Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poormode

99 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire őrült ötlet, de az olasz Vogue mégis meglépte. Emanuele Farneti főszerkesztő azzal indította 2020-at, hogy bejelentette: az olasz magazin januári számának nem lesz klasszikus értelemben vett véve címlaplánya, sőt még a divatanyagokat is illusztrációkkal helyettesítik. Természetesen…..
PoorMode Adieu Kaiser! 2019.02.19 15:11:25
Talán ő maga sem gondolta, hogy egyszer vége lesz. Száz évre előre tervezett, de amikor a legutóbbi párizsi divathéten nem tette meg szokásos tiszteletkörét a bemutatója végén, már akkor lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben.  ..
Csehország első számú exportcikke, Eva Herzigová szupermodell ismét bugyira vetkőzött. Ezúttal a Yamamay kampányában láthatjuk viszont a cseh modellt, aki tagadhatatlanul jól néz ki, de mégsem tudja überelni az 1994-es Hello Boys!-os divatanyagát. Ami annyira merészre és figyelemfelkeltőre…..
A Versace felvásárlása miatt kicsit sűrűbben olvasgattam az olasz napilapokat az utóbbi hetekben, hiszen érdekelt, mit szólnak az olaszok ahhoz, hogy egy újabb emblematikus márkájuk kerül idegen kézbe. Persze semmit nem gondolnak az ügyről, de legalább beleástam magam Michael Kors életébe. Ekkor…..
Teljesen elképedtem, amikor azt olvastam a brit sajtóban, hogy Meghan Markle magyar eredetű kozmetikumot használ napi arcápolásra. Elképzelni sem tudtam, melyik termékről lehet szó, hiszen világhírű karriert egyetlen magyar kozmetikai márka sem futott be, eddig legalábbis így tudtam…..
A napokban férjhez ment Erzsébet királynő egyik kevésbé rivaldafényben élő leányunokája. Ha minden igaz, két napig tartott a lakodalom, melyen felvonult az angol arisztokrácia színe-java, illetve a „zs” kategóriás celebek apraja-nagyja is. Eugénia hercegnőről keveset lehet hallani Magyarországon,…..
PoorMode A fiúk nem sírnak? 2018.01.16 10:49:11
Tovább gyűrűzik a Weinstein-botrány: ezúttal egy rendkívül közismert divatfotósról, Mario Testinóról derült ki, hogy folyamatosan zaklatta fiatal férfi modelljeit és fotóasszisztenseit a közös munkák során. Ha a név első hangzásra nem is mond semmit, legyen elég annyi, hogy a hatvan pluszos Testino…..
PoorMode Az igazi Disney-hercegnők 2017.12.10 08:10:06
Bár a világsajtó aktuálisan éppen Meghan Markle-on csámcsog, nem ő az első amerikai nő, akinek sikerült kifognia egy igencsak jó partinak számító kékvérű herceget. Egyesek álomkarriert hagytak ott, mások egy komplett monarchiát döntöttek majdnem romba a hercegnéi titulusért cserébe. Drukkolunk…..
Bő tíz nap és újra láthatjuk a Victoria’s Secret éves bugyi bemutatóját, amit idén Shanghajban rendeznek.  Így aztán messzire kell repülnie annak, aki élőben is szeretné látni a világ legtökéletesebb alakú modelljeit. Az már biztos, hogy a castingok lementek, volt, akinek sikerült bejutnia, volt,…..
A bevándorlók is hozzájárultak a "brit stílus" kialakításához, így teljes joggal népszerűsíthetik a Beautifully British darabjait – ezzel az üzenettel kampányol egy angol luxusmárka, a Jigsaw. ..
A hírhedt amerikai producer nemcsak önmagát, hanem egy jól menő családi bizniszt is tönkretett az elmúlt napokban kirobbant botrányával. És itt nem a testvérével alapított filmes vállalkozásokra, produceri irodákra gondolok, hanem fiatal felesége luxusmárkájára, a Marchesa divatházra. Az olasz…..
poormode 2017.10.14 20:51:20
@khamul: Javítva! Köszönöm!
A valaha elit viseletnek számító tengerész stílus még ma is dominálja a nyári kollekciókat, pedig legyünk őszinték: a pubertáskorú őzikéket leszámítva nincs ember (lánya), akinek előnyösen állna a vízszintes csíkozás. De ha már itt a nyár, úgysem ússzuk meg a kék-fehér darabokat… A fast-fashion…..
poormode 2017.06.09 22:27:42
@11110000: a hibát majd javítom, kösz. Ha látványosan nem tudok írni, miért is olvasol???
– teszi fel a kérdést a brit divatbulvár. Az angol sajtó rendszeresen elemezgeti Vilmos nejének ruhatárát, és arra jutott, hogy a harmincöt éves hercegné úgy öltözködik, mint a királyi család hetven körüli asszonyságai. Sokak szerint Katalin nemcsak a királynőt, hanem Kamilla stílusát is koppintja.…..
PoorMode Nem született szépségek 2017.04.19 10:03:44
Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy rengeteg energiát fordít a divatipar a transznemű modellek népszerűsítésére. Címlapokon, nemzetközi kampányokban kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, hogy bizonyíthassák, semmivel sem kevesebbek, mint a született nemükkel azonosuló pályatársaik. És…..
PoorMode Lady Di gardróbja 2017.02.23 22:43:05
Alig volt egy vállalható ruhadarabja Lady Dianának, amikor néhány hónap ismeretség után, 20 évesen megkérte kezét a walesi herceg. A kezdeti divatbakik ellenére – a pepita, válltöméses zakótól a vállalhatatlan flitterekig – ma már divatikonként emlékezünk a tragikus sorsú asszonyra. Halálának…..
Továbbra is bojkottálja a Trump családot a divatvilág: a First Lady és Ivanka után ezúttal a szöszke Tiffanyn csattant az ostor. De még hogy!..
Az állítják a brit magazinok, hogy Katalin hercegné jobban néz ki most, mint amikor felbukkant Vilmos herceg oldalán. A lapok szerint ez annak köszönhető, hogy a kétgyermekes hercegné közeledve a negyven felé (35-öt töltötte be idén januárban) észbe kaphatott, és változtatott eddigi sminkelési…..
Nemsokára mi is betekinthetünk az egyik legstílusosabb volt amerikai First Lady, Jackie Kennedy ruhatárába - hála Pabló Larraín chilei rendező Jackie című alkotásának, melynek címszerepét Natalie Portman alakítja. Habár a film leginkább Kennedyné lélektani fejlődésére fókuszál az 1963-as dallasi…..
Az amerikai divatközösség továbbra sem tudja túltenni magát azon, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Pedig mennyi pénzzel támogatták a demokraták jelöltjét, Hillary Clintont! Még a Vogue magazin hírhedt főszerkesztője, Anna Wintour is becsületesen kilincselt az érdekében,…..
poormode 2016.11.22 21:25:30
@Lola_bola: Javítva, köszönöm!
poormode 2016.11.23 08:16:49
@csrny: Az a vicc, hogy először a-val írtam, majd átfutott rajtam a brit nexus, így vissza e-re... le kellett volna ellenőriznem, köszi!
Érdekes jelenségnek lehetett szemtanúja a múlt hétvégén az, aki – hozzám hasonlóan – közelről követi az olasz celebvilágot. A 2016-os Miss Italia szépségkirálynő választáson nemcsak a csontkollekciókat díjazták, hanem a bőven 44-es méret feletti lányokat is. Olyannyira, hogy az igencsak kerekded…..
A Dolce&Gabbana reklámarca, Bianca Balti olasz szupermodell minden bizonnyal a közösségi média árnyoldalát tapasztalhatta meg az elmúlt napokban. Sok más édesanyához hasonlóan Balti is fotókat, kisvideókat tett közzé Instagramján, amint megünnepli kisebbik lánya „nagynapját”, azaz első…..
Katalin hercegné ezúttal Indiából és Bhutánból üzent a világnak: bár lehet, hogy bütykös a lába, repedezik a sarka, és kissé táskásak a szemei, az ízlésével továbbra sincsen semmi gond. A hercegné kifejezetten kellemes szetteket aggatott magára legutóbbi – negyedik – külföldi körútján, amikor is a…..
PoorMode Tarolnak az ikermodellek! 2016.02.20 11:12:08
Érdekes látni, hogy egyre inkább uralják a divatvilágot a modell testvérpárok. Nyugalom, nem a csontig lerágott, Kardashian klánhoz tartozó Jenner testvérekről, vagy azok modell barátaikról (Gigi és Bella Hadid) lesz szó, hanem olyan modellpárokról, akik amellett, hogy édestestvérek, ráadásként…..
A legutóbbi párizsi Haute Couture divathét után döbbentem rá arra, hogy egy-egy kreáció akár több száz óra kézimunka eredménye is lehet, sőt vannak olyan darabok, amelyeken a divatszakma több tucat „kézművese” (varrónők, hímzőnők, formatervezők) dolgozik egyszerre, több héten keresztül. Ez a számok…..
Régóta nem jelentkeztem itt a blogon, persze ez nem jelenti azt, hogy ne követtem volna a divatvilág fejleményeit. A legutóbb teljesen véletlenül Farkas Franciskával, a Viktória - A zürichi expressz című svájci filmdráma főszereplőjével olvastam egy interjút. Ennek kapcsán ért a felismerés: láttatok…..