Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kollinger

189 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kollinger Élete A pénz hatalom? 2021.08.27 16:00:00
Szia, Kedves Olvasó!       Az élet forog így, forog úgy, leginkább sose tudod, hogyan, mégis történik minden a maga módján. Sokszor olyan váratlan dolgokat élünk át, amire nem számítunk, vagy egyáltalán nem akartuk, hogy megtörténjen. Rengeteg alkalommal érezzük úgy, hogy uraljuk a helyzetet,…..
Sziasztok!     Sok év után, ismét folytatom a blogolást. Jó ez Nektek? Sokan mondtátok anno, hogy hiányoznak az írásaim, de én mégsem tettem eleget a kéréseknek. EDDIG! 2021.Augusztus 23-át írunk. Utolsó bejegyzásem kb. 4 éve lehetett, azóta a világ és én is változtam. Nem tudom, hogy…..
Kollinger Élete Támadj fel! 2017.11.24 21:26:50
Sziasztok! :)   Itt egy elég érdekes művem. A tüzes griff madár jut eszembe róla, aki folyamatosan újjászületik. Ti mit gondoltok? Milyen érzéseket vált ki belőletek?   Támadj fel!   Sok árny és gonosz él e Földön, Egytől egyig lélekgyötrő. Kik nem érdemlik az életet, Csak pokol tüzéből,…..
Kollinger Élete Fekete üveggolyó 2017.11.06 17:44:38
Fekete üveggolyó   Nézz bele, s fogva tart! Nézz bele, mert egy új világot ad! Ne gondolj semmire, csak vessz el benne, Lelked megremeg tőle.   Ez egy szem, ki hitte volna? De biztos érdekel, hát nézz bele gyorsan! Feltárul egy új világ, vagy új dimenzió, Lelke tisztasága, akár a tiszta…..
Kollinger Élete Még egy kis fény 2017.10.19 02:52:29
Még egy kis fény   Sötétbe burkolózott lelkek, Melyek elhagyták fényüket. Sötétben a lelked, Sötétben a tekinteted. Millió sötét lény ural, Lelked bugyraiban vannak. Szívják az erőt, Szívják a szépet, mely benned nőtt. S Te hagyod? A virágot elszáradni hagyod? S felemészt a…..
Sziasztok! :) mosoly   Először is szeretnék bocsánatot kérni, amiért mostanában nem voltak blog bejegyzéseim. Nincs mentségem.  Viszont jöttem nektek egy eléggé  érdekes, és mostanában sokat előkerülő problémával. Videózásaim során nagyon sok emberrel találkoztam már, beszéltem velük, majd…..
Sziasztok! :) mosoly Ezt a verset gimis éveim végén írtam, amikor el kellett köszönnünk az osztályfőnökünktől. Ezzel akartam megköszönni neki azt a csodálatos 5 évet, amit együtt tölthettünk.   Szívvel - lélekkel   Nagy Erzsébet, Ő róla szól ez a versike. Már…..
Sziasztok! :) mosoly  Gondolom sokan azt hiszitek, hogy én örökké mosolygok. Remélem nem, remélem csak én látom ezt. A lényeg, hogy nem, olykor nekem is vannak ám rossz perceim. Olykor én is tudok szomorú lenni. Ne haragudjatok, hogy soron következő versem kicsit letargikus lett, de…..
Kollinger Élete Meglátlak Téged 2015.10.26 08:28:51
Sziasztok! :) mosoly Amikor ezt a verset írtam, még csak vártam valakire, akinek odaadhatom a szívemet, lelkemet és testemet. Most együtt vagyok valakivel, akit nagyon szeretek és nagyon illik a mába ez a vers is. Szép napot!    Meglátlak Téged   Meglátlak Téged és…..
kollinger 2015.10.26 20:53:36
@belu: :)
Kollinger Élete Percek 2015.10.25 10:30:47
Sziasztok! :) mosoly Egy újabb vers, mely eléggé jellemző mostanában rám. Olvassátok és véleményezzétek nyugodtan!  Percek   Percek, órák, napok telnek el, De a szívem tovább repes érted. Melegét egy fontos dolog élteti, Veled találkozni, szemedben…..
Sziasztok! :) mosoly   Ez csak egy kis régi szösszenet. Csak úgy jött belőlem.        Rég nem látott Pajti     Kedves drága Pajtikám Rég láttalak kutyuskám! Merre fújt Téged a szél, Hogy felém, sose néztél...
Kollinger Élete REakció 2015.09.22 14:25:01
Sziasztok! :) mosoly   Tegnap este néhány emberke elkezdett a videóm alatt szépen kiosztani. Bár inkább csak az egyik számított annak, a másik mellé állt.  "Szar a videóid, sajnáltatod magad, a sajnálatokból táplálkozol." Ezekre reagáltam egy videóval.    Szép napot!…..
Sziasztok! :) mosoly   A Ki Mit Tube 2015 verseny kezdete előtt megkerestek a szervezők. Szerették volna, ha idén is (mert tavaly jelentkeztem) jelentkezek. Elvállaltam, majd aztán többször is rám telefonáltak, hogy mikor fogok feltölteni a videót. A feltöltés után kaptam levelet,…..
Kollinger Élete Álmomban 2014.10.06 14:00:45
Álmomban   Álmomban megcsókoltál, Ajkunk egybeolvadt, szívünk hevesen járt. Elöntött a forró tűz, Mely minden rosszat elűz.   Megéltem már szépet, s jót, De ennél egyik se volt jobb. Ahogy forró ajkad érintette enyémet, Ez a végzet.   Ha felnézek a…..
kollinger 2015.09.20 16:24:50
Kollinger Élete Könnyek 2015.09.20 15:31:07
Könnyek     Könnyek, melyek a boldogságból fakadnak, Könnyek, melyek a fájdalomtól dagadnak. Sírok, ha boldognak látlak! Sírok, ha hiába várlak!   Az idő ellenem dolgozik, Az idő kemény és eltorzít. Kételyek, melyek felmerülnek bennem, Kételyek, melyek az őrületbe…..
Kollinger Élete Álmom 2015.02.10 09:51:51
Álom Sziasztok! :) mosoly     Már elég régen írtam ide, de most úgy érzem, szükségem van rá. Rátok, olvasókra, nézőkre, hallgatókra. Hogy miért is? Nemrégiben találkoztam egy megoldással, ami nagyon sokban megváltoztatná az életemet. Ez egy bionikus kar. A…..
..
..
Kollinger Élete Trikó felvétele 2014.10.14 22:00:38
..
Kollinger Élete Látomások 2014.10.08 23:59:36
Látomások   Látomások, melyekben én vagyok a rossz, Én vagyok, aki sok életet kiolt. Látomások, melyekben megmentem azt, akit szeretek, Megmentem, s ha kell, az életemet áldozom érte.   Sokak sírnak, sokak meg se szólalnak, Ezt Te csináltad! Újjal mutogatnak. Sokak sírnak…..