Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boltzmann

0 bejegyzést írt és 679 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befektetési tanácsadóként meggyőzöd egy teljesen laikus barátodat, hogy forgasson be egy neki jelentős összeget a portfóliódba. A pénzt elveszted. Kötelességednek tartod-e kártalanítani a barátodat? Egy barátod rád bízza a 12 éves gyerekét, akit a sajátoddal együtt elviszel…..
Boltzmann 2014.03.16 10:08:13
@kov_vacs:

" van egy rokonom valahol és nem keresem meg, akkor MAGYARÁZKODNOM kell mások előtt"

ez a te kényszeres lelkivilágodban van így, nem a társadalomban
„Mert ha a fiatalságnak a szaktudás mellett szüksége van a társadalmi fejlődés ismeretére, akkor a professzoroknak hatványozottan szükségük van erre, ha jó munkát akarnak végezni. Törekedjenek az új viszonyok megismerésére és szeretném, ha segítenének a dolgozó népnek.…..
Boltzmann 2013.03.07 01:01:02
@bbjnick: csak óvatosan az összakacsintós röhögéssel való próbálkozással: 88-as kommenternek van reálműveltsége magának meg nincs
Két évvel és egy nappal az egyszeri hír megírása és közlése, s kerek egy évvel az eljárás megindulása után lezárult a nyomozás, ami Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester feljelentése nyomán indult. A nyomozás nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás…..
Boltzmann 2013.03.06 14:08:02
@Alfőmérnök: nevemet szádra hiába ne vedd

csak a gyenge jelleműnek mint te is van szüksége mások mocskolására saját fogyatékosságainak elviseléséhez
Boltzmann 2013.03.06 17:04:04
@Alfőmérnök: jelen helyzetben ez nehéz lesz. a "buzi" kapcsán megjegyezném, hogy eleddig jellemzően magáról derült ki mindaz amivel másokat gyanusítani szokott. legjobb lenne ha őszinte lenne saját magához.
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
Ha jól ismerjük a kutyánkat, már az ugatásából meg tudjuk mondani, mit is szeretne az állat. A finn spicc esetében viszont az ugatásnak nem csupán a jelzés miatt van nagy jelentősége, hanem a figyelemelterelés végett is. Ez a kisméretű kutya ugyanis egyszerűen átveri az…..
Bakó Bea írásában Karsai László interjújából és György Péter publicisztikájából idéz, illetve válaszol is említett szerzőknek: úgy véli, álszent dolog felhördülniük és másra mutogatniuk, ugyanis a bölcsészkar(ok)on megtalálható ideológiai egyoldalúságért és ezért…..
Boltzmann 2013.03.04 08:41:50
@bömböcz: ha hozzámvág félmilkát kipótolom és veszek sodronybicajt
Boltzmann 2013.03.04 20:57:32
@Tehetetlen Dodó: még használja, vagy már csak nosztalgiázik?
2012 december 13. Apia, Szamoa. Augusztus óta voltam az országban, az emberek hónapokon keresztül mondogatták, hogy idén jön a ciklon. A vizet és az áramot már délelőtt elzárták. Az ágyon feküdtem, filmet néztem a laptopomon. Hajnal óta tartott az erős szél, reggel kaptam egy…..
Lehet mondani, hogy mekkora jóság lenne egy afrikai pápa, de az első (valamint második és harmadik) afrikai pápa után kiáltozók röpke 1824 évvel le vannak maradva. Az első afrikai pápát Viktornak, a másodikat Miltiádésznek, a harmadikat pedig Gelasiusnak hívták. Kik is voltak ők…..
Boltzmann 2013.02.24 20:43:58
@Bell & Sebastian: @bbjnick:

Egyébként ha nem rózsaszín a fuga, jobb elkerülni. Bár lehet, hogy maguk a túrós rudit szeretik.
Boltzmann 2013.02.24 20:47:38
@Mr Falafel: Deutsch ist doch kein Untermenschsprache.
Boltzmann 2013.02.24 21:12:56
@Mr Falafel: Most már nem csodálkozom, hogy milyen alsókenő jutott magának.
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Néhány éve olvasóinkat kértük, hogy segítsenek megtalálni a ma élő legnagyobb kommunistát. A ti ajánlásotok alapján jutottunk el Biszku Bélához, amit még egyszer köszönünk. Most még érzékenyebb dologban lenne szükségünk segítségre. Készítünk egy filmet a Vörös…..
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..
A hvg.hu szokatlanul éles hangvételű publicisztikában vádolja csalással, de legalábbis súlyos tévedéssel a Nézőpont Intézetet. Hogy kinek a szellemi termékéhez van szerencsénk, az sajnos nem derül ki, mivel egyszerűen csak a rovatcímmel, nyüzsiként jegyzi valaki az írást.…..
A köznépi temetők leletanyaga inkább a ma élő magyar nyelvű populációk európai jellegzetességeit hordozta, míg az úgynevezett klasszikus honfoglalók nagy gyakorisággal ázsiai eredetű apai ági, illetve anyai ági genetikai elemeket hordoztak – mondta lapunknak Raskó István…..
„Bizony, a rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz” – szól Ara-Kovács Attila írásának határozott tételmondata a Magyar Narancsban. Bár a szerző egy nappal később, a lapunkhoz eljuttatott…..
Boltzmann 2013.02.11 14:05:32
@mk27soundmaster:

hajjaj, a végén még bezárják az oszk-t antiszemantizmusért
Az angol meeting többjelentésű szó: egyrészt a valakivel való találkozást, összefutást jelenti; ugyanakkor találka, azaz randevú esetén is ezt a kifejezést szokás használni. Ha például egy újságíró cikket írna a testi fogyatékkal élők szexuális életéről, és ennek…..
A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 6. Mai vendégposztjában a Bölcs Boldi Bácsi a tőle megszokott provokatív módon a ruhatár-büfé szakokat veszi védelmébe, majd az írás végén meglepő felfedezéssel hálálja meg az olvasó kitartását.*Kedves Autodidakta Felsőoktatási Szakértő…..
Boltzmann 2013.02.10 18:12:06
@Vaszilij Mihajlovics Blohin: a hülyülésnek populációszinten nem hiszem, hogy a telő időhöz van köze
So far so good. ..
Boltzmann 2013.02.10 17:49:32
@Vaszilij Mihajlovics Blohin: magát még berija is megtartotta azután hogy kiszolgálta jagodát és jezsovot
Boltzmann 2013.02.10 17:52:46
@Vaszilij Mihajlovics Blohin: @Boltzmann: kiszolgálta majd kivégezte
Kik vagyunk? Ökoszociális alterglob zöld baloldali bázisdemokraták! * A Gaymobil: kultúr-, béke- és szabadságharc fröccsöntve, direkt alacsony színvonalon. A Gaymobil politikailag inkorrekt, a Gaymobil szexista, a Gaymobil senkit nem kímél. Mi szóltunk. A tumblr mellett a…..
Ha most vasárnap lennének a németországi választások, Angela Merkel valószínűleg harmadszor is kancellár lehetne, hiszen pártja, a CDU a legerősebb párt. Minden más merő spekuláció. A Forsa közvélemény-kutató cég legfrissebb, január 30-i adatai szerint a kereszténydemokrata…..
Hogyan csináljunk egy kósza csákányütéssel drámai méretű rianást a befagyott Balatonra? És mi van a rianás alatt?  „A csákányt a jégbe vágva egy több másodpercig hallható, távolba szaladó repedéshang volt hallható, ami után azonnal hajszálvékony fekete csík…..
Szélsőjobb-ellenes római polgármester előző életében Mint ismeretes, a holokauszt emléknapján többek között a magyarországi szélsőjobb ellen tiltakoznak Rómában. A helyi zsidó közösség kezdeményezésére a Colosseum világítását lekapcsolják vasárnap. Az olasz főváros…..
Boltzmann 2013.01.26 22:05:59
@Negyvenértelmiségi:

nem álorvosok voltak, csak rendben volt a származásuk :)

amíg van hollywood (szintén zsenész) meg super bowl(i) meg nhl meg nba meg air strike live on cnn leöntve hamburgerszósszal,

és erre meg tudja keresni a pénzt valamelyik autógyárban, gyorskajáldában, tizedesként a seregben vagy orvosírnokként, business administrator-ként egyéb kisegítő munkákban

addig a lassan alzheimeresedő agyával nem veszi észre, hogy az medical és jurist doctorok, a researcherek, a CEO-ok, a financial manager-ek körében túltengenek a meggyőződésből metéltek
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Boltzmann 2013.01.14 10:11:57
@Boltzmann: úgy gondolom ennél többet nincs is mit mondani, minden további komment felesleges

aki hamarabb megszólal, azé lesz a katlan szar
Boltzmann 2013.01.14 10:17:21
@szempontpuska: Ön nyert! :D
Mandiner blog Határidő: 30 nap 2013.01.24 08:31:00
Az egykori reakciós programunk második kiadásáról szóló ötletelés során arról beszélgettünk, hogy milyen, különösebb költségvetési ráfordítást nem igénylő szabályozási megoldással javíthatna a kis- és középvállalkozások helyzetén az állam. Mivel e cégek…..
Nem tudjuk, mit szed (vagy mit nem szed) Somló Tamás, esetleg milyen hippikorszakbéli élményekre flessel vissza élő adásban; de tény: a TV2 Voice zenei tehetségkutatójának vége felé közeledve nem a közepesnél kicsit érdektelenebb döntős énekesek, hanem Somló mester maradt a…..
Boltzmann 2013.01.22 20:29:13
@tesz-vesz: az lgt zsidó buli volt?
Boltzmann 2013.01.23 07:22:36
@picur3ka: valaki azt mondta, "akinek nincs kenyere, egyen somlói galuskát"

ezt a 3 milliót azért kicsit sokallom. viszont biztos nagyon sokan vannak olyanok, akik nem jutnak hozzá olyan MINŐSÉGŰ élelmiszerhez, amit egészségesnek, táplálónak - s nem csak laktatónak - nevezhetnénk
Boltzmann 2013.01.23 10:37:49
@Kandeláber: teller volt a csillagháborúzás egyik fő propagálója

ha muszáj atomzsidót választani, inkább szilárd leó vagy wigner