Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nacsa Lőrinc

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NYÍLT LEVÉLDr. Mezey Barna rektorELTErészére Tisztelt Rektor Úr! Megdöbbenéssel értesültünk arról, miszerint az Ön által vezetett intézmény is elindítja a gender studies-t, azaz a társadalmi nemek tanulmánya szakot. Az ELTE Magyarország első egyeteme, többféle európai rangsorban évről-évre…..
kerdem Mert segíteni jó 2013.06.12 16:12:41
Személyes élménybeszámoló a homokzsákok mellől. Szerencsére közvetlen közelről vehettem, részt az árvízi védekezésben. Homokzsákok, pakolás, vízelvezetés, állványépítés, hogy a fal ne dőljön be. Többször mentem barátokkal, munkatársakkal. Mindenhol megfigyeltem egy…..
kerdem Száz év margójára 2013.01.31 13:58:11
A Don Bosco Szalézi Társasága (aka. szaléziak) 1913-ban telepedtek le Magyarországon. Idén ünneplik a centenáriumot, ez az év az emlékezésről és a jövőbe nézésről szól. Egy olasz pap, Don Bosco (ünnepe: január 31.) alapította a szerzetesrendet a fiatalok szolgálatára.…..
Bajnai Gordon 39 „szakértő” minisztere és „szakértő” államtitkára közül 30 személy volt szorosan MSZP-s kötődésű – legtöbben párttagok és/vagy képviselők –, 32 pedig vezető pozícióban aktívan részt is vett Gyurcsány Ferenc kormányainak tevékenységében. Ezek a…..
Nacsa Lőrinc 2012.11.28 10:36:31
fn.hir24.hu/itthon/2009/04/16/bajnai_szakertoi_nem_folytatjak_egy

Bajnai szakértői elvileg aláírtak egy nyilatkozatot. Sajnos nem tudjuk, hogy kik írták alá. De egy szakértői kormányban szakértőknek kellett ülnie. Biztos vagyok benne, hogy a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszternek szakértőnek kellett lennie egy szakértői kormányban. Tehát Molnár Csaba szakértő.
Aláírta? Akkor most hogyan, miért?
Az LMP tegnap a Parlamentben az előzetes választási regisztrációt lehetővé tevő alaptörvény-módosítás elfogadása után kék cédulák ezreit dobálta a kormánypárti padsorokra. A teljesség kedvéért hozzá kell tenni, hogy a cetli nem kék volt, hanem türkiz. Zöldes-kék. Ez is…..