Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fhh

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori nagy bejelentés óta nem foglalkoztunk a hazai rendezésű világbajnoksággal, most viszont pótoljuk a hiányosságok egyikét, ebben a posztban a helyszínekkel fogunk foglalkozni. Már az első Orbán-kormány is kiemelten foglalkozott a stadionok helyzetével, akkor készült el…..
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
fhh 2014.03.16 21:27:58
@rush4you: Oké a kizárás, szabályok szerint jártak el. Nekem inkább dronoknak tűnnek ezek a hybrid versenyautóra hasonlító vmik. A boxok mögötti kamionokból is irányíthatnák őket, hiszen onnan nyúlnak bele az üzemanyag fogyasztásba,óránkénti áramlásba és még ki tudja mibe. Azt, hogy Vettel ,Hamilton ,Alonso és a többi csikó milyen sofőr, nem derül ki feketén-fehéren.Most a Mercik fognak elmenni úgy mint 4 évig Vettel, 20-30-40- sec.-al. A hangjuk engem már nem is érdekel.
A világ kedvező irányú átalakítása miatt fontos lenne tudni, honnan jött az ötlet, hogy a világtól elzárt Zangla falucska néhány köztiszteletben álló férfija társaságot alakítson, majd ezt ne közös ivászatok szervezésére, számlagyártásra, esetleg állami pénzek…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
"A fiamat is kivettem volna az iskolából, de csak két órája tudtam meg, hogy lesz ez a rendezvény" – mondta egy válogatott mezbe öltözött apuka a Kisstadion mellett, 11 óra magasságában. Egy hölgy pedig rászólt a fiára, aki a többiekkel birkózott a fűben: "Ha…..