Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lovasguru

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lovastanoda online Motiváció 2013.04.07 15:08:25
..
Az Európai Parlament, –   tekintettel eljárási szabályzata 120. cikkére, A. mivel az utóbbi években egyre gyakrabban fordul elő, hogy állampolgárok versenyre vagy cirkuszi mutatványokra már nem alkalmas, levágásra ítéltetett vagy illegális kereskedelmet…..
Lovastanoda online Kincsem 2013.03.18 16:40:31
1874.03.17. igen fontos dátum a lóversenyzés történetében, ezen a napon, 139 éve született a csodakanca. Minden idők legjobb lova, egy máj sárga kancacsikó, Kincsem. Az 54 versenyben soha le nem győzött Kincsem a telivértenyésztés és a versenyzés történetének legendás…..
Lovastanoda online Ügető verseny 2013.03.16 09:16:56
Évszaktól függetlenül minden héten, általában szombatonként  rendezik meg Budapesten a Kincsem Parkban az ügető versenyt. Lovasverseny vagy lóverseny?   A lovasversenyeken: a lovas teljesítményét értékelik, miközben a ló képességével segít a jobb eredményét A…..
Lovastanoda online Lovas Magazin 2013.03.15 18:12:27
Minden hónapban megjelenik az INGYEN LETÖLTHETŐ LOVASTANODA MAGAZIN. A letöltéshez csak egyszer kell megadni az e-mail címedet. A letöltés mellé értesítést kapsz a friss bejegyzésekről is...
Lovastanoda online Nyerebe 2013.01.05 13:03:47
A lovas képzése három irányra terjed: az ülés, az érzés és a befolyások (segítségek) oktatására és megértésére. Ez a három cél egyformán jelentős, mert egymással szervesen összefüggnek és így egymástól el nem választhatók. Bővebben...http://lovastanoda.hu ..
Egy nagyon kedves ismerősöm mondta egyszer, nagyon szeretne megsimogatni egy lovat, de nagyon fél tőle. Nos a félelme alaptalan, ezt bátran kimondhatjuk, de meggyőzni sem könnyű olyasvalakit akinek még semmilyen kapcsolata sem volt evvel a nemes állattal. Répát, almát a kézbe,…..
A lovagláshoz és a helyes lótartáshoz szükség van elméleti tudásra. Nyugodt, képzett lovon minden ember kortól és nemtől függetlenül rendszerint 20-30 lovagló­lecke alatt annyit megtanul, hogy a lovat mind a három jármodban sikerül megülnie, és minden különösebb nehézség…..
Lovastanoda online A lótartása 2013.01.03 11:20:36
..
A második világháborút követően az emberek úgy vélték, Közép-Európában kihalnak majd a lovak, mert nincs rájuk szükség többé. Eleinte megalapozottnak tűnt ez az aggodalom, mivel a nagytermetű négylábúak alig termeltek valami hasznot, kiszorultak a városból, a modernebb…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..