Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Greenpeace örömmel adja közre Ferenc pápa Bolíviában elmondott beszédének teljes magyar fordítását. Meggyőződésünk, hogy a világ egyik legjelentősebb vallási vezetőjének Földünk válságos helyzetéről, ennek alapvető okairól és a sürgető teendőkről elmondott…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2015.07.28 23:06:01
Sok okos politikus szerint működik a rendszerszintű egyenlőség lehetősége. A tökéletes rendszerben mindenkinek ugyanannyit kell adóznia, ugyanannyit kell közteherviselni és ugyanolyan szociális hálót kapnak cserébe. Tehát mindenki egyenlő a törvény szerint. Az egészségügyben,…..
Mi a baj a mostani kormánnyal, a mostani politikai elittel? Mondhatnánk, hogy sok minden, de én most csak egy dolgot emelek ki: nem vagyok megelégedve a kommunikációval. A leanben nagyon fontos az őszinte, problémákat nem elhallgató, de azokat megbeszélő kommunikáció. Sok lean projekt…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2015.01.22 19:22:56
@Hujber Tünde: asszondja a Feedlym, hogy nem én vagyok az egyetlen! ;)
Onlinemarketing blog Hol rontod el? 2015.01.20 23:04:06
A közösségi médiáról beszélünk évek óta, holott valójában mindenki a Facebook-ra kíváncsi. Nem az érdekli, hogyan lehet kommunikálni az ügyfelekkel, pont tesz magasról, hogy közösséget építsen, egy dolog érdekli: minél olcsóbban hirdetni. Sokáig a Facebook volt a…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2015.01.21 18:52:47
@Hujber Tünde: A Lean egy szemléletmód, sarkítva arról szól, hogy apró lépésekben jutsz el a célig - legyen az termékfejlesztés, gyártás... -, minden lépésed eredményét/válaszreakciókat nyomonköveted, mérsz mindent amit csak lehet, tesztelsz és benchmarkokat állítasz.

Alapmű: www.hvgkonyvek.hu/lean-szemlelet
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2015.01.22 19:08:55
@Hujber Tünde: mármint az üzleti modellt, különösen, ha kvázi ingyenesen startol (freemium), könnyen megszokjuk ami ingyen van, aztán derogál fizetni érte. Szóval, amikor egy látszólag ingyenes modellbe, be viszel fizetős opciókat, azok érdemben újak legyenek. Megfordítva mielőtt új lehetőséget integrálsz gondold végig, hogy akarsz e pénzt kérni érte! ;)

ui.: azóta jártam Nálad, nyomot is hagytam, ergó már tudom, hogy szakérted a témát ;)
Nem vagyok PR-os (bár újságíró igen), így most elsősorban a tapasztalataimat írom le, milyen sajtóközleményeket szoktak lehozni az online sajtóban. Egész pontosan összeszedtem pár tanácsot, elég szubjektív módon, milyen szerintem egy jó sajtóközlemény. Íme: Úgy írd meg,…..
Éppen tegnap kellett azt mondanom egy értelmetlen folyamat miatt, hogy "jogászkodás". Azt nevezem így, amikor a valóságtól teljesen elrugaszkodott a jogi-bírósági gyakorlat. Érzed, hogy baromság, de így kell csinálni, mert valahol valakik valamiért nem gondolták végig, hogy a…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2014.05.28 21:22:34
Igazi speciális területe az online marketingnek az apróhirdetések, árverési oldalak világa. Miközben első ránézésre ezek lakossági szolgáltatások, valójában cégek is használják, akár mint reklám, akár mint értékesítési eszköz. Persze ahány szakterület, annyi…..
Amikor elkezdesz használni egy szöveget, még friss, üde, hatásos. Aztán ahogy egyre több alkalommal jelenik meg, úgy válik egyre kevésbé hatékonnyá, úgy válik fáradtabbá, érdektelenebbé. Csökken az átkattintási arány, a konverzió - szépen lassan elfárad. Ez sajnos…..
A rövid szöveges hirdetések kötött karakterszáma sokszor teszi nehézkessé a kreatív szövegírást. Tapasztalataim alapján a legtöbbször az a baj, hogy a szövegíró megpróbál ragaszkodni valamilyen alap szöveghez, és azt próbálja belerövidíteni a rendelkezésre álló…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2014.04.19 22:36:26
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2014.04.23 01:07:06
@Konrad: matekilag OK, de a kommunikáció logikáját illetően? (másképp "gondolkodik" a twitter geek?)
Elmúlt napokban találkoztam az AMAP-rendszerrel, melynek lényege, hogy gazdálkodó a megtermelt terményeit nem a piacra viszi eladni, hanem előre szerződést köt a közösségi díjat fizető lakossággal, így ők is társulnak a termelésbe. A termelő egy meghatározott elosztópontra…..
Amikor elkezdünk dolgozni egy üzleti modellen, érdemes megvizsgálni, hogy az ötletünk milyen közegben fog megvalósulni. Az egyik legfontosabb tényező, amit a környezetünkből ismerni kell, azok a versenytársak. A versenytársakra nem haragudni kell, hanem örülni nekik. Hiszen sokkal…..
A következőkben néhány egyszerű tanáccsal szeretnénk szolgálni azon vállalkozóknak, akik most vágnak bele vállalkozásuk üzleti tervének megírásába. Befektető keresésénél fontos, hogy a vállalkozás rendelkezzen egy átgondolt és alaposan kidolgozott üzleti tervvel, ami…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2014.01.31 14:08:31
@Szobonya Péter:
Hála s köszönet érte, mindre részletre kiterjedő szuper cucc, perceken belül kiküldöm a listrára a posztod
"Soha ne feledd, két féle ember létezik - a REALISTÁK és az ÁLMODOZÓK!A realisták tudják, hova tartanak. Az álmodozók már jártak is ott." - Robert Orben Te tudod, hogy melyik csoportba tartozol?Te milyen sűrűn hagysz időt magadnak álmodozni? Hagysz egyáltalán időt?Ha igen, akkor…..
Neked hány napnak vagy hétnek kell eltelnie, hogy egy későbbi olvasásra kinyitott tab-ot (fület, a böngészőben) végül olvasatlanul lezárj? Van egyáltalán ilyen füled? Nekem rendszeresen. Egyre több az olyan cikk, ami érdekel, és egyre kevesebb az időm elolvasni azokat. Aztán ott…..
Sokan a Linkedinen nem is annyira a Trend miatt vannak, hanem, mert munkát keresnek. Azaz a Trend és a Munka iránti érdeklődés vonza az embereket a Linkedinre. És ez nem csak Magyarországon van így. A Linkedin legutóbbi blogja ír erről a legutóbbi bejegyzésében. 1. A…..
A címben szereplő kérdés foglalkoztatja talán leginkább a Google Reader felhasználóit, így a szolgáltatás megszüntetésének elemezgetése helyett most inkább a praktikus megoldási javaslatokra koncentrálunk, hiszen az óra már ketyeg: július 1-jéig van időnk megtalálni a…..
A QR kód mondhatjuk reneszánszát éli, egyre több olyan alkalmazását látom, amikor valaki marketinges céllal használja. Sőt, most volt szerencsém egy szakdolgozat kapcsán is találkozni vele. Annyi rossz megoldást látok, hogy érdemes talán körbejárni, mire is jó ez a…..
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2013.02.14 01:17:53
@Vittore.:

a QR a Sonyn, Samsungon default...

Egyébként, meg motiválni kell a delikvenseket...
Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz 2013.02.14 14:58:37
@klarky: Re:" Arany alkony nyugdíjas otthonnak nem ajánlanám, "

nem mindig az igénybe vevő az érdekelt, gyermek, unoka...

ui.: nem csak URL, hanem szöveg pl céginfó, telefonszám, elérhetőség... is lehet a QR kódba generáltatva
azaz "Miként vette semmibe a Linkedin 100 millió tagját". Olvastam egy blogot, amely arról szól, hogy miként tett a Linkedin boldoggá 10 millió tagját. Ezek közül az egyik Lévai Richárd, akire nyilván irígy vagyok. A blogom címét Florian Bösch adta, Twitteren is el lehet…..
Egy amerikai internetes adatbázis összehozza a kezdő cégeket olyan ingatlantulajokkal, akik rövid távra is bérbe adnak. Ez kezdőként jó neked, ugyanis nem tudod, mennyire üt be a biznisz. Viszont ha „hagyományos” boltot akarsz bérelni, akkor lekötöd magad 1-3 évre, egy csomót…..
Év elején szinte napról napra megjelennek olyan elemzések és jóslatok, amelyek megpróbálják, ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben kitalálni, mik lesznek a jó befektetések, trendek 2013-ban. Mi most megfordítjuk a dolgot! Összegyűjtöttük mibe ne kezd idén! 1, QR kód A QR…..
Már sokszor írtam és mondtam is, hogy a Linkedin egy énmárka növelő eszköz, avagy personal branding tool.   Mit is jelent ez? Azt, hogy a Linkedin aktivitásunk eredményeként a Linkedin Profilunk lesz az első találati eredmény a Google-en. És itt van a 3 másodperc elve.…..