Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eßemfaßom még áll

0 bejegyzést írt és 755 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Hír TV„megpuccsolása”, „átvétele”, „átszervezése”, „visszavétele”, a Magyar Nemzet és a Heti Válasz megszűnése után két vélemény kap hangot a magyar közéletben. Az egyik szerint a Fidesz egykori hátországát, „szellemi szálláscsinálóját” is elérte a végzet, bedarálták, arra a sorsra jutott,…..
eßemfaßom még áll 2018.08.17 12:15:32
Volt olyan az építkezéseden, házfelújításodon, hogy olyan hibát tapasztaltál, hogy sírni tudtál volna a nevetéstől? Ha még nem érkeztél el erre a pontra, akkor mutatunk néhány képet, amitől lehet, hogy elsőre elszörnyedsz, de a végén már csak nevetni fogsz...
Szokásos bálványosi beszédében Orbán Viktor történelmi ismereteit és jövőbe látását fitogtatta: "Székelyföld akkor is létezett, amikor a modern Románia még nem létezett, és Székelyföld akkor is létezni fog, amikor már egész Európa behódolt az iszlámnak..."   Hódolat Transzilvániának! Iszlamofóbia…..
eßemfaßom még áll 2018.07.30 19:44:37
eßemfaßom még áll 2018.08.01 12:21:04
Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a nemrég felújított Budafoki (de Albertfalván található) remízzel. Akkor nem sokkal az átadás előtt derült ki, hogy rossz tervezés miatt nem tudtak beállni a villamosok a remízbe, ugyanis a tervezők-kivitelezők egy felső vezetéket tartó oszlopot a járművek útjába…..
Csak azért nem vesszük figyelembe, hogy a mobiltelefon veszélyezteti az egészségünket, mert a rák és a mobilhasználat kapcsolatáról szóló tanulmányokat a mobilipar kétségbe vonja? A brit Guardian beszámolója érdekes megállapításokat rejt...
eßemfaßom még áll 2018.07.31 06:55:53
eßemfaßom még áll 2018.08.01 08:15:49
@midnightcoder2: "akkor a védettség lejárta után mehetnek zabot hegyezni."

Hiszen két évtized szabadrablás után már csak tisztes haszonnal eladni (mint teszik a generikus gyártók) az maga a csőd
Nem titok, közel fél éve egy rendhagyó retrólexikon összeállításán dolgozom: 90 legendás tárgyat mutatok majd be benne a 90-es évekből – a tervek szerint idén karácsonykor már lehet lapozgatni a fa alatt. Csupa olyasmi lenne benne, ami gyerekkorunkban körülvett bennünket, a Kacsamesék-generáció…..
Az építkezés, de még az utólagos szigetelés sem kis munka egy család életében, nem beszélve a költségekről. Éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a különféle szigetelőanyagok előnyeivel és hátrányaival egyaránt. Sokféle szigetelőanyag van a piacon, egymás alternatívái akár, de melyiket…..
eßemfaßom még áll 2018.07.27 12:28:01
@Szix2: én is szívesen látnék a szerzőzől linket a 2500ft/m2-es !vakolható! kőzetgyapotra mert én 4ezer alatti árat nem találtam, a knauf meg 6ezerbe kerül
eßemfaßom még áll 2018.07.31 19:01:30
?
A Házépítők csoportunkban csináltam egy nem reprezentatív közvélemény kutatást. Azt kérdeztem az építkező/felújító tagjainktól, hogy melyik mesterrel volt a legtöbb gond a műveleti szakaszban. Vagy azt kellett volna kérdezni, hogy melyikkel nem?..
eßemfaßom még áll 2018.07.31 18:16:25
@maradokapénzemnél: Én a saját házaimat/lakásaimat burkolom. mert nem vagyok hülye, hogy fizessek valakinek azért hogy ott álljak végig felette és még szar is legyen meg ujra kelljen csinálni.
Mint a korábbi cikkekben is láthattuk, a 2018-as választás során kiemelt jelentősége volt a közösségi média használatának, azonban az, hogy egy párt mennyire népszerű a Facebookon, nem fedi le a választási eredményeket. A Facebook-felhasználók köre meglehetősen zártnak számít, így nem nevezhetjük a…..
Péntek délután. Araszolás a Balaton felé. Jön a hír, hogy Martonvásárnál baleset, torlódás. Na, így legyen lottó ötösöm! Minden nyári péntek délután Martonvásár térségében van valami baleset. Vasárnap kora este pedig Budapest felé Szabadbattyánnál. Ez a két helyszín az M7-es Bermuda háromszöge.…..
eßemfaßom még áll 2018.07.30 07:12:26
@blöff: Az én felfogásomban nem csak helpesd meg kódírás létezik mint munka, talán ez lehet a különbség.

Asztalt meg hengerfejet nem lehet se otthonról távmunkában gyártani, se úgy, hogy a dolgozók majd eldöntik mikor akarják ledolgozni a 40 órájukat
eßemfaßom még áll 2018.07.30 07:22:15
@blöff: Itt jelezném, hogy első kézből tudom milyen itthonról dolgozni, hát minden csak nem hatékony. Rohadt kényelmes reggel a kávé után alsógatyában leülni dolgozni csak épp sokkal könnyebben leszarja az ember a melót ha ki lehet menni beugrani egyet hűsölni a medencébe. Meg a füvet is le kellene már nyirni. Meg a blog.hun is vár sok megválaszolatlan komment. A meló meg majd össze lesz csapva a határodő lejártára.
eßemfaßom még áll 2018.07.30 11:48:49
@blöff: hát ha a tapasztalatot mantrának nevezed...

Csak kérdezem, biztos, hogy minden munkaadó a generációs hülye aki nem otthonról dolgoztat mindent is, csak te vagy a helikopter Aki Megtalálta A Megldást?
Mi is leadtuk a hírt olvasóinknak, hogy a NÉBIH felfüggesztette egy családi sajtmanufaktúra működését, a lesújtóan igénytelen körülmények miatt. Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a debreceni Mircz Bt. a Nárcisz Birtok fantázianevű sajtkészítőket takarja. Na, így már mi ismerjük őket…..
eßemfaßom még áll 2018.07.29 14:37:00
@kolomparlole1114: "Pl. "állományjavító" minek kell egy liszt+élesztő+víz kombóba, ha nem szar semmi?" Próbáld ki, hogy csinálsz valami tésztát majd megcsinálod ugyanazt "állományjavító" hozzáadásával. Tudtad, hogy tipikus államányjavító a c-vitamin? Ronda nevén aszkorbinsav, horrornéven E300?
eßemfaßom még áll 2018.07.29 14:40:04
@maradokapénzemnél: "igen rögvalóság, ezért akarjuk elválasztani a kamut a valódi minőségtől, kezdve az alapanyaggal. "

ez jó és hasznos cél csak semmi köze a "kézművesség"-hez amiről a posztod szól.

De ezt már páran jelezték.
eßemfaßom még áll 2018.07.29 20:34:07
@maradokapénzemnél: Te ovastad? Idéznéd belőle azt, hogy a kézmőves jelölés az kötelezően magas minőséget jelöl? Mert az ellenkezője az benne van, idézem:
"•kifejezetten az előállítás módja van középpontban
•nem minőségi paraméter"
Jól hangzik a kaukázusi szó ennek a terméknek a nevében, afféle szénsavas, ívó kefirként definiálható. A kefír szó szinte minden nyelvben kefir. A Magyar Élelmiszerkönyv nem tér ki külön a kaukázusi kefirre, nem definiálható a termék, ugyanis a sima kefir a Kaukázus északi oldaláról származik.…..
eßemfaßom még áll 2018.07.27 12:33:36
www.google.com/search?q=kefirgomba

ha ezzel találkozol a bolti kefirben akkor valamit elcsesztek a gyárban
Nagy vitát váltott ki Házépítők csoportunkban a használt kistéglából való térkövezés lehetősége. Egyértelmű, hogy fagymentes országokban ezzel semmi gond, de Magyarországon a fagy kikezdheti a téglát. A csoporttagok véleményét lentebb olvashatod...
Jelentős az eltérés a kecskemétiek akarata és a torz parlamenti viszonyok között. Választási értékelőnk újabb részében számos érdekességre derült fény a „végleges”, bár még nem jogerős választási eredmények áttekintéséből...
eßemfaßom még áll 2018.04.17 08:40:08
@Boar.: Folytasd
Bár a jogorvoslati határidő még nem járt le, de minden szavazatot megszámoltak: végre érdemes megnéznünk, hogy a 2018-as választáson leadott voksok a korábbi választásokkal, elsősorban a négy évvel ezelőttivel összehasonlítva mit mutatnak az egyes pártokról. ..
eßemfaßom még áll 2018.04.17 08:37:40
@white999: Te se tudsz túllépni az önfelmentő ballib paneleken. Így nem lesztek legközelebb se jobb helyzetben.
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
eßemfaßom még áll 2018.04.10 22:37:17
@Jadeite: Jadeite

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
eßemfaßom még áll 2018.04.11 07:16:45
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: A munkásságod egyre inkább meggyőz, hogy legközelebb ne a fideszre szavazzak

[hazudtam]

FOLYTASD
Amikor kimegyek az utcára, egy tenyésztett mosolyú, hatalmas arcú emberrel találkozom az utóbbi időben: a Jobbikos jelölt órásplakátjával, rajta a felírat: a nyertes jelölt. Simicska a jelek szerint nem egyszerűen teret adott a Jobbiknak, nem csak anyagi támogatáshoz juttatja új elvtársait, de…..
eßemfaßom még áll 2018.03.29 18:32:29
@N. Barbie: "vadaskodni mindenfele simicska penzzel"

ez jó poén volt :)
  Csak aki elvakult az nem látja, hogy mi folyik a baloldali ellenzéki pártok háza tájékán. Az eddig jól-rosszul palástolt ellenszenv ma elérte a csúcspontját azzal, hogy a Népszava című újságban egy olyan lista jelent meg, ami egyáltalán nincs összhangban az MSZP-DK megállapodással. Vagy…..
eßemfaßom még áll 2018.03.28 23:17:38
@morph on deer: ahhoz képest, hogy "nem vagy gyurcsányista" olyan szinten szopod fel Ferit minden kommentedben, hogy Vad Katalin filmszínésznő is megemelné a kalapját előtted.
eßemfaßom még áll 2018.03.29 17:44:21
@morph on deer: az a röhejes, hogy nem mered felvállalni a gyurcsányistaságodat miközben úgy véded mintha az anyád lenne
 "A március 26-i 13:00 órás adatok alapján a német napelemek kapacitása a jelenlegi felhős időben is több, mint háromszorosan meghaladta a Paksi Atomerőmű csúcsteljesítményét." - jelentette ki Facebook-bejegyzésében a Levegő Munkacsoport...
eßemfaßom még áll 2018.03.29 17:16:54
@tireless treehugger: "Nyugi, értem én hogy nem értitek. "

Nyugi, értjük, hogy segghülye agymosott sötétzöld vagy.
eßemfaßom még áll 2018.03.29 17:24:16
@Pepibubó: "Elég volt beleolvasnom a putyini trollhadtest "komment" ömlenyébe, hogy hányinger kerülgessen."

Jaja Kurt úrfi az a tipikus v1.0 orbánmaffiarajongó putyinfelszopó troll :)))))
A Magyar Demokrata című lap március 14-i számában jelent meg Pozsonyi Ádám rövid véleménye, melyben a szerző összehasonlítja a migránsok kinézetét a náci tisztek ábrázatával. Ne legyen kétségünk, hogy Bencsik András lapjának állandó publicistája kiket hoz ki „győztesnek”   Pozsonyi onnan indít,…..
eßemfaßom még áll 2018.03.28 08:46:20
@konrada: "...ha ilyen volt a churchillos filmben a szereplőkön, akkor tényleg nácik voltak" Ha a legujabb film a Darkest hour-t jelenti abban egy db német katona sem szerepelt.
eßemfaßom még áll 2018.03.28 08:48:39
@arckönyv: "de közben megy a náculás" ezt valami konkrétummal alá tudnád támasztani?
eßemfaßom még áll 2018.03.27 11:46:59
@werinter: "Ez a távolság duma amúgy is nagy rizsa csak, érdekes nyugaton meg tudják oldani gyalog / tömegközlekedéssel / biciklivel a közlekedést. Sőt!"

jaja, az autóipar keleteurópából él, máshol nem is adnak el autót magánszemélynek.
eßemfaßom még áll 2018.03.27 18:38:05
@werinter: "Nem állítottam ezt. "

ezt állítottad:

"érdekes nyugaton meg tudják oldani gyalog / tömegközlekedéssel / biciklivel a közlekedést"

Márpedig ebből egyenesen következik, hogy ahol gyalogtömegközlekedéssel oldják meg a közlekedést ott nem adnak el autót. A valóságban meg annyi autót adnak el nyugaton amennyit nem szégyellnek.
Bár egyre többen vitatják eredeti célját, a gazdasági előnyöket, idén még mindenképpen sor kerül a nyári időszámításra való átállásra, amikor egy órával előre kell tekerni az óramutatókat. Sokan az egészségre tett hatása miatt is ellenzik ezt, hiszen nem csak arról van szó, hogy egy órával…..
eßemfaßom még áll 2018.03.26 15:27:01
@ComLo: "Aki egy időzónában él, azt elhiszem hogy megviseli"

és hát az emberek többsége a világon pont ilyen.
eßemfaßom még áll 2018.03.26 15:53:05
@na4: fordítva ülsz a lovon. Aki 11kor elaludt az 6ig 7 órát aludna de csak 6-ot tud az átállítás miatt, egy órányi alvást elvesztett.

Ha az ember robot lenne, nem lenne gond ide-oda tologatni az ébrenlét idejét.
eßemfaßom még áll 2018.03.26 17:51:17
@ComLo: És? A gyalogosgázolással is megtanult együtt élni az emberiség, ettől még nem lesz jó.
Ki ne ismerné a Windows XP ikonikus háttérképét? Mindannyiunk retinájába égett ez a fotó. De hogy ki, és hogyan készítette ezt a fényképet, azt már kevesen tudják. Charles O'Rear nevéhez fűződik a fénykép elkészítése, aki 25 évig volt a National Geographic fotósa. Kedvenc témái közé tartoztott a…..
eßemfaßom még áll 2018.03.26 11:41:47
@Bobby Newmark: "Nekem a Win7 szimpatikus volt azonnal, viszont azt nagyon nem értettem, hogy mindenhol azt hazudták róla, hogy még régi gépeken is jobban fut, mint az XP. Hát én felraktam egy gyengébb gépre, az meg összeszarta magát alatta, iszonyat lassú bútolás, minden program tetűlassú, RAMot felfalja... Kit akartak azzal átbaszni, komolyan?"

Szerintem azt soha senki nem állította, hogy a w7 egy XP-nek is minimalkonfigon gyorsabb lesz mint mint az XP, azt viszont tapasztaltam, hogy egy Sempronos 1gb ramos PC-n az XPSP3-at lecseréltem w7-re, a használhatatlanul lassú gépből egy használható lassú gép lett.
eßemfaßom még áll 2018.03.26 16:14:33
@Bobby Newmark: "Én határozottan emlékszem cikkre, ami pont ezt állította."

XP minimum gépigény: 233as pentium és 64Mb ram
w7 minimum gépigény: 1GHz cpu 1GB ram

Érted hol a probléma?
eßemfaßom még áll 2018.03.26 16:22:26
@Bobby Newmark: "ahol ezeket már nem is lehetséges kikapcsolni."

ööö de. Asszem még a köbaltafelületet is vissza lehetett hozni ha az ember a kontrasztos témát választotta.
Röviden: ha visszahívják az összes egyéni jelöltjüket!..
eßemfaßom még áll 2018.03.26 13:26:39
@1ghost: léccilécci engemiiiis
eßemfaßom még áll 2018.03.26 15:22:50
@1ghost: köszi