Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Könyves

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lazi kiadónál most 80% kedvezménnyel kaphatóak egyes könyveik...
Könyv kedvezmények Lira.hu kupon 2019.05.07 14:51:40
2.45% + egyszeri 600 Ft a Lira.hu-s vásárlásokból minden akción és kuponon felül, bármilyen más kedvezménnyel összevonható. Bővebben itt...
Galaktikabolt kupon használat után is használható plusz kedvezmény érhető el a Bonusway oldalán. Minden galaktikaboltos kedvezményen felül további plusz 7% kedvezményt kapsz, ha a Bonusway-re regisztrálsz. Regisztrálj a Bonusway oldalra! A boltoknál keresd meg a Galaktikaboltot, és kattints…..
Angol nyelvtanuláshoz számtalan anyag található a neten, közülük is kiemelkedő azonban az itt található angol nyelvkönyv, amely ingyenesen tölthető le az oldalról. Ha épp most kezdenél nyelvtanulásba vagy fejlesztésbe, akkor érdemes megnézni...
Nagy akció van a Líránál, a könyvek egészen 90%-ig le vannak értékelve, és nem csak olyanok, amik amúgy senkit sem érdekelnének... :)..
Könyv kedvezmények Kérdőívek 2017.01.12 11:05:28
Könyvekkel, irodalommal és más témákkal kapcsolatos kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt a Marketagent segítségével. Érdemes kipróbálni! :)..
Könyv kedvezmények Libri kupon 2016.10.06 16:27:25
Október 6. és 9. között a Glamour Napok alkalmából 20%-os kuponos akció van a Librinél. Online kuponkód: GLAMLIBRI..
Szeptember 15-től 28-ig más termékek mellett 300 forintos könyvvásár is van az Auchanban...
Az Alexandra könyvesbolt hálózat nyári akciót hirdetett, melyben augusztus 31-ig akár 80% kedvezménnyel vásárolhatóak könyvek. Az akció oldala itt elérhető...
Sportolás, vezetés közben nagyon jó szolgálatot tud tenni egy-egy hangoskönyv. Szerencsére neten rengeteg helyen lehet ingyen hangoskönyveket találni, főképp klasszikus, de olykor kortárs szerzők műveinek feldolgozását is. Klasszikusokhoz ezt az oldalt ajánlom, a hangoskönyves oldalak hatalmas…..
Az alábbi linkeken ingyen letölthető könyveket találsz: Magyar Elektronikus Könyvtár Multimédia pláza - Szabadon letölthető Ingyenkönyvek.com Magyar szociológiai e-könyvek Terebess e-tár  ..
Nem csak neten, offline is lehet jó vásárokat találni, és ehhez nagyon hasznos antikvárium címlistát találhattok ezen a linken. Az oldalon elsősorban a tudományos ismeretterjesztő könyvek szemszögéből vizsgálják az antikváriumokat, de ettől természetesen még hasznos a lista…..
Több mint 2000 kötet, akár 80% kedvezménnyel az Alexandránál szeptember 14-ig...
Szeptember 30-ig a Kossuth kiadó gyermekkönyvei 50% kedvezménnyel kaphatóak a Líra boltjában. Az oldalon több mint 100 gyerekkönyv közül válogathatsz. Érdemes lehet ár szerint rendezni őket...
Nincs is nagyobb kedvezmény, mint ingyenesen olvasni egy könyvet. A könyv letöltés blog az e-könyv letöltőhelyeket veszi górcső alá, és a sok ingyenes lehetőség mellett természetesen kedvezményes vásárlási lehetőségeket is gyűjt...
Ha nem csak papír alapon vagy hajlandó olvasni, rengeteg ingyen könyvet találhatsz magadnak neten. Egyes könyvek helyett még egyszerűbb is ingyenes netes alkalmazást használni, ilyen például lexikon helyett a Wikipédia vagy szinoníma szótár helyett az online szinoníma szótár…..
A Polihisztor Könyvesbolt folyamatos akciókkal várja a kedves olvasókat Budapesten a Múzeum krt. 17 szám alatt. Közel 30 kiadó tudományos, ismeretterjesztő kiadványainak bő választéka található meg náluk, az irodalmi témáktól egészen az üzleti könyvekig. Jelentős…..
Könyv kedvezmények Typotex akció 2013.10.18 13:49:04
Az Olvasók boltja elköltözésének alkalmából a Typotex kiadó 15-70%-os akciót hirdetett. Az akcióban résztvevő könyvek listája innen érhető el. "Október 21-én megnyílik Lipócia szívében a megújult Olvasók Boltja (1136 Pannónia utca 35-37.). Friss tudományos könyvek,…..
2013. október 8. és 2013. október 31. között 20–90% kedvezménnyel, már 500Ft-tól az alábbi témákban válogathatsz az Akadémiai kiadónál:   karrier reklám turizmus marketing HR témájú menedzsment közgazdaságtan pénzügy és számvitel gazdasági…..
Hol mennyi kedvezményt kapsz törzsvásárlóként? Líra: maximum 27% + ha most regisztráltsz, 500 Ft-os vásárlási utalványt kapsz. Libri: maximum 15%, A Kreatív Hobby és az 576 kByte boltokban is elfogadják. Bookline: 15% + kedvezmények. Alexandra: 10% + Hobbyművészben is kapsz 5%…..
Az Alexandrában most akciós könyv vásár van, egészen 90%-os kedvezményig. Bár a nagyon nagy kedvezményes könyvek nem olyanok, amik sokak érdeklődését magukra vonnák, 50%-os kedvezménnyel egész jó könyveket lehet kapni. A lista megtekinthető itt...
Mostantól folyamatosan megújuló könyvcsomagok közül választhatsz a Typotex kiadónál kedvezményes áron, így olcsóbban juthatsz egyszerre több könyvhöz. A csomagokat témakörök /sorozatok/ szerzők szerint állítják össze. Jelenlegi csomagjaik: Jared Diamond-csomag Science in…..
Itt a remek alkalom, hogy bővítsétek a gyűjteményeteket a Pioneer books könyveiből! Az Alexandránál ugyanis a február a romantika hónapja lesz, amiből - természetesen - egy női kiadó nem maradhat ki. Az akció keretében 13 könyvüket 1999 Ft-ért vásárolhatjátok meg a…..
Újévi kiárusítás az Alexandránál...