Regisztráció Blogot indítok
Adatok
body_andras

60 bejegyzést írt és 1299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei” – Levélírónk barátnője egyedül neveli a gyerekét, és néha el is viszi a pasijához, aki nehezen viseli el, így azt, hogy odaköltözzenek vele, nagyon nem akarná.      …..
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
body_andras 2024.02.28 08:12:52
@RoKK: milyen kocsid van?
háát, a lambó most szervízben van, addig kénytelen vagyok a porschéval elpöfögni.
body_andras 2024.02.29 08:32:07
@Sadist: tehát a csávó minden képzeletet felülmúlóan gazdag.
                       „A bántó beszólásai megszaporodtak, például ha én eltervezek valamit, de nem sikerül, akkor ő: „na, mi van, te okos, megérte?” - vagy hasonlóan lekezelő szöveget tol” – Vajon egy év elég ahhoz, hogy a barátnő annyira megunja a kapcsolatot, hogy teljesen kiforduljon magából,…..
body_andras 2024.02.29 08:30:54
                       „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen…..
body_andras 2024.02.27 08:14:56
                       A pasi sok mindenben elnéző a barátnője dolgaival kapcsolatban, de amikor olyan jelzőt használ rá, ami leginkább fordítva lenne érvényes, kinyílik a zsebében a bicska. ...Mit is mondanak az impulzív barátnőkről?                                  Fedezd fel és használd!…..
„Én alig várom, hogy találkozzunk, de amikor megjelenik, látom, hogy fanyalog, mert megint ki kellett mozdulnia otthonról” – A pasi mobilisabb is lehetne, mert nagyobb mozgástere van, mint a háziállattartó barátnőnek, akinek kötelezettségei vannak, hiszen az a konzerv nem nyitja ki…..
body_andras 2024.01.18 06:29:22
Röghöz kötötte magát a csaj. Így jár aki a magányát 30 fölött gyerek- és férfipótló kutyával kompenzálja. Lehet nem lusta a pasas csak unja hogy az állataidhoz alkalmazkodjon.
@Burgermeister: Amikor 20 km-en belül több száz lapozásra egy match sem jön össze, akkor feltekerik a max távolságot és örülnek ha végre találnak valakit még 100-on belül. A sors fintora, kiderül, hogy az sem jó.
                       „Szerinte ez nem szerelem, csak szeretet. Szerintem meg egy harmadik valami, amit én se tudok megnevezni” – A szakítás már hat éve megtörtént, az egykori pár mégse tud megválni egymástól végleg. Posztolónk szerint természetfölötti kötés van köztük.                      …..
                       Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a…..
                       „Nem tudta, hogy elkomolyodik köztünk a beszélgetés, hogy utána még tartani fogjuk a kapcsolatot. És kíváncsi volt, elhiszem-e” - A csajt nem nagyon érdekli mások hiúsága, de ez az ügy egy kicsit megdöbbentette. Mert ebben a kis füllentésben egyszerre lehet lenézés és…..
                       „A párod családjában eddig szinte senkivel nem találtad meg a közös hangot, udvarias vagy és annyi. De néha azt is érzed, hogy néhány családtaggal ott emberileg is akadnak gondok” – Levélírónk pusztán egy elméleti kérdést küldött, habár még így is sokan lehetnek érintettek…..
                       Levélírónk nem érti, miért nem lehet eltűnések helyett tisztességesen lezárni a dolgokat. Eddig olyan nőket sodort útjába az élet, akik csak a saját érdeküket nézték, és nem vesztegették az időt stílusos lezárásra, vagy bármilyen magyarázatra. Ő meg gondoljon, amit akar.    …..
                        Levélírónk arra keresi a magyarázatot, hogy miért történik környezetében mindig az, hogy ha megnősül egy haverja, azzal a lendülettel teljesen el is tűnik az életéből, és az addigi rendszeres találkozók nullára redukálódnak. Ő nem tervez nősülést, mert sosem tudta magát…..
body_andras 2023.11.11 13:14:20
Elvált "családosként" a válaszom: üdv a 21. században. Akik 25-35 között nem jutnak el idáig, azok már nem is fognak. Férfiaknak 40 fölött is teremhet babér ha jó formában tartják magukat, de alapvetően már 20-25 éves korban a családalapítás gondolata is kiirtódik a fiatalokból. Korosztályomon látom: a populáció kisebb hányada szerencsésen összehozott 1-2 gyereket, a többieknek a horizonton sincs olyan kapcsolat amire lehetne építeni.
Fogyasztani, jól szórakozni akar a nép. Fogalmuk sincs, miről maradnak le.
@arandanos: Akinek összejön a gyerek, azoknak munka mellett szinte a teljes életük körülöttük forog, ez teljesen igaz. Óvodában nem érnek rá a pedik nevelni, mert csoportonként 30nak kell a napot túlélni. Vidd külön sportra, fejlesztésre, mindenre, mert odabent csak az fejlődik aki genetikailag Einstein és Amerika Kapitány szerelemgyereke. Iskolában az állam helyett a szülők tartják fent az intézményt. Eközben évente több szülői értekezleten összeül a lakógyűlés típusú konklávék legrosszabb fajtája. Tini korban aggódhatsz, nehogy a lumpen prolik kasztja beszippantsa. A háztartás személyenként hatványozza a tennivalókat és a költségeket. Egy jól fizető meló pedig bizony közlekedéssel együtt 10-12 órát is kivesz a napból.
A régi haverok közül átlagosan hárommal évente max 5-6x van idő találkozni (meg is adjuk a módját). Tehát nem szűnik meg a szociális élet, inkább a fiatal években megszokott, felhígult verzió lecserélődik minőségibb, ritkábban találkozó társaságra.
body_andras 2023.11.11 18:31:35
@Lorrh: Előtte küldj képet Lacusról, mert nem hiszem el :)
Ha valaki nem azért figyeli a kiadásokat, mert fillérezős típus, hanem mert okosan átlátja a dolgokat, az könnyen ráfaraghat, ha olyasvalakivel költözik össze, aki lazábban bánik az anyagiakkal. Közös vagy külön kassza a hatékonyabb?   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
                       Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.      …..
                       „Elmentünk együtt egy helyre, ahol az ismerősei is voltak, nekem ott senkim, és végig úgy éreztem, mintha csak valami utánfutó lennék” – A srác tíz hónap után még mindig nem tudja eldönteni, hogy valóban mélyek-e a barátnője érzései, vagy csak időtöltésnek tekinti őt.      …..
Amikor Posztolónk nekiállt kiganézni a pasija anyjának a lakását, azt hitte, csak egy alkalomról lesz szó, és letudhatja a dolgot. Nem érti, miért őt használják rendszeres bejárónőnek, amikor nem olyan szegények és simán összedobhatnának egyre. Vagy a legjobb az ingyen? Hol vannak a szívességek…..
body_andras 2023.10.25 13:10:16
@Supergranat23: Ugyanaz a sztori csak kicseréltek pár paramétert: "nemrég ismerkedtem meg egy kedves lánnyal, csöpögött nála a csap, meg kellett szerelni a villanyt, és már hetek óta azt érzem, nem is törődik velem."
Infláció van, arany bogaraim, minden eszközt meg kell ragadni, hogy ne kelljen takarítókat és szerelőket fizetni.

Amúgy a csaj megtehette volna hogy hív egy takarítót, gálánsan kifizeti, majd megadja a számát a pasinak, egy kacsintással, hogy a következőt majd inkább ő fizesse.
                       „Ő nem egy tróger valaki, inkább művészlélek-féle, ez is tetszik benne még ma is. Mindig azzal jön, hogy neki milyen rokonai voltak, és milyen nemesi családból származik” – Levélírónk a csecsemőgondozás mellett kevésnek érzi magát ahhoz, hogy még a párja múltbéli…..
body_andras 2023.10.24 11:26:32
Ha már száz évet visszarepült az időben (a dzsentri korszakba) akkor ne finomkodjunk: egy elsárkányosodott nő történetét láttuk, aki önmagát ártatlan tündérként definiálja.
Csávónak volt rá 19 éve hogy kialakítson saját magának egy egzisztenciát és ne a család régmúltján merengjen. Ki a francot érdekel, hogy az ükapja el lett szegényítve? Persze 37 éves korig nem mindenki olyan szerencsés hogy vastag tárcával, ujjon pörgő ház- és slusszkulccsal flangáljon, de már az is egzisztencia ha van szakmád, munkád, jövedelmed; akkor is tudnál hol lakni ha nem költöznél másnak a kérójába, mindezek mellett pedig megbecsülöd azt az áldást hogy gyereked van. Tudom, baromi sértő azt látni, hogy az átlagember életét élve a pofánkba tolják az újgazdagok a veretést, de ettől még nem kéne régi címereket és levéltári papírokat lapozgatni - attól semmi nem lesz jobb.
Ez a krízis viszont teljesen független attól, ami csajszival történik: a gyerekkel megérkezett az életmodell váltás, az ifjúság évei elmúltak, a frissen alakult családban pedig anyuci elkezdte végrehajtani a programot, amit vélhetően a kedves mamától eltanult: apu csicskáztatása. És, ha nem csicskul, akkor bizony csökken a libidó, ezt ő maga vallja be. Egyenes út a földi pokolba, mely olyan potenciális víz- és villanyszerelőkkel, kertészekkel, szomszédokkal, kollégákkal és volt osztálytársakkal van kikövezve, akiknek ölében poszterina ismét meglátja A Férfit.
                       „40 felett oda kell figyelni a test jelzéseire, felismerni az új határokat, nem pedig a kapuzárási pánik gőzétől hajtva belerohanni az életbe” - Posztolónk a saját pozitív és a korosztályába tartozó férfiak negatív példáival szeretné illusztrálni, hogy negyven fölött is van…..
body_andras 2023.10.16 12:11:08
@Andy73: Ezt szerintem nem naponta issza hanem 1-2 hetente 1x. Elvileg időt szán önmaga karbantartására, felteszem dolgozik is, kortársai szintén dolgos emberek, némelyiknek gyereke / családja van. Nem fog ez minden nap de még csak hetente sem eljárni bulikázni. Azért havonta 1-2x egy üveg bor vagy egy pár jó sör még nem a világ vége, jobbak az esélyei mint a naponta sör plusz aktimel kombónak.
                       Posztolónk sok csalódás után szeretne végre tisztán látni a nők terén, és bár erősen általánosít, annak okát keresi, miért fut bele mindig ugyanabba a nőtípusba? Esetleg ő szúr el valamit, csak nem veszi észre?                                   Fedezd fel és használd!…..
body_andras 2023.10.07 10:51:05
@Supergranat23: Valahol itt van a demográfiai válság forrása is. Kortársaim jelentős hányada szingli és esélyük sincs a hosszú távú párkapcsolatra. Aki az életében még gyereket akar az 40 éves koráig inkább a karrierre koncentrál, hogy 40 fölött már bőven elég tőkéje legyen a sugar daddy létre. Akkor ki lehet fogni jó 20-as csajszikat és felkészülni arra hogy itt bizony válás és tartás lesz, de legalább megkapod az apai örömöket amikre 20-30-as éveidben társkeresőként esélyed sem volt.
body_andras 2023.10.08 12:53:49
@Supergranat23: Hát ha egy fogatlan, útszéli prosti áráért összejött egy kulturált, jól szituált nő, akkor még jól is jártál.
@Andy73: Egyetértünk. Én arra gondoltam, hogy sokaknak nem maradt más. Pedig nagyon szeretnék.
Talán azok a legszerencsésebbek akik 30 alatt megházasodtak és 30 fölött túl vannak a békés váláson is, gyerekkel. Őket nem kínozza már annyira ez a hiány.
@kiskutyafule: Létező tendencia, hogy a szingli nők kutyával pótolják a férfi és a gyerek hiányát. Tele van velük a tinder. Ezzel még egyénileg nincs leminősítve senki, de még a kutyája sem. Viszont tagadhatatlan, hogy a szőrmókok szeretetének kiérdemlése a létező legkevesebb ráfordított erőfeszítést igényli, így nézve talán jogos a felvetés: megúszásra megy a játék, és ezt nem fedi el a mantra hogy a férfiak lelketlen, megbízhatatlan disznók.
body_andras 2023.10.08 15:40:12
@kiskutyafule: Hát, az autó nem nyalogat. Na tudod mit, nyertek a csajok.
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nemváltó? Batman jelet az égre, hívjuk Semjén Zsoltot!
                       „Nem vagyok zsarnok, sem olyan, aki aggódást, törődést színlelve akar uralkodni valakin. De néha bennem van, hogy úgy hagyom egyszer és meglátom, mire jut egyedül” – Az, ha a pasid minden szituációban béketűrő, előny is lehet, ...hátrány csak akkor, ha flegma pincéreket kéne…..
                       „Nem tudok annyiszor kozmetikushoz meg fodrászhoz járni, hogy plasztikázott, műtermi nőkkel versenghessek” – A cicis képek gyűjtése a serdülő korosztály fétise, és Levélírónk azzal próbálja most nyugtatni magát, mióta egy szép galériát fedezett fel párja mobiljában, hogy…..
                       „Ez a „szálljak le róla”- hozzáállás nem lesz jó hosszútávon, ahogy a mellébeszélések és halasztgatások sem” - Ha a pasidat nem izgatja az egészsége, az annak az előjele is lehet, hogy hamarosan a kapcsolata se fogja. Mert amíg te jobban aggódsz érte, mint ő magáért, az…..
                        Amíg a pasid gyakori szavajárása a „majd megoldódik”, és a „...majd lesz valahogy...” korai még készülni a gyerek projektre. Ha még a viharkárokat is olyan lazán méri fel, mint a saját életkorát, a felelősségérzet sem fog olyan könnyen kialakulni nála. Aztán majd mindig…..