Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cidre

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem egy éve keresem a választ erre a két kérdésre, egy fél könyvtárat elolvastam már a keresésben, és mégse jutottam sokkal közelebb a válaszokhoz. Egy évvel ezelőtt azt írtam, nincsenek illúzióim: a kormányrendelet az eleje lesz az igazán küzdelmes szakasznak, nem a vége…..
Mondhatnám, hogy "vigyázat, spoiler", de már valamelyik filmkritikában elolvastam, hogy aki úgy ül be a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részére, hogy még mindig nem ismeri a történetet, az meg is érdemli.Itt most reggel fél nyolc van, öt órával ezelőtt jöttem haza…..
A Dévény Anna módszer körüli köd Az csak valami marhaság lehet, ha már angolul tanulnak a csecsemők, vagy a kínai nyelvet gyakoroltatják velük a szülők, hogy legyen miből megélniük. A minap a kozmetikusnál lábszőrtelenítés közben egy anyuka fejtette ki nekünk, hogy olyan…..
Körülbelül egy héttel ezelőtt ismét olyan lettem, mint egy kisgyerek, aki számolja, hogy még hányat kell aludnia, mire... mire végre láthatja a következő Harry Potter-filmet.Mindig is nagyon örültem, hogy Rowling a filmes szerződésben ragaszkodott hozzá, hogy ne csak…..
A korábban már emlegetett Shel Dougherty nevelési szemináriumán volt egy pillanatom, amely egyszerre volt mókás és nagyon-nagyon elgondolkodtató. Shel megkérdezte a jelenlevő tizenkét szülőt, hogy mi a nevelésünk célja, behódolást és engedelmességet várunk-e vajon, vagy…..
Zavar engem ez a három évig gyes dolog. És most nem azért, mert nem jó, vagy nem lehet jó, vagy kimondottan rossz, vagy minek, nem ezek miatt. Hanem a "kötelező" jellege miatt.Az elmúlt napokban valahogy újra és újra felmerül a környezetemben a téma. "Milyen jó, hogy…..
Ha netántán eltűnnék kedvenc virtuális játszóteremről, az a nagy helyzet, hogy senki se kérdezett. Örömködő hobbiszerzőként igazából sem eddig, sem most nem múlik sok rajtam, és hogy mi és hogyan történt, az sem rajtam múlott - aki nagyon keres, az megtalál ha máshol nem,…..