Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hory977

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hova induljunk, ha belenyilall, érzékennyé válik, vagy már be is gyulladt, esetleg letört? A legkézenfekvőbb, ha megkérdezzük ismerőseinket, ők hova járnak és mik a tapasztalataik. Egy-egy ilyen jó ajánlás aztán azt eredményezi, hogy akár Csepelről is kibumlizik az ember Máriaremetére. Mindezt…..
Navigare nevesse est, vivere non est necesse. Pompeius noszogatta így Szicíliában azokat a hajósokat, akiknek nem fűlött a foga a viharos tengerre szálláshoz. Azaz hajózni muszáj, élni nem. A mai vállalkozásoknak is megvannak a maguk tengerei, legyen szó szállítmányozásról, könyvelésről, adózásról,…..
Hogyan működik a Megrendelő, amikor szolgáltatást vásárol? Mi alapján hozza meg döntését?A cikk első része itt olvasható el. Online bizalomszerzés Más információ nem lévén a honlapra hagyatkozhatsz. Nagyon fontos az első benyomás - mennyire esztétikus és rendezett az oldal, tükrözi-e azt, hogy…..
  Harry Beckwith Eladni a láthatatlant című könyve kötelező marketing olvasmány kellene legyen mindenkinek, aki szolgáltatást értékesít. A könyv alaptétele, hogy a vásárló egy szolgáltatás megrendelésekor tulajdonképpen azt a hitet veszi csupán meg, hogy amire szüksége van, azt rendben és időben…..