Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ni csak ki beszél most

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röhejes volt ez a pár hét. Orbánt testével védi a kérdésektől a liblingje, a napirogán híradóból értesülünk Tonyó frissen fölfedezett ingatlanvagyonáról, Selmeczi és Mesterházy a létező összes módon alulmúlta önmagát, Welsz belehalt a bissaui útlevélbizniszbe, szóval…..
Ni csak ki beszél most 2014.04.06 14:37:13
@Mariann19: Ne add fel:-))
Csak a rezsis szilárd genyáskodik:-))
Ni csak ki beszél most 2014.04.06 15:37:24
Ni csak ki beszél most 2014.04.06 15:39:03
Véghajrába fordult a kampány, mindkét oldal megrendezte a hétvégén az utolsó lelkesítő köztéri bulikát. Szombaton megnézhettük mennyien fogadtak szót a kormány sms spamjának, kiderült a "lengyel" békemenetelők milyen faszául beszélnek magyarul, mikor a szeretetért…..
Ni csak ki beszél most 2014.04.01 12:43:36
@Csekkliszt#10:
Abban senkinek nincs kétsége ha a Fidesz legalább kétharmaddal nem győz, akkor a baloldal csalt a választáson, annak ellenére, hogy minden pozícióban az ő emberei sasolnak:-)
Ni csak ki beszél most 2014.04.01 13:01:38
Vannak otthon is, akik törökösen isszák a kávét - én speciel addig nem is próbáltam, amíg errefelé nem kezdtem el járni. Az őrölt kávét kevés vízzel felfőzik (rézedényben), és mielőtt felforrna, leveszik, majd megismétlik az eljárást. Ennek az eredménye egy krémes, sűrű…..
Ez egy ilyen ország. Választások még sehol, eredmény az ablakban, de a kinemlesz-miniszter kaszting már zajlik. Fazekas Sándor további vidékrontásának esélyei nullák, pedig ő aztán mindent megtett ami tőle tellett: - Időutazott, mint Marty MekFláj,  - Őrizte a kamudiktori…..
Ni csak ki beszél most 2014.03.29 17:13:53
@The Lonewolf az optimista: Ez azért van mert nem tudsz tényeket felvonultatni neki:-)
Ni csak ki beszél most 2014.03.29 17:40:03
@The Lonewolf az optimista: Legyünk vele jóindulatúak:-) Keresi a tényeket, de mindig elszaladgálnak előle.
Ne adjuk fel a reményt egyszer majd, lehet, hogy megtalálja:-)
Akkor szóljatok mert kiveszem a tahók közül
Ni csak ki beszél most 2014.03.29 17:56:49
@V-PORT: Abban azért bízom, hogy ezek a kivezényelt emberek mint pl. CBA-sok, a fülke magányában rájönnek arra, hogy mit tegyenek,azért hogy ezt a helyzetet megváltoztassák.
Persze lehet, hogy naiv vagyok.
hacsaknem Oda ikszeljen, néni! 2014.03.28 10:17:57
A választási kampány hajrájában, a bizonyosságok és feltételes bizonytalanságok kereszttüzében egy dolgot legalább halál biztosan tudunk: a választási győzelmet, azaz a rezsiharc diadalát, vagy vereségét nem a határon túli voksok fogják eldönteni. A külhoni szavazatok…..
Ni csak ki beszél most 2014.03.29 09:38:00
@maxval a gondolkodó birca: Megint megláttad a lényeget.
Az erdélyi magyarok, becsületes tisztességes emberek.
Van igazságérzetük, nem lehet őket békemenetre vagy szavazásra terelni mint a birkákat, még ha busszal viszik őket akkor sem.
Éltek diktatúrában nem is oly régen. Megriadnak viszolyognak, még ha a szele is megcsapja őket.
De te ezt úgyse érted.
Ni csak ki beszél most 2014.03.29 11:25:01
@Rátóti Mutyikos: Igen a politika, a pénz a hatalom oda is betette a lábát, de akiket én ismerek és dolgoztam is velük, nagyon nagyon erős az igazságérzetük és nem szeretik ha az orruknál fogva vezetik őket, nem véletlenül van, hogy nem tódulnak tömegével az urnák elé.
Nekik is elegük van a megosztottságból gyűlöletből, ami a magyarságot emészti.
Ni csak ki beszél most 2014.03.29 12:23:46
@unionista: Megvezethetőbbek, mint a cigányok?
Ne viccelj. Akkor lennének ha olyan tömegben szavaznának, ahogy azt a fidesz remélte. Pont nem azok.
Szegényebben nőttek fel valóban, lehet, hogy most is szegényebben élnek és a többségük nem agykutató, de lehet, hogy boldogabbak mint mi akik nap mint nap egymás torkán gyalogolunk.
Akkor beszélhetünk a civilizált Magyarországról, ahol az embereket a politikai pártok az orruknál fogva vezetik hazudozással vagy most már annyira hazudozni sem kell mert program nélkül is lehet nyerni.

Kik azok akik megvezethetők?
Kedves Honfitársam!  Zaklatnak aktivisták az aláírásodért? Ajánlanod kéne az alkalmatlanok közül szép sorban mindenkit, akikre nézve kiver a víz? Esetleg téged is éppen kivágnak a francba, mert nyilvánosan tettél A Párt szerint elfogadhatatlant? Akkor éppen ideje úgy érezned,…..
Ni csak ki beszél most 2014.02.23 13:44:43
Levert a víz amikor megláttam, hogy az örményekhez is sorsolhattak volna. Azért nem utálom annyira a falábú focistáinkat, hogy oda kelljen menniük@tristen2005: . A szotyiköpködő vezérkarnak úgyse lett volna bátorsága kimenni mert lenyomták volna zacskóstul a torkukon a szotyit. Ez azért meleg volt, bár sokkal jobban nem jártunk mert a jobbikos csürhe úgyse tudja megállni, hogy a román meccsen ne csináljon valamit, így aztán következő lépés a zárt kapu után, hogy kizárnak minket.
Ni csak ki beszél most 2014.02.23 13:46:40
Csuhaj. Egy csapásra megoldódni látszanak a bizonytalan zuglói szavazók gondjai. Papcsák és az összefogás embere Tóth Csaba mellett úgy vágytunk egy érdemes jelöltre, mint egyszeri smasszerek a rácson túli kiéhezett, vonzó csomagolású pinára. Aztán egyszer csak, hogy, hogynem…..
Ni csak ki beszél most 2014.02.19 18:51:24
@GeoCracker: @E.Csaba: Teljesen egyetértek veletek.
Még Ángyán lesz a nagy megváltó a végén, aki az utolsó pillanatig minden szarságot megszavazott a Fidesznek.
Horváttal majd nyalogatják egymás sebeit.
Ni csak ki beszél most 2014.02.20 09:01:30
@háromszék:
Jó ez a szöveg a fidesz malmára hajtja a vizet.
Megosztani az ellene szavazókat, erre találta ki a választási törvényt.
Erre lesz jó Horvát is, mert ugye azért azt nem feltételezitek, hogy majd mindenki Horvátra fog szavazni. Fognak ott az összefogásra is, így aztán Papcsák röhögve ül a trónján, klotyóján, még négy évig és olvashatjuk itt a jobbnál jobb cikkeket.
Egyszervolt ország udvari krónikásai összevesztek még az indulás előtt: most akkor Orbán leoltotta alvóra a túlbuzgó Kerényit, vagy nem oltotta le? Nyilván nehéz kérdés ez, hisz nyögvenyelős feladat hazugságtengerből kihalászni a "jót" és valami olyan bukét adni a dolognak,…..
Ni csak ki beszél most 2014.01.14 17:51:20
@V-PORT: Csak azért, hogy egy kicsit öljön a méreg, én az E-PM-re szavazhatok:-)))
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy háromkirályok. Éldegéltek maguknak a Balkán sarkán, vitatkoztak naphosszat, tépték, marták egymást ahol és ahogy csak lehetett, érték alapon nyilván, mert az egyseggű háromkirályok másképp nem is tudják. Fogadkoztak erősen, hogy ők…..
Ni csak ki beszél most 2014.01.08 18:08:55
@vitéž munkášőr:
Köszi:-) Átgondolom:-)
Ni csak ki beszél most 2014.01.09 14:22:08
@Narancskommunista:
De. Ez lenne a megoldás.
Varánusz Boldog bejglikómát! 2013.12.24 05:30:00
Ni csak ki beszél most 2013.12.25 10:19:45
@guma: Köszönöm a jókívánságaidat, bár inkább olvasója vagyok a fórumnak, kevés időm miatt, mint résztvevője.
Kívánom neked, hogy ez a szeretet ami karácsonykor átjárja szívünket kísérje végig az
elkövetkező éveidet is:-))
Aszongya nekünk ez a budaigyula, hogy letartóztatott MVH alkalmazottak ide, "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete miatt indult nyomozás" oda, ennek az ügynek politikai szála nincsen. Aztán kiderült, hogy mégis csak van, "valahogy", mert Baranyi…..
Ni csak ki beszél most 2013.10.24 08:20:10
@Dr. jenőke (jenőke):
Bemásolhatod még párszor. Stim. Bajnai valóban naivan, összefogást akart, de hamar rájött, hogy egyedül van. Egyből szembesült az LMP vel. Húzta az időt de ha kormányváltást akar akkor az MSZP vel egyezkednie kellett, aki el sem tudja képzelni, hogy Mo-n ne ő vagy a fidesz legyen hatalmon és mellesleg van egy bázisa mint a Fidesznek, akik bármi történik leszavaznak rájuk. Új párt nem jött elő csak most kapaszkodnak egy páran a régi garnitúrából. Így nem lehet változást létrehozni.
Gyurcsány. A baloldal Orbánja, aki ugyanúgy nem tud létezni a hatalom nélkül, egy nagy pozitívummal, hogy ő nem saját magának akarta szétlopni az országot, de körülötte azért hagyta, a többieket a zavarosban halászni.
Persze ez eltörpül Orbánék mellett, de akkor is megvoltak a svindlik.
A kezdetektől látszott, hogy nem akarják a hajóra felvenni, mert annyira leamortizálta a fidesz és az MSZP közös erővel a népszerűségét, hogy mindenki úgy gondolta, hogy többet árt mint használ. Szerintem Bajnai már hajlandó lenne de az MSZP ezt már agusztusban is világosan lehetett látni,hogy nem akarja őket. Mért nem veszi már tudomásul.
Érje el a választási küszöböt amihez lehet, hogy van esélye bár ezt nem a századvég adatai alapján mondom és támogasson a parlamentbe akit akar.
Ni csak ki beszél most 2013.10.24 08:48:47
@KÁTÉó53éúétr6: Ez igaz lehet. Elejt egy egy mondatot figyelmeztetésként.
Fene tudja mennyire jó ómen A Dinasztiába beházasodva mindjárt egy ilyen ügybe keveredni. Ha a tükröspusztai favágást elnézi az ember azonnal adja magát a kérdés, hogy a legifjabb oligarcha generációt látjuk éppen felnőni, vagy csak egy orbitális paraszt pofátlanságát…..
Ni csak ki beszél most 2013.10.20 21:43:23
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lesüllyedni te tudsz meg a haveri köröd. Ilyen nagy eszűeknek készítik ezeket a videókat, mint te, meg a baráti köröd.
Igen, két napig gondolkodott ezen a fidesz és csak ennyit tudott kitalálni, hogy az MSZP odament a bíróság által is kimondott választási csalásban is részt vevő romákhoz, hogy játsszák el, hogy fizeti le őket a fidesz.
További jó szórakozást.
Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki…..
He, dikk, vagy mi a lófasz! Mit hisztek ti itten, he? Méghogy hallgatózunk, lehallgatunk vagymi?! Vegyemá' tudomásul a kedvesmindenki, hogy a bajai embereknek páratlan a fülhallása, világos? Tőletek nem kell a hiszti, nekünk meg nem kell a tányérantenna ahhoz, hogy lekagylózzuk az…..
Varánusz Rezsikotmányt a népnek! 2013.09.21 13:48:40
Muhaha. Annyira bírom ezt az álságos színjátékot amit Orbán próbál elnyomni a népnek: Vitya szabadkozva polémiázik a rezsibaszás alkotmányba taposásával, aszongya igény(e) lenne rá, dehá' azért az csak olyan - autokrata - izé, ha egy "európai jogász" engedi, hogy az…..
Ni csak ki beszél most 2013.09.22 10:19:41
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jé, milyen egyforma táblákra, egyforma libákat tudtak festegetni a vénségek. Gondolom otthon mennyit dolgoztak vele.
Amíg Fénylő Csillagunk örömpát játszott addig Feri - aki lehet megsértődött, mert nem volt hivatalos a lakadáréba - kirándulni ment. Felcsútra, hová máshová, elvégre Nemzeti Dáridó idején nincs most ott senki, - hehe - szabadabban lehet rugdosni a kavicsot az épülő stadion…..
Ni csak ki beszél most 2013.09.08 20:07:17
@punkfrog: Mert Ti nem veszitek baráti tűz alá Bajnait. Tele vannak kedvesebbnél kedvesebb jelzőkkel irányában.
Úgy látom a Varánusz átalakult Gyurcsány Fan Clubbá.
Nekem tele van a hócipőm a szájkaratésokkal Gyurcsánnyal és Orbánnal is.
Úgy látszik a népnek cirkusz kell. Feszüljön egymásnak a két nagy dumagép, jó kis műsor lesz.
Ni csak ki beszél most 2013.09.08 20:27:58
@punkfrog: De nézd meg ezt az oldalt, leképezi miért nem tudnak a pártok sem egyezségre jutni.
Végre nagy nehezen összefog két párt és nézd meg mi megy itt a fórumozók között. Össze kéne valahogy fogni, de ez képtelenség.
Bokrost becsülöm azt mondják nekik nem kell hely, de támogatják az E14-et mert hátha visznek jobb középről embereket az összefogásba.
Mocskok! Igen, ti, akiket inkább hívnék büdösgecinek, de a pártközpont és konzervatív keresztény álcám nem teszi ezt - még - lehetővé. Szóval ti, retkek, akik alattomosan belopóztok mindenféle Isten Háta Mögötti útfelújításokra vagy a Margit körútra közpénzt hesszelni!…..
Ni csak ki beszél most 2013.09.07 20:21:59
@taga20: Csajkovszkij, Elton John,
Szóval még sem leszünk haverok:-(
Ni csak ki beszél most 2013.09.07 20:55:47
@AKIsTUDATLAN: Szóval, bár már írtam, stabil szoci szavazó voltam kivéve 2010, mert akkorra elegem lett az egészből és nem mentem el szavazni.
Azt kell mondjam becsaptak, mert más sem hallgattam amikor ellenzékben voltak, hogy a fidesz nem alakítja át a nagy ellátórendszereket majd ők. Szaladgáltak egyik TV csatornától a másikig, gondoltam legyen, kicsit nehezebb lesz de egyszer át kell esni rajta. Nem estünk át rajta. 8 évük volt rá. Kapkodtak, késő volt már amikor Gyurcsány vészriadót fújt, ráadásul a válság sem segített, meg a fidesz mocskolódásai,de én már mást szeretnék jelenleg a "libást" , bízom a szakértelmében mert egy rohadt évet jól csinált. Nekem jelenleg ennyi maradt.
Ni csak ki beszél most 2013.09.08 00:17:47
@AKIsTUDATLAN: Én naiv reménykedő vagyok:-))
Jobbegyenes A szégyen napja 2013.09.07 08:49:24
Az első szó a szégyené. Aztán a második és a harmadik is. Mert, ami tegnap este Bukarestben történt, az 90 perc tömény, vegytiszta szégyen volt. A magyar válogatott két félidőn keresztül asszisztált a románok jutalomjátékához. Ilyen nyomorult teljesítmény után a megye…..
Ni csak ki beszél most 2013.09.07 17:40:52
@Halálosztó Babgulyás: A lényegen mit változtat. A csűrhe az csűrhe.
Ni csak ki beszél most 2013.09.07 17:58:18
@Halálosztó Babgulyás: Egyébként olvasni tudsz?
Sepsiszentgyörgy. Ki írta, hogy magyarországon van? Annál reklamálj.
Ni csak ki beszél most 2013.09.07 18:09:54
A fideszkeresztények gyerekverési hajlandósága Michl nertárs köznevelési törvényhez benyújtott módosítója, asszonyverési hajlandósága a vakkomondor gét óta nem titok. De az talán mégis meglepő, hogy a rendszeres felháborodás ellenére mennyire nem tudják levetkőzni magukról…..
Most olvasom a kis színest, hogy pártunk és kormányunk utólag - hogy máshogy? - átgondolja ezt a trafikizét, és tiltólistásak lesznek a 2500 m2 alapterülettől nagyobb eladóterű hiperek. Szinte hallom ahogy tömegnyi békemenetes antigyarmatista tenyér ütemesen egymáshoz verődik,…..
Ni csak ki beszél most 2013.08.31 13:57:35
@bella _ciao: Eszem az eszedet:-))
Ni csak ki beszél most 2013.08.31 14:20:10
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ez nagyon ott van, kezd gyanús lenni:-)
Lehet, hogy Fab ezt benézte:-)
Varánusz Meggyütt 2014 2013.08.30 12:43:20
- Ott vagyunk már? - Ott vagyunk már?? - Ott vagyunk már??? - OTT VAGYUNK MÁR????!!!!!!! - Na geci, temetés! - Ez lenne a feltámadás?? Kb ezzel lehetne leírni a kormányváltásra ácsingózók hangulatát az utóbbi időkben. A tegnap megszületett egyezséget most mindenki…..
Te nemzeti pántlikás csikóskalapban ácsorgó szent madárijesztő! - Szabó Rebeka ezt jól elintézte. Mi lesz most? A Maffiacsaládok Nemzeti Földmutyi Bizottságának borsodi szárnya ronda sebet kapott. Úgy hiányzott ez most kampányidőben, mint Vidikének az utolsó pillanatban…..
Ni csak ki beszél most 2013.08.29 16:26:39
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
" A fidesznek is meg kell osztania a lejárató energiáját"
Hidd el, meg fogja oldani, sőt élvezni fogja:-)
Varánusz Na ki a faszagyerek? 2013.08.24 13:06:41
Juppi, végre történik valami érdekes az ellenzéki oldalon. A Bajnai társaság előválasztásos ötlete olyan mexikói felállásba sodorta a szövetkezni vágyókat, hogy ahhoz képest a Ponyvaregény zárójelenete is kiskutya fasza. Mesterházyt és a szocikat szemmel láthatóan hideg…..
Ni csak ki beszél most 2013.08.25 10:05:57
A véleményem szerint, azért nem kéne leegyszerűsíteni a helyzetet két kis cica civakodására. Én azért nem úgy látom, hogy pfuj mert mért nem lép vissza egyik a másik javára, mert ez az ország érdeke.
Itt azért arról is szó van, hogy milyen irányba indul el az ország gazdasága. Ők egyeztettek, gondolom a gazdaság főbb irányvonalaiban, de azért nem úgy néz ki, hogy az MSZP sokat tanult volna a múltból, lásd ígérgetések. Gondolom Bajnainak még a szívverése is leállt amikor meghallotta a 85000 Ft munkanélküli segélyt Szanyitól. Szóval nem egyszerűsíteném le a helyzetet
arra, hogy itt csak az egóról van szó, meg, hogy ki a jobban fésült. Az MSZP még egyszer nem fog úgy beállni Bajnai mögé mint akkor amikor senki nem vállalta el a miniszterelnöki pozíciót.
Ez az ország vagyis mi képtelenek vagyunk az összefogásra.
Láttuk a Fidesz Torgyán koalát amikor az egyébként MSZP-től vereséget szenvedő Fidesz mellé állt Torgyán. Józsi bá mondhatná, hogy,ha én egyszer kinyitom a számat, de természetesen nem teszi az ismert okok miatt. De láthattuk Dávid Ibolya MDF-ének szétbomlasztását.
Ibolya csak addig volt jó amíg nem értett a focihoz és egy húron pendült a vezérrel. Amikor már észrevette, hogy kihúzzák alóla a pártját akkor már késő volt.
És csattanóként láttuk az MSZP SZDSZ koalát.
Egyszóval nekünk nem megy ez a nagy összefogás. Eleve halálra volt ítélve. Belekényszerültek, megpróbálták, az ország érdeke ezt kívánná de nekünk ez még nem megy, nem vagyunk érettek rá.
Ni csak ki beszél most 2013.08.25 10:16:17
@CSENDES: Ok rendben elfogadom de ez itt nálunk azért jelen helyzetben elképzelhetetlen és nálam ez csak kampány szlogen.