszabadság jegyében és minden lehetséges fronton támadni mocskolni......(a földes andrist meg a klágdávidot meg még gyíkká is változtatta egyszer)
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
Épp ezekben az órákban száguld végig a magyar neten az n+1-ik ostoba, prosztó intézkedés, amellyel a pincemély színvonalon döglődő magyar futball mellett még kitartó maroknyi szurkolót köpik szembe a hatóságok. Ezúttal a yardnak azt sikerült kitalálnia, hogy egy NBII-es meccset…..
Tandoori Artemisz 2015.04.21 22:18:16
@Zoltán Sándor: Kedves sándor vagy zoli vagy ahogy gondolod. Kavicsot felszedék én neked bármelyik árokból és beviszem a zsebembe ha akarom. A soroksári pályától pár méterre van a hév megálló tele sínkövekkel. De ezt megtehetem akár dortmundban vagy belgrádban vagy malmőben is az a helyzet. Ott miért leeht meccset rendezni?. A kérdés költői természetesen, épeszű ember nyílván el sem gondolkodik ezen. A soroksárnak nincsenek szurkolói ezt aki nem tudja az sejti tehát teljesen felesleges az intézkedés. Apropó hogyan kaptak licenszet?
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy a TELIBEVERT MOCSKOS BÜDÖS KURVA ANYÁDAT TE FÉREG GYILKOS PATKÁNY!!!
Van amikor nincs értelme vitatkozni vagy kulturáltnak lenni mert nincs kivel. A magadfajta tolvaj pondró például nem érdemli meg.
Tandoori Artemisz 2015.04.23 01:11:59
@Zoltán Sándor: Ez nem az oktatástól vagy kulturáltságtól függ.
Valószínűleg egyedül több diplomám és nyelvvizsgám van mint az egész pereputtyodnak együttvéve(nekem egyedül, de körülnézhetnél a családom tájékán is miszter szociológus). De mivel egy kamu nick vagyok ezt nem kezdem el bizonygatni.
A hangnemet azzal érdemled ki, hogy nem is érdekel sem az igazság sem a valóság, csak a rombolás a pusztítás. Ez pedig sosem fog semmi mást érdemelni a szememben csak egy: mocskos kurva anyádat!!!
Tiszteletem :)
Ui: tanár is vagyok remélem a gyereked majd hozzám jár ;) (bocs inkább azt remélem a magadfajta képtelen a szaporodásra)
A FIFA 1930-ban Uruguayban indította nagy sikerű útjára a négyévente megrendezendő világbajnokságok sorát és az idén nyári, brazíliai viadal már a 20. volt a sorban. A második világháború miatt 1938 és 1950 között érthető módon nem került egy sem megrendezésre. Egyesek…..
Szinte napra pontosan egy éve volt a majdani tüntetések fekete napja: egy máig tisztázatlan eredetű lövöldözés következtében három rendőr és több mint 50 tüntető maradt holtan a kijevi utcákon. Sokáig tartotta magát az a híresztelés, hogy a jelzés nélküli mesterlövészek…..
Tandoori Artemisz 2015.02.17 12:41:26
@Chilkoot járó: Gratulálok hídfő.net van ember aki ezt még olvassa? pfff a szint megvan.
Laudator temporis acti Tetkólatin 2015.02.14 08:23:44
Nem mondhatnám, hogy különösebben bámulni szoktam a tetoválásokat, de feltűnt, hogy újabban egyre népszerűbbek a szöveges tetkók. Talán mert kifejezőbbek, figyelemfelketőbbek a különféle ábráknál, szimbólumoknál. Afféle mottók, melyekkel viselőjük azonosul vagy azonosulni…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Tandoori Artemisz 2015.01.26 21:25:18
@PioDVD: Nem hittem, hogy megint írok na de még egyszer.
Te valami szerkesztő voltál aki ráadásul okosabb is a többinél?

"Falmászó különdíj viszont nem volt, hiába állítottuk."

Vagy miért írsz ilyesmit? Nem érdekel mit írsz, nem érdekel mások véleménye, szeretsz állítani dolgokat mintha képben lennél, csak egyáltalán szeretsz kommentelgetni? sok variáció lehet melyik ?
Tandoori Artemisz 2015.01.26 21:31:47
@Pista Bácsi: Esküszöm ti analfabéták vagytok, hihetetlen.
Mi a kurva anyja változott meg délután óta? Azonkívül, hogy azt a marhaságot ami kikerült ide most kinyomták főcímbe is. Komolyan ti ilyenkor annyira szelektíven olvastok, hogy nem olvastok el semmi mást csak ami tetszik ami belefér a világotokba?

Teljesen hülyének érzem magam, hogy itt a köztévét védem, mint valami bérenc troll.
Mellesleg nekem nemrég rúgták ki onnan egy jóbarátomat, szóval a hátam közepére nem kívánom őket, meg orbánra se szavaztam még soha életemben de, hogy ebből a kistílű hülyeségből sikerül politikai ügyet csinálni az egészen nevetséges szánalmas nem is tudom. És tényleg értelmes emberek annyira bevakulnak, hogy bármit leszarnak inkább elfelejtenek szöveget értelmezni, elfelejtetnek angolul csak most megmondhassák a tutit...
Tandoori Artemisz 2015.01.26 22:00:10
@PioDVD: Nem szerettelek volna megbántan a magaslóval :)
További szép estét.
Nem látom értelmét további vitának.
Szerintem a helyzet elég egyértelmű, innen már csak nézőpont kérdése ki mit akar látni.
(cím forrása: mondta a költő) Tegnap este a barátaim egy része kocsmázni ment. Én azonban nem; tudtam, hogy máshol van a helyem. Értékeltem a jelenlegi keserű helyzetet, a jövőmre is gondoltam, és pillanatok alatt döntöttem: mivel nem éreztem jól magam, hazamentem…..
Tandoori Artemisz 2014.12.17 12:18:09
@Mozartkugel: Tényleg ennyi egypontnullás idióta barom van, aki még távolról sem halott az iróniáról???
Kibaszott elszomorító az emberek szövegértése,értelmi szintje stb.. de az észt azt mindenki osztaná.
Krausz Tamás írása Alighogy befejeződött a november 17-i tömegtüntetés – nem is az első - az orbáni tekintélyuralmi rendszer ellen a Kossuth téren, az ATV-n feltűntek az első – szokás szerint - liberális kommentátorok, jól ismert „hatalmi tényezők” vagy értelmiségiek.…..
Tandoori Artemisz 2014.11.20 01:18:28
@wantaan: Most már kertész is üldözni való lett hirtelen? :) Hogy merészelte leírni, hogy cenzúrázták mert nem akart hazugságokat nyilatkozni. Sejtettem, hogy ez már nem fér bele mindenkinél, a kis renitenskedő igazságkereső pfej....Aztán azt még meghallgatnám mi az amit ért kuncze? Arra inkább ne vállalkozz, hogy mi az amihez ért :) :) de tényleg mit ért ő és te amit a tudatlan Krausz (Mellesleg kiváló egyetemi tanár (annak ellenére,hogy objektivitását nélkülözi bizonyos témákban) ) ) és még jó néhányan nem
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..
Minden marad a régiben, de minden megváltozik - nagyjából erről szólt az RTL II-re érkező Való világ 7 nyitó sajtótájékoztatója, amit a műsor vasárnapi indulása előtti szerdán, azaz ma rendeztek az RTL-székház melletti VV-villában és irodaépületben (itt készül a műsor,…..
Tandoori Artemisz 2014.11.12 17:01:39
@Hoppácska: lol beírtad googlefordítóba te szerencsétlen. mellesleg nyilván szar a fordításod, na de nem védem a srácot majd ő elmondja mit merre :)
1989 óta már szabadon megemlékezhetünk az 1956-os szabadságharc kitöréséről, és vérbe fojtásáról is. Ennek kapcsán többnyire az események hőseiről és mártírjairól beszélünk - az ellenség oldalára álló árulókról kevesebbet. Ez a rendszerváltoztatgatás "nemzeti…..
Október 18-án a HÖOK Tisztújító Közgyűlést tartott Egerben. A HÖOK új elnökével Gulyás Tiborral beszélgettünk a fizetéséről, a HÖK átláthatóságáról és hogy mit szól a pletykához, miszerint az egyik általa jelölt és a közgyűlés által  megválasztott Garbai Ádám…..
A Fővárosi Közgyűlésben az októberi választások után 20 fideszes honatya foglalhatja el a székét, míg az ellenzéki pártok és a civil szervezetek összesen 13 főt delegálhatnak. Az eredményekből azonban kiszámoltuk: ha a Fidesz nem alakítja át saját érdekeinek megfelelően a…..
Tandoori Artemisz 2014.10.21 13:35:08
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Igen hát persze, mert amúgy nem ő kapta a legtöbb szavazatot :D :D :D

erről egy videó jut eszembe : www.youtube.com/watch?v=wYEOSel1Cio

Komolyan, hgyo egyesek elhiszik amit leírnak :D :D
Én nem szavaztam a fideszre most se, de attól még örülök ,hogy ők nyertek, és, hgyo a "baloldal" közelébe nincs a pálcának hála az égnek....hát basszus idestova 8 éve képtelenek írni egy választási programot, vagy egyáltalán bármilyen programot ilyen a mesében nincs....aztán a nagy megújjulásban előhúznak a kalapból oylan arcokat akik 10-15 évvel ezelőtt járatták le magukat, és azt hiszik már mindenki elfelejtett mindent....nem láttam még ekkora szánalmas csürhét...a kampány betetőzéseként pedig kihoznak egy videót ágikával, ami hetekre nevetség tárgyát szolgáltatja az egész internetes közösségnek :D :D és atán jön egy ilyen elemzés ahol a tisztelt szakértő egybe számol 3 pártot (akik amúgy kikaparják egymás szemét) és még így sincsenek a fasorban sem, de a kommentelők már azt vizionálják, hogy csalással nyert a narancs :D :D :D besírok komolyan :D hatalmas kabaré :D :D az a legjobb mikor megmondják, hgoy az otthonmaradók 90 % mszp szavazó :D :D :D az igazság az ,hogy fel se keltek a fotelből srácok :D :D :D és ez nem orbán viktor hibája akár hogy is fáj :D :D :D
Az ELTE BTK honlapjára került ki Dezső Tamás dékán hosszú levele, melyben feltehetően a Heti Válasz tegnapi cikkére reagál. A HV kikérte az egyetemi szenátus szeptember 22-én zajlott ülésének hangfelvételét, és ez alapján úgy látja, hogy az egyetem egyes vezetői, köztük…..
Nem, nem, nincs ilyen! Ez a sikoltás tör fel minden legalább jóízlésének alapjait őrző emberben, ha megtekinti az MSZP mozgósító videóját. Ennél ízléstelenebb, aljasabb, ugyanakkor mérhetetlenül ostoba és kontraproduktív mocskot még nem dobott felszínre a 2014-es…..
Tandoori Artemisz 2014.10.07 19:47:34
@laci0011: Azt melyik faj az te patkány féreg? A magadfajta trollok valamelyik alfaja? valami troll patkány keverék egy billentyűzet előtt elgémberedett bal kézzel, meg egy újabb egyedül töltött gennyes nappal?

Kunhalmiról meg csak annyit, hogy nem bliccelt a lelkem, hanem oktatás politikusnak(az mszp elsőszámú) hazudta magát egyetemi diploma nélkül. Úgy, hgoy csak távolról látta az egyetem campusát......
Hát, nem jött össze. Túlzás volna azt mondani, hogy hajszálon múlt, de azért nem olyan sokon. Pedig nagyon reméltem, hogy sikerül. Olyan szépen elképzeltem, hogy mikor kijön az exit poll, egy sörrel a kezemben felordítok a gép előtt, hogy „Freeeedooooooom”, aztán max hangerőn…..
Tandoori Artemisz 2014.09.19 16:20:58
@Balhorog12: Jól megmondtad komám, na üsd be a kedvenc oldalaidat aztán csapd ki te szerencsétlen hülye.
Még megkérdezném hol látsz sovinizmust, de egy magadfajta gyűlölködő szar úgysem fogná fel a kérdést.
Vannak hírhedt gólyatáborok, ahol a szívatás túlmegy a jó ízlés határán, számos értelmetlenül obszcén, vetkőzős feladattal megfűszerezve. De ezt a gyakorlatot az összes létező magyarországi gólyatáborra ráhúzni, az összes hököst potenciális szexuális ragadozóként…..
Tandoori Artemisz 2014.09.10 12:51:36
@平八: Ebben mi az általánosítás te analfabéta?
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Tandoori Artemisz 2014.09.04 18:46:25
@mint olyan: Amúgy neked ki mondta, hogy a lány kihívóan ötlözködött??? jelezném a gólyatábor amiről beszélünk jellemzőn 150 fő körül mozog amiből évente van 3-6 közötti fiú (azok fele is meleg) mert hogy ezek itt óvónők lesznek tudod. Szóval nem kiéhezett férfiak közé ment illegetni magát hanem megismerni a szaktársait. Te primitív agyatlan faszkalap. Jól keményen seggbedurrantatnálak itt pár hős utcai haverommal aztán megnézném mit szólsz hozzá (persze csak ha feszülős pólóban tolod).
Tandoori Artemisz 2014.09.04 18:52:11
@czinikus: Nem egy kategória józsi bácsi esete, próbáld már meg felfogni a borsóagyacskáddal. Akit megerőszakolnak az egész élete tönkrement, sokan egyszerűen öngyilkosok lesznek.
Tandoori Artemisz 2014.09.04 20:16:12
@Dr_utcai_arcos: Lehet :) de cserébe simán betonba építenélek ha 100 kiló alatt vagy ;) (de nem szokásom a billentyűzet mögül keménykedni nekem sem szimpi :) ). Azért a cigány haverok csinálnák mert ők bevállalják, én nem bírom a férfi seggeket akár milyen formás vagy szagos ;)
Reggel fél kilencre hívott össze sajtótájékoztatót a gólyatáborok kapcsán az ELTE rektora, dr. Mezey Barna. Az egyetem képviseletében részt vett az eseményen dr. Fábri György kommunikációs igazgató, Zaránd Péter az egyetemi hallgatói önkormányzat elnöke, valamint a Tanító-…..
Tandoori Artemisz 2014.09.04 18:29:29
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Arra utalt hogy nem szerepelt volna az erkölcsi bizonyítványban még ha kérnek sem, mert elévültek és azt nem tüntetik fel. Jogász az öreg rozmár.