Regisztráció Blogot indítok
Adatok
röf

0 bejegyzést írt és 2971 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt egy dolog, ami nekem teljesen nyilvánvaló. Nem is hoztam szóba, nyilvánvaló, biztos másoknak is az, miért kellene feleslegesen szaporítani a szót? Nos, kell. Sajna szükség van rá.   Amikor kicsi gyerek voltam az általános iskolában (voltam vagy mittudomén, 8-10 éves) volt egy tohonya nagy…..
röf 2022.04.15 07:15:51
röf 2022.04.15 08:32:28
@birkamenet: ostoba majom
A kormánypártoknak az a stratégiája, hogy az országgyűlési választásokon mindent egy lapra, a homofób gyűlöletkampányra tesznek fel, nem kockázatmentes a saját szempontjukból nézve. A homofób népszavazás kierőltetése, és az országgyűlési választásokkal egy időben történő megtartása miatt…..
Az Apple társalapítója egy sor aranyszabályt fogalmazott meg annak érdekében, hogy egy megbeszélés se legyen időpocsékolás. Amióta saját magam osztom be az időmet, minden extra tipp érdekel. Az a legjobb, ha a nagyoktól tanulunk. Steve Jobs, az Apple társalapítója, ugyanakkor a…..
Deniroblog Birkanyáj-immunitás 2021.12.22 23:09:54
Számos fontos írás és hír jelenik meg a hazai sajtóban, amelyek valamilyen okból kifolyólag mégsem képesek a jobboldali média figyelmét kivívni. Holott árgus szemekkel vizslatják a külföldi médiumok legeldugottabb bugyrait is, csakhogy beszámolhassanak a feltételezett migráns- vagy LMBTQ hátterű…..
röf 2021.12.24 18:13:01
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hápersze, veszi fel a pénzt, mert elvitte a Covid, és szórja a pénzt, mert választást kell nyerni valahogy. Kérdés, elég lesz-e a nyugdíjasok és a nem NET-függő fiatalok (plusz a normális középosztály) szavzata az Orbánfóbiákok, Ó1gések, Pestközepi zsidók és a panellakók szavazatai ellen. Meglássuk. Én is kéváncsi leszek, mi sül ki a dologból....
Max Verstappen azonban szorosan ott van Lewis Hamilton nyomában. Elmaradtak a várt fennakadások a Formula–1-es Szaúd-arábiai Nagydíj első szabadedzésén...
Ambivalens érzésem van az ID.4 kapcsán. Sokkal jobban szerettem vele közlekedni, mint az ID.3-mal. Ez részben a tesztautók konfigurációján is múlt, a totális elidegenedést még színeiben is sugárzó első ID.3 tesztautó tavaly, karöltve a tengernyi "buggal" és a totálisan kifacsart kezelési logikával,…..
Eddig is fontos szerepet szánt az osztogatásnak választási kampányokban a Fidesz, de úgy tűnik, ezúttal ez lesz a legfontosabb fegyvere a korteskedésben. Teszi ezt annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt erősen leszűkült a pénzügyi mozgástere, ám a kiadások növelésében ez sem akadályozza…..
Schmidt Mária nyílt levele Sólyom Lászlóhoz „…és odahelyezte az Éden kertjének keleti oldala felől a kerúbokat és a villogó lángpallost, hogy őrizzék az élet fájához vezető utat” (Ter. 3,24) és Schmidt Máriát a Terror Háza elé… Az örökérvényű igazságok időszerűségbe áthajló mulandóságai…..
A Fidesz kommunikációja nem először igyekszik ráerőszakolni a párt érdekeit a valóságra, de ezúttal jóval több múlik ennek sikerén vagy kudarcán, minthogy ki nyeri a 2022-es parlamenti választást. A kormánypárt ugyanis előre elhatározta, hogy ha lesz is negyedik hulláma a koronavírus-járványnak, úgy…..
Ass blaster Szegényház 2021.10.21 20:23:57
Néhány hete családostul hazautaztunk hogy megnézzük a Vadászati Világkiállítást. Mindenképpen látni akartam mert én hét évesen ott voltam az 1971- ben rendezett kiállításon is. Összességében nem bántuk meg hogy hazautaztunk, hogy megnéztük bár jót szinte semmit nem tudok mondani. Kezdjük az…..
https://www.youtube.com/watch?v=LYNsMswY6Mc A legintelligensebb és legtiszteletreméltóbb Orbánt támogató értelmiségi, Tölgyessy Péter volt Gulyás Márton egyik interjúalanya az előválasztás eredményhirdetésekor a „Partizán” csatornán. Az 1989-es rendszerváltó kerekasztal-tárgyalások egyik…..
Egy magamfajta, 50 feletti öregecskedő csatamén álmélkodva figyeli azt a hideg, bizánci stílusú leszámolást amit a DK művel az úgynevezett ellenzék, úgynevezett baloldali térfelén. Harminc évvel az úgynevezett rendszerváltás után, a magyar baloldal egyszerűen nem tud megszabadulni a kommunista…..
Orbán Viktor politikája a folyamatos terjeszkedésre épül, így a legnagyobb félelme az, hogy védekezésre kényszerítik. Mivel jelenleg több tényező is akadályozza az expanzióját politikai és gazdasági téren, mindenképpen változtatni szeretne ezen a helyzeten. Erre utal, hogy több befolyást akar…..
Dobrev mégsincs Márki-Zay alatt? Egy hosszabb videós bemutatót tett közzé a Telex Márki-Zay Péter utcai kampányáról.Ebben a mozgóképes-hangos riportban a hódmezővásárhelyi politikus, ezúttal mint a kormányváltásra készülő pártok és mozgalmak előválasztásán elindult miniszterelnök-jelölt…..
Szeret nagyokat álmodni Orbán Viktor, de sokszor rémálmok válnak ezekből. Ilyen volt a Budapestre tervezett olimpia ügye, és nagy valószínűséggel ilyen lesz a kínai Fudan Egyetem fővárosi kalandja. A kormányfő nagyon nem szereti, ha bárkik is beleszólnak a döntéseibe, de azt különösen nehezen…..
röf 2021.09.05 07:50:05
@otunde:
Ja, és ráadásul áprilisban el lesztek küldve a náthás pcsba.
A helyetekre. :)
röf 2021.09.05 15:17:18
@otunde:
Imádom azt a gojó felyedet, amikor krvakömény ugatásban törsz ki.... mint egy harciegér... te ostoba :)
A spanyol Diario AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo megegyezésre jutott a Manchester City-vel, azonban a Juventus elutasította, hogy Raheem Sterling játékjoga cserealapot jelentsen az egyeztetések során.  A Juventus igazgatói ma találkoztak a portugál klasszis ügynökével, Jorge Mendes-szel,…..
röf 2021.08.29 07:43:08
Orbán Viktor a szabadságát töltötte az utóbbi napokban, legalábbis erre lehetett következtetni abból, hogy a Facebook-oldalára kiposztolta aktuális olvasmányait. A miniszterelnök igyekszik tehát minden pillanatot kihasználni arra, hogy továbbképezze magát, felkészüljön a jövő kihívásaira. Szüksége…..
A hétszeres világbajnok még tavaly ősszel ígéretet tett arra, hogy a jövőben – a versenypályán kívül – már csak villanyautót fog vezetni, ehhez képest egy Pagani Zonda volánjánál videózták le...
Feltűnően sok kémfilmet forgattak az utóbbi években Budapesten a nagy amerikai stúdiók. Nem tudni, hogy olyan ismert filmek esetében, mint az Én, a kém, Kémjátszma, Suszter, szabó, baka, kém, vagy a Vörös veréb miért a magyar főváros ihlette meg leginkább az amerikai producereket, de az biztos, hogy…..
Orbán Viktor a médiakormányzás apostola, amit az ellenfelei sem igazán vitatnak. Más kérdés, hogy az érdemi témák emiatt vagy elsikkadnak, vagy gellert kapnak, vagy egyszerűen tudomást se vesznek róluk a döntéshozók. Most azonban egy régóta a felszín alatt fortyogó problémát vetett fel a Fudan…..
A határtalan megfelelési kényszer furcsa magyarázatokra ragadtatja a Fidesz holdudvarának tagjait. Mivel Orbán Viktor finoman szólva is ellentmondásokba keveredik, amikor kijelöli az ideológiai irányvonalat a NER hívei számára, a csatlósok igyekeznek saját kifacsart gondolatmeneteikkel megtámogatni…..
Egy koncert végén (ifjúkori) szokásomhoz híven ott sertepertéltem a színpad környékén, segítettem a pakolásban, s közben, sikerült néhány szót váltanom kedvenc gitárosommal, Tátrai Tiborral. Jöttek a szokásos és zavaromat rejtendő klisék - tetszett, jó volt, hol hallhatlak legközelebb... Válaszolt,…..
A nemzeti-populista rendszerek hiába támogatják látványosan az egyházakat; a „hallgató többség” képviselőjének szerepében tetszelgő nacionalista populizmus az, ami sok szempontból keresztényietlen! Keresztényietlen, mert azt sugallja, hogy légy elfogult! Ne az igazságot nézzed, ne legyél…..
röf 2021.06.12 14:33:48
@Bogyó 2: Figyelj, b+, én is pontosan tudom, hogy milyen fszságokat nyom a köztévé napi 24-ben. Sőt, a barmok már elfelejtették, hogy a nagyságrendekkel rátermettebb Tarlós azért bukta Pestet, mert reggel éjjel meg este KariG alkalmatlanságáról szólt a nóta. Ahelyett, hogy a Pesten épült dolgokat reklámozták volna. Félek, hogy megint azt az ostobaságot követi el a kormány, mint anno. Ennyire barmok ezek is. De.... Ha nekem visszajön ez az alkesz pojáca a tehetségtelen, levitézlett pereputtyával.... menedékjogot kérek valamelyik lakatlan szigeten.
röf 2021.06.12 20:30:25
@Gábor Révész:
Várgyá Géza... csak ha a balköcsögök nyernek.... különben nem érvényes az ajánlatom :)
Bajban lesz a Fidesz. Nagyobb bajban, mint gondolnánk. Mert, hát persze, hogy Karácsony Gergely lesz az összefogott ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Éppen azért lesz ő, mert komoly, sőt megoldhatatlan fejtörést okozhat a kormánypártoknak. Lehet-e vitázni? Karácsony zseniális…..