Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiftififti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MOL Bubi közbringarendszer éles indulása az előzetes tervektől eltérően halasztódik, mert a rendszer kiépítését végző konzorcium tagja, a T-Systems Magyarország Zrt. koordinációjában készülő egyedi szoftver fejlesztését és tesztelését a szerződésben vállalt…..
Új őrület a biciklisek között: Ki tud a leglátványosabban és kreatívabban kivilágított járműn tekerni. Idén ismét Light Ride a budapesti éjszakában. ..
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
fiftififti 2014.04.22 18:23:12
@közösperonos átszállás: Egyik ismerősöm pont így harcolta le a kocsiját. Vagyis majdnem így. Gyenge kanyarban kanyarodott ki elsőbbségadás tábla mögül jobbra kis ívben az épp hogy belátható főútra. Szerencsétlenségére jobbról jött egy alkalmi autóversenyző aki a nagy sebesség miatt a megfelelő kanyarodási ív érdekében áttért a szembe jövő sávba. Persze telibe vágta a haverom. És ki volt a hibás? Nem a 110el (70 tábla után) szembe sávban közlekedő tag, hanem az ismerős aki nem adta meg az elsőbbséget. Először nem hittük el amikor mondta, csak a mikor megmutatta a papírokat.
A rendőrség nagy erőkkel vizsgálja, hogyan veszthette el uralmát járműve fölött egy keszthelyi férfi. A police.hu képes beszámolót adott ki arról, hogy 2014. március 5-én este 20 óra 5 perckor elesett egy kerékpáros. Az jármű 52 éves vezetője az elsődleges orvosi vélemény…..
fiftififti 2014.03.17 02:41:34
@GöTi: akkor had mutassak 1-2 2006-os adatot benzinnel kapcsolatban :)

2006ban nagyjából 2000millió liter benzin és 3232millió liter gázolaj fogyott, a jövedéki adó akkor 102 ft volt és további 50ft áfa terhelte még az akkori árakat. Ezekből az elenyésző forintocskákból már hogy telne bármire is :D
Még nem számoltam ki mennyi pénzről is volt akkoriban szó...
Védi a térdeket, kíméli a hátat és a nyakat, cserébe seggünkbe vág a biomechanikus cápanyereg. A Shark nevű dizájnos kiegészítő lényege, hogy a fenéknél finoman jelzi, egyensúlyban van-e az ember biciklizés közben, és egyenlően osztja-e el súlyát a két farpofáján.…..
Egy ezresből kijön és több balesetet megelőzhetünk vele. Megmutatjuk, hogy készül! ..
fiftififti 2013.12.18 17:32:06
A Bubi, azaz a fővárosi kerékpárkölcsönző – ha nem csúszik újra – fél év múlva indul, a Budapesti Közlekedési Központ viszont már készül a növekvő biciklis forgalomra. A város több pontján új forgalmi rendet alakítottak ki, hogy megkönnyítsék a kerékpárosok…..
fiftififti 2013.11.18 20:16:12
fiftififti 2013.11.18 20:17:28
@Perverz Matyesz:
Teljesen igazad van...
Hatodszor tarottak kerékpáros lámpaszámlálást. Ha azt gondolja, hogy a bringások nem használnak lámpát, nagyot téved. ..
A biciklikre házilag is felszerelhető elektromos motor prototípusát készítette el egy New York-i fiatalokból álló csoport. A kerékpározás mellett elkötelezett társaság időt és fáradtságot nem kímélve állította össze a FlyKly névre keresztelt szerkezetet, amellyel most a…..
A kerékpár nem csak városi fiatalok játékszere, hanem komoly, elszánt, harcedzett, vidéket járó férfiak munkaeszköze is lehet. Egy amerikai gyártó rájuk is gondolt, és piacra dobta a vadászbiciklit, amellyel „gyorsan, csendben, nyom nélkül” lehet behatolni olyan az erdők,…..