Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max & Maxina

0 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te színleled? Színlelted valaha is? Ha igen, miért tetted? Megfelelési kényszerből? Hogy legyen végre vége az aktusnak, mert annyira szar volt? Hogy megmutasd, milyen klassz nő vagy, és hányszor tudsz elélvezni, milyen könnyen, és milyen hatalmasat? Vagy, mert érezted, hogy úgyse…..
Max & Maxina 2015.01.17 13:24:38
@Ingeborg: édes istenem... Miért kellett ezt az amúgy rövidségében is izgalmas, komoly és élvezetes vitaindítónak is alkalmas bejegyzést nemcsak "elpuncizni", de még ráadásul "megpopózni" is? :-/

Tán csak nem az a cél, hogy a pedofíliától rettegők gyorsan becsukják az ablakot, és nem is akarjanak egy jó darabig a blog közelébe se' jönni? :-P

... kérdi a feldúlt és Max-imálisan punci-popó-ellenes férfi.
Az első reprezentatív országos táplálkozási vizsgálatnál (1985-1988) a felnőtt férfiak 52%-ának volt a testtömeg-indexe 25 kg/m2 felett. Ebből 12% volt elhízott. A felnőtt nők 50%-a volt túlsúlyos vagy elhízott, 18%-uk testtömeg-indexe haladta meg a 30 kg/m2-t. 2009-re a…..
Max & Maxina 2015.01.13 09:19:04
@hanta boy: pontosan így van! Ha tudatos vállalsz kockázatot, fizesd meg az árát. Én pl. abszolút jogosnak tartanám, ha többet kellene fizetnem, mint egy nemdohányzó, nemivó, nem drogozó és nem túlsúlyos embernek. Meg is tenném, ha nem azt látnám, hogy pl. éppen a túlsúlyt tartják elfogadható kockázatnak. és természetesen nem a hozzáértőkről beszélek (orvosok, kutatók, dietetikusok), hanem a törvényhozókról.
Akik szerint dohányozni bűn, inni (a magyar embernek, jó kis házipáleszt ugyebár...) is bűn, de bőven bocsánatos, az evés meg szükségszerű és ártalmatlan, sérthetetlen és szabályozhatatlan tabu.
Egy frászt.

No mindegy, majd mi leszünk az új Vanuatu, aztán leshetünk.
Vajon mely országokban a legelégedettebbek az emberek a szexuális életükkel? Ha tippelni lehetne, szinte biztos vagyok benne, hogy nem ez a sorrend jönne ki, és persze elégedettséget, boldogságot mérni mindig macerás feladat, de mindjárt kiderül, mire jutott a Durex.  Először…..
Max & Maxina 2015.01.01 12:23:49
@skarlát betű: bocs' a belepofázás miatt, de azt tudom, hogy Maxina kedvenc sorozata a BBT. Hogy azután Rajesh vagy Leonard "felér-e" nála Dr. Cooper-hez, azt nem tudom... :-P

... mondja Max, akinek "természetesen" Leonard a legkedvesebb szereplő, megmagyarázhatatlan módon. (és nem a mindent /jobban!/ tudó Sheldon, és nem is a mindenkivel /de komolyan!/ szexelni óhajtó Horowitz mérnök úr... :)))
Max & Maxina 2015.01.01 14:12:10
@Ingeborg: nem szép dolog ilyet mondani... de ha már nemrég volt "zenés poszt", akkor hadd folytassam ezzel, (nem)csak neked:
www.youtube.com/watch?v=D05bzVja-S8

Különös figyelemmel arra a pár sorra, hogy
"szexuális szabadságomat egy /
ideg-roncstelepen töltöm el,
//
"mindenki azt kapja, amit megérdemel!"

... mondja némileg arcra fagyott vigyorral Max (aki küldött egy üzenetet OFF/privátban is)
Max & Maxina 2015.01.04 17:22:52
@skarlát betű: "A férfiak általában ezt is élvezik." ---> kicsit erős, enyhén feminista duma. Bár ettől még igaz lehet...
Inkább csak azt mondom, hogy én Sanyi vagyok, a Józsi Józsi, Bendegúz meg Bendegúz, és bár péniszünk mindünknek van, azért nem vagyunk ugyanazok.

... mondja Max, nem állítva, hogy sosem írt/mondott olyat, hogy 'a Nők' :)))
Ahogy kértétek, egy zenei poszt karácsonyi ajándékként, minden további szószaporítás nélkül.  Lehet rá egyéb zenékkel kommentelni, vagy fikázni a választásomat. :)     ..
Max & Maxina 2014.12.22 21:44:22
@skarlát betű: Hát tudsz olyan zenét, amely el is élveztet? :)
--->
erre akkor a boldog karácsonyt kívánás mellett bemásolnám egy ősrégi posztomat, linkkel:
2006. nov. 12
[malackodás]
Szeretnék nő lenni, legalább annyi időre, hogy megtudjam a választ. Jól gondolom-e: az olyan számok, mint B. Cobham-tól a Stratus - meg úgy általában a fúziós zene - tényleg arra hasonlít-e, amikor az a valaki, akit nagyon szeretek... és tudom, hogy ő is szeret..., nos, amikor ő a lábaim közé bújik a fejével, és...
?
Mert én ezt érzem.

www.youtube.com/watch?v=5aw2rM0w-pc

mondja Max, hozzátéve rögvest, hogy kurva hosszú szám, főleg annak, aki nem szereti az effélét. :-P
Max & Maxina 2014.12.26 20:34:32
Kedves

@skarlát betű: @HoldViola: @Ingeborg: @Neverand: @estrella_: @kardhal77:
@Enchantée:
... valamint mindenki, aki nincs nevesítve, de szokott jönni, olvasni, írni:

így a vége felé Boldog, Békés Karácsonyt kíván nektek

... Max (az eddig "csak" középsúlyosan karácsony-szindrómás, tegnaptól viszont karácsony-fóbiás férfi)
Ma egy éve, december 9-én kezdtem ezt a blogot, amelyet baráti körben szeszának becézek, és mivel az első születésnap mindig különleges, illik róla megemlékezni. A többi se elhanyagolható, de azokról az ember könnyebben megfeledkezik.   Nézzük, mi történt az egy év…..
Hirtelen sokan lettünk. Megkülönböztetett figyelemmel üdvözlöm hűséges olvasóimat, és köszönöm a bizalmat az újonnan érkezőknek. Miről van itt szó? „Anyu az ágyban. Hogyan jut el anyu az ágyba? Ötletek és inspiráció szexuális életünk felpezsdítéséhez és…..
Max & Maxina 2014.12.08 18:50:35
@anyuazágyban: és nem készülünk válásra!:) -> nem baj... :-P
attól még lehet érdekeseket írni. Alkalomadtán.
... mondja Max, aki bagoly, jelen esetben, és bocsánatot is kér a "nagyfejűzésért"
Mennyire szar lenne neked, ha anyukád minden reggel órákig csuklana a sok magyar tirpák budis hírolvasása miatt, amikor valami oltári nagy baromságot kell pártutasításra az éterbe küldened, és emiatt anyáznak is rendesen? A politikusi szakmáról olyan sztereotípiák jutnak az…..
Mint tudjuk, az amerikai egyetemisták arra valók, hogy emberkísérleteket végezzenek rajtuk szakmányban - ők pedig szívesen vetik alá magukat mindenféle felméréseknek: ez történt a legutóbb is, mikor brit amcsi tudósok egy csoportja arra kereste a választ, hogy mennyi időt alatt…..
Max & Maxina 2014.12.01 20:49:53
@Tylia cordata: klassz, de saját szomorú tapasztalataim alapján hozzá is tenném: kösse fel a gatyát/bugyit, aki ingyenes szűrésre menne a Gyáli útra. Vagy bármelyik bőr- és nemibeteg-gondozóba, ahol törvényi előírás, hogy ugyanúgy, azonnal és soron kívül kellene elvégezniük a szűréshez szükséges vérvételt.
Megoldás? Nekem pl. a Klinika nagyon bejött: gyorsak, kedvesek, készségesek és nem mi vagyunk őértük, hanem fordítva. :-)

... mondja Max, aki napokig bolyongott a magyar egészségügy kilátástalanságában, mire rájött a megoldásra...
Max & Maxina 2014.12.02 21:03:56
@skarlát betű: fizetni nem kell, ott valóban ingyenes, csak ki kell várni. Illetve fizetni a plusz szolgáltatásokért kell..

@Tylia cordata: fizikailag már el sem jutottam, mert a sokadik hely volt, az idő szorított, és már három beszélgetésen voltam túl a betegjogi ombudsmannal (szerintem már megismert, mikor harmadszor hívtam... :-P). Nem vitatom: egy más napon talán más lett volna a tapasztalat... de valami azt súgja, ez általános. :-(

na és még az eredeti hsz-hez valami a mai sajtóból, ölég tanulságos ez is! Természetesen a legszarabb, legszégyenteljesebb értelemben...

magyarinfo.blog.hu/2014/12/01/_ha_maga_nem_prostitualt_homoszexualis_vagy_drogos_minek_akar_nemibetegseg_szurest_csinaltatni

Na, mára ennyi elég is, mondja Max (a több értelemben is "negatív" faszi)
Néhány napja figyelemmel kísérem a rendőrségi oktatóvideókkal kapcsolatos felhördüléseket, amelyek már a külföldi sajtó figyelmét is felkeltették. Már megírtam egy hosszú posztot (itt alább némi hezitálás után mégiscsak közzéteszem), mikor jött a tüntetés híre.…..
Max & Maxina 2014.12.01 21:18:32
Két dolog hirtelenjében, ami azonnal beugrott.
Egy személyes: én biztosan beleőrülnék, ha lányom lenne! Nemhogy tanácsaim nincsenek, de épkézláb elképzelésem sem ez ügyben. Mondhatni csőd, csend és aggodalom (ami a családban-ismerősök között előforduló (kis)lányokat illeti...)
kettő: a férfiak, mint potenciális elkövetők "lebeszélése" talán nem is akkor hülyeség. Értem én persze a lakás-betörés példát, de lehetne mást is felhozni, ami esetleg életszerűbb. Pl. drog-, vagy egyéb függések --> elterelés. Nem feltétlenül kell dohányozni azért, mert mások ezt teszik és én is megtehetem. Nem szükséges mindennap berúgni, csak mert van ital és van rá pénzem. És ugyanígy: nem kell azonnal ráugrani egy nőre, amiért esetleg szabadon marad valamely izgató testrésze, hála a mai divatnak.
Eszembe jut ilyenkor pl. az FKK. Baromi jó elnevezés ez, sokkal mélyebb, mint a magyar naturizmus, amit általában használnak.
Beletartozhat és bele is tartozik a mezítelen test "elviselése" emberi módon. A gyönyörködés, erőszak és tett nélkül. Ebben a tekintetben szívesen olvasnék statisztikákról a skandináv országokat illetően: vajon van-e mérhető különbség, és vajon kizárólag a vérmérséklettel magyarázható? (azaz: tényleg egyre több az erőszak, ahogy az Egyenlítőhöz közelítünk?)

... tesz fel megannyi kérdést Max, a kíváncsi önkorlátozó & visszavonult szatír 2in1
A gasztronómia talán legközpontibb témája ha végeznénk kutatást, a sültkrumpli lenne. A legalapabb alap, Mégis sokan leragadunk a mirelit hasábburgonyánál, ami akár tud jó is lenni, de azért nem áll meg itt a tudomány. Jó, nem találtam fel a spanyolviaszt, de a témakört…..
Álljon meg egy pillanatra az olvasásban, és nézzen a kezére! Milyen helyzetben tartja a csuklóját, hogyan simul a tenyere az egérre? Ha ugyanebben a pozícióban van a kézfeje naponta akár nyolc-tíz órán keresztül is, ez bizony már súlyos mozgásszervi következményekhez vezethet! Nem feltétlenül kell…..
Néhány hete kigyűjtöttem már ezt a cikket, hogy valamikor írjak róla, el se olvastam, mert folyamatosan esnek be az érdekes témák - most viszont megjelent rá a reakció, így eljött az ideje, hogy elolvassam mindkettőt.   A nő (Elloa Atkinson) által leírt gondolatokban semmi…..
Max & Maxina 2014.11.15 14:02:07
@skarlát betű: Nige v.szleg csak fiatalabb. És sajnos mostanában már Max sem az a falánk haspók, mármint szexuálgasztronómiailag. :-)

... mondja Max, afféle derűs belenyugvással.
Mint tudjátok, időnként szívesen idézek szakirodalmat és teszek közzé érdekes listákat fő témánkkal, a hűtlenséggel kapcsolatban. Helen Fisherről volt már szó egyszer-kétszer, de egész posztot még nem szenteltem a munkásságának – és épp kapóra jött, hogy találtam egy…..
Max & Maxina 2014.11.01 09:21:32
@Ingeborg: ha úgy vesszük, szexuális poligámia csak a hármas- vagy többes-szex, hiszen az zajlik egy időben és térben. Minden más "sima" hűtlenség v. megcsalás, amíg az eredeti párhoz kanyarodik vissza a hűtlen fél. Vagy fogalmazzunk szikárabban: nem poligámia addig, míg nincs ott alvás, étkezés, egyéb (szexen kívüli) programok. Azaz: élés.
És így én arrafelé hajlok, hogy a poligámia inkább jogi-politikai megfogalmazás, valamilyen zárt társadalmi keret/megegyezés/törvény szándékos áthágása.

Mx
Max & Maxina 2014.11.01 15:26:07
@Neverand: ???
Max itt áll, és nem érti. De sebaj: majd újraolvasom párszor, és hátha! :-)

Mx
Max & Maxina 2014.11.02 11:38:50
@Ingeborg: mondjuk az "őrülten" jelzővel nem értek egyet, de amúgy lényeglátó megállapítás, ez tagadhatatlan!

... mondja Max, a "szenvedélymentes elvonatkoztató"...
Miért utáljuk a gumit? Tegye fel a kezét, aki odavan az óvszerben való szexeléstől, akit nem idegesít, hogy meg kell szakítania a szeretkezés ritmusát, akinek érzésre ugyanolyan, mint natúr, és aki még soha nem mondta, hogy a francba a gumival, most csakazértse. (És még mindig itt…..
Max & Maxina 2014.10.24 17:38:00
@skarlát betű: rejtett mazochizmus lenne, hogy így fogalmaztam? Vagy csak tudat alatt képtelen voltam kitenni az idézőjeleket a kedvenc szó elé-mögé? Nem tudom.
Az tény, hogy én is úgy vagyok vele, ahogy írod: tudom, hogy hogyan kellene. És teszem, nem úgy...

...mondja Max, aki bort iszik, és semmit nem prédikál. :-)
Max & Maxina 2014.10.24 17:42:50
@punopa: ez szerintem (16 év, egy gyerek) nagyban függ a termékenységtől is. És persze sok egyébtől, úgymint vallási meggyőződés, kemikáliáktól való félelem, ellenérzés/izgalom a coitus interruptus-szal kapcsolatban. Az optimális az, amikor meg tudjuk beszélni, és bármelyik módszer "játszik", nem jár frusztrációval. Egyik félnek sem.

... mondja Max, aki (talán az "illendőnél" is jobban) szereti a c.i.-t, és a járulékos elemeket.
Max & Maxina 2014.10.26 09:41:54
@recommented: Hm. Idézet tőled:
"...és nemi betegség nélkül meg még jobb. Orálhoz természetesen nem használunk gumit,..."
Most akkor én vagyok hülye, vagy te vagy nem normális? :-)

... kérdi Max nem kicsit meghökkülve.
Movie Tank Harag (2014) 2014.10.23 00:01:00
Nem volt olyan régen. Hét évtizeddel ezelőtt. Európa úszott a vérben. A világ úszott a vérben. Mindenfelé halál, keserves sikolyok, utolsó leheletek töltötték be a teret. Emberek, katonák kúsztak a mocsokban, harcoltak az ellenség ellen. Harcoltak a különböző lobogók alatt,…..
Max & Maxina 2014.10.23 15:35:24
@nyomasek: +1 a Das Boot, de nem feledkezzünk meg a Stalingradról sem!

Ami a fenti vitafolyamot illeti, megnézés nélkül csak annyit most: a posztoló bánhatott volna szikárabban a jelzőkkel és a képekkel (néha képzavarokkal), a fikázók pedig megírhatták volna azokat a problémákat, amiket láttak, és ami nem fér bele egy mozifilmbe. Mivel, ugye, nem illik a történelmet számon kérni egy játékfilmtől - legfeljebb örülni lehet annak, ha játékfilm-mivoltát meg tudja őrizni jelentősebb történelemhamisítás nélkül is.
Szerintem.

És a lényeg: megnézés UTÁN írjunk inkább. Annyira nem sok az az ezer-valahány forint, hogy ne érné meg tisztán látni. Szó szerint.

Mx
  Jól tudjuk, mennyire fájó lehet egy harmadik fél jelenléte kapcsolatunkban. Sajnos nem csak egy  nimfomániás cafka újabb barátnő jelölt lehet az, aki befurakszik két szerelmes közé. Mi van akkor, ha a férfi tökéletes lenne, de egyszerűen képtelen vagy élvezni a…..
Tudom, a (be)monogámulás szó nem is létezik, de pár hete vagy hónapja valahogy kifejlődött magától, mikor arról beszéltünk, hogy vannak, akik egy bizonyos, félrelépős, szeretőzős szakasz után újból visszatérnek a monogámiába. Tehetik ezt kényszer hatására vagy…..
Max & Maxina 2014.10.22 17:11:03
@skarlát betű: szokásomtól eltérően személyeset kérdeznék: történt valami? Vagy: történni fog?
Mert az utolsó bekezdés hangulata számomra ezt sejteti.

... mondja Max, aki általában jól "érez" dolgokat - ugyanakkor van, mikor totálisan "érzéketlen" :-)
1969. Staller Ilona később Cicciolina 18 évesen, még Magyarországon...
Max & Maxina 2014.10.21 17:42:18
@Ditpet: kicsit más nézőpontból a nyugatiak bombázása - és tessék nagyon odafigyelni a szó szerint gyilkos, keserű iróniára! - az egyik legnagyobb író zseni, Kurt Vonnegut tollából:

"... a háború során a brit-amerikai egyesített légierő számos tágas Parkplatz-cal ajándékozta meg a drezdaiakat."

:-(

Mx
Megannyi állásbörzére való invitálás után végre rászántam az időm, energiám egy vizitre. Imádnivaló hölgy kollégáim mellé lecsüccsenve próbáltam beolvadni a környezetbe, felvenni a ritmust és a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből. Hát utólag azt kell megállapítanom,…..
Max & Maxina 2014.10.04 22:04:54
@Dzsala elnök:
+1
Öröm volt olvasni, körülbelül egy hasonló görbe tükör jellegű pár soros szösszenet beillesztésén gondolkodtam, de ezután már felesleges. Nagy gratula a hsz-hez.
Egy apró baj van, amiért nem felhőtlen a kacaj: sajnos a poszt szerzője (ha úgy tetszik: a poszter - magyarosan plakátfiú) sajnos teljesen átlagos jelenség a mai rögvalóságban.

... mondja Max, a diplomás népművelő, aki az idők szava által megszólíttatva krízishelyzetben inkább lett mára szerszámgép-kereskedő, semmint hogy "HR-esnek" álljon... :)))
Anyu az ágyban Kihívásosdi 2014.09.26 13:46:41
Max & Maxina 2014.10.04 13:50:54
@D1255: tetszett ez a kifakadás:
"Uzenem a ferjednek, hogy kapja ossze magat."

... mintha drága VízIvó barátunkat olvasnám... :)))

mondja Max (aki nem egy összekapós fajta - de meg is szokta kapni, amit az "efféle pasi" érdemel. :-P)
Frivol témának tűnhet, de napi szinten felmerül, és sokaknak komoly gondokat okoz a testszőrzet és a szexuális vonzerő kapcsolata. Az utóbbi években tarolt a szőrtelenítési divat, alig lehetett fazonírozottnál dúsabb szeméremszőrzetet látni pornófilmekben (kivételek persze…..
A tudatosságért folytatott harc láthatatlan. Benned zajlik. Egész lényed veszi fel a küzdelmet a saját részével. Ez a harc csak a Jelenben zajlik. Ez a harc elsősorban a Jelenért zajlik. Pillanatról pillanatra vívod. A Jelen állandó és örök. A harc tehát örökké…..
Max & Maxina 2014.09.17 17:14:53
@Gráf Légrádi Balázs: hogy a hétköznapjaink része, tudom. hogy nem kivételes eset, azt is tudom. ettől azonban még nem kevésbé nehéz. :)

az igazi valóságom, vagy az igazi valóm, régóta kutatom, sokra azonban nem jutottam. talán azért mert nem hiszek a lélek örökkévalóságában, sem a gondviselésben, ahogy istenben sem, mint világrendező elvben és az anyagon túliban.
emlékszem (egy utolsó emlék még ma itt :) ) gyerekkoromban hittanra járattak. 6-8 éves lehettem. lenyűgözve hallgattam a bibliai történeteket, ahogy a magyar népmeséket szokás. annyira szerettem volna hinni. el is határoztam, hogy hinni fogok. elhiszem, hogy isten létezik, mert olyan könnyű lett volna, olyan egyszerű. de persze nem sikerült. :) egyszerűen képtelen voltam komolyan venni, hogy van egy lény, aki láthatatlanul befolyással bír az életemre, sőt, az egész világra. akinek olyan hatalma van, hogy ura életnek, halálnak. irányít és kormányoz minden létezőt. hogy bármi, ami velünk történik egy egyetemes terv része, a tanulásunk indukációja. (ezt az utolsó mondatot most teszem hozzá.)
szóval nem ment és azóta sem megy. talán ezért sem találom a "lényeget" magamban.
miközben hiszek a mintázatok erejében, a tanult és genetikailag kódolt beidegződéseinkben.
és egyetértek azzal, hogy a nehézségek teszik háromdimenzióssá a létezésünket. :)

mindenesetre köszönöm balázs a figyelmet.
jólesett. :)

szép napot.

maxina
Max & Maxina 2014.09.18 08:29:20
@jorick1977: óóóóóóóóóóó, igen!!!!

ezt értem és érzem is! és tudom csinálni is akkor. :D

köszönöm jorick, sokat segített ebben a dilemmában!

egyébként lenyűgözve szoktam állni az ilyen esetek előtt, amikor éppen eljutok egy problémához, majd jön egy ember, majd még egy, majd még egy és pont arról beszél éppen rámutat, rákérdez.

asszem ezek a hétköznapi csodák. :D

köszönöm fiúk még egyszer!

cupp
Max & Maxina 2014.09.19 08:41:35
@jorick1977: télleg? :D no, akkor írok valamit........

szóval: az egész olyan, mint egy nagytakarításos, nagy bulira készülős cucc, ahol mondjuk még 20 emberre is kell svédasztalos kaját, meg melegételt készíteni.
menü kitalálása, bevásárlás, főzés, közben lakás felfordítása. reggel nyolctól, délután ötig. mondjuk. (erről van élményem. :P)
szóval, hozzáfogsz, egyik lépés a másik után. csinálod, a tervezés csak az elején van. utána lépegetsz szépen. délután háromkor még hatalmas a kupi, még semmi sincs kész, de már minden sínen van, a fő részmunkák elvégezve és tudod, hogy már csak ez, meg ez, meg ez.....és kész.
és tényleg. :)

a lebegés és e között az a különbség, hogy van egy vágyam, egy tervem. elkezdek lépegetni. egyiket a másik után. itt nem csak rajtam múlnak a dolgok, a lépések nem várt irányba vihetnek. mondjuk szeretnék egy állást. jelentkezem, elutasítanak. de akkor jelentkezem máshová. beeshet egy nem várt ajánlat. vagy elfogadják az egyik jelentkezést. akkor vagyok döntéshelyzetben ismét. a lényeg: nem tudom, hová jutok, csak lépek. döntök adott pillanatban, amely döntések kifutása a jövőben ismeretlen. de ez igaz ismerkedésre, stb.
a lényeg: van egy aktív része amikor döntök valami irány mellett, közben pedig lépegetek és a változókat figyelembe véve amikor lehetőségem van, újra döntök.

engem csak az zavar, ha két döntési lehetőség között viszonylag sok idő telik el, akkor érzem magam tehetetlennek. :)
a türelem erénye nem az erősségem. még mindig. :P :D

de ez csak egy a sok gondolat közül, amiket ez a mini beszélgetés generált.

cupp
Ha múltkor megtárgyaltuk a házasságok és a szerelem kapcsolatát, még szavaztunk is arról, hogy ki ment férjhez/nősült szerelmesen, és ki nem, épp ideje, hogy a házasságon kívüli szerelem megélésére is sort kerítsünk. Mert olykor beüt, mint a ménkű. Vagy nem is annyira…..
Max & Maxina 2014.09.08 18:40:29
@kardhal77: @estrella_: szerintem meg valaminek a módja nem a lényege maga... :-)
Szubjektív a dolog, mint minden, ami emberi, ezt elismerem. Csak magamról tudok bármit mondani, ez a bármi pedig így néz ki: mindkétszer, mikor azt éreztem, hogy "igen, ez AZ", képtelen voltam racionális magyarázatot adni a miért? vagy a miért éppen Ő?, netán miért most, miért vele, miért ennyire vagy miért így? kérdésekre.
Szóval villámcsapás nem volt, de magyarázat sem.

Ami meg a posztban írtakat illeti, szerény (magán)véleményemet a szavazásnál az other-rubrikában megadtam: ha szerelem van, akkor az a kapcsolat. És a másik kuka. Függetlenül attól, hogy évtizedes házasság, vagy együtt élés és mély szereTET, meg VÁGY, meg mittudomén még mi minden. A szerelem más kategória.

... mondja Max, a romantikusnak álcázott baszó-macsó-nyuszi - aki olykor az életben szerelmes is szok' lenni :)))
Max & Maxina 2014.09.09 18:35:59
@skarlát betű: ez most kivételesen nem miattam ment félre. Abból gondolom, hogy mások megértették. :-)
Szerintem te is, ha lassú tempóban nekimennél még egyszer - bár annyit nem ér az egész.

Mx

ui: eljutottam @kardhal77: hozzászólásáig... mindent visszavonok: megint képtelen voltam kifejezni magam. :-P
Sokadszor tapasztalom a csiklóval kapcsolatos indulatokat. Ahelyett, hogy férfiak és nők egyaránt örülnének a létezésének, és megpróbálnának minél több élvezetet nyerni belőle, ádáz háború folyik bizonyos csoportokon, kultúrákon belül a csikló, illetve a hozzá köthető gyönyör ellen. Vagy éppen érte…..
Max & Maxina 2014.09.05 17:35:19
@skarlát betű: egy posztot talán majd megérne az a szerencsére nagyon kis hányada a nőknek (saját tapasztalatból kb 2%... ötvenből egy... :-P), akik fiziológiai okokból képtelenek az orgazmusra, csiklóilag, hüvelyileg, vagy akárhogyan is. Azaz: se...
Az említett tapasztalás életem legdrámaibb élménye volt. Nem is maga a próbálkozás, hiszen a megelőző beszélgetések alapján már régen nem gondoltam, hogy "na majd én, először...". Titkon reménykedtem - ahogy nyilván a nő is - de tudtam annyit erről az állapotról, hogy sok reményem ne legyen.

Persze elnézést kérek, ez kicsit OFF-ra sikeredett...

Cserébe egy emlék, a la Tanú c. film:
" A Csiklóval 1983 késő tavaszán ismerkedtem meg. F. Zoltán, elsős osztályos szakközépiskolai tanító mutatott be neki, helyesebben a fényképének. A képet, melyet édesapja, F. Tibor, a Magyar Néphadsereg hivatásos honvédtisztje őrzött szobája éjjeliszekrényében, egy úgynevezett "nyugatnémet pornóújságban" találta."

:)))

... mondja Max, aki még ma is beleborzong az emlékezésbe, és képes levágott péniszről álmodni, majd csurom vizesen ébredni... :-/
Max & Maxina 2014.09.06 12:38:00
@skarlát betű: lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam? Szóval: az OFF-szólás lényege a fiziológiai rendellenesség - nevezzük úgy, "betegség", vagy inkább kóros állapot - volt, amely nem tezi lehetővé az ingerületek átvitelét. Nincs izgalom, az agyban. Ami nem életveszélyes (mint a fájdalom, vagy a hideg-érzet hiánya lehe), csak éppen élet-tönkretevő. Erre gondoltam. Magánvéleményem pedig az, hogy akinél nem ez az állapot áll fenn, annál "csak" idő, és persze partner kérdése, hogy mikor találkozk először orgaz-mumussal... :-P

Mx
Max & Maxina 2014.09.06 17:20:11
@Sabina.: @skarlát betű: Nos, a részletekre már nem emlékszem, de valami gonosz rövidítés volt, annak az anyagnak (enzim?) a neve, ami szabályozza a neuronok közötti ingerület-átvitelt. Azt sem tudom, hogy abból ilyenkro túl sok van, vagy túl kevés - csak azt, hogy az eredmény nem jó. Sőt.

No, de ne kalandozzunk el az eredeti témától ennyire nagyon, itt, szerintem!

...mondja Max, aki azért jobban szereti az izgi-témákat a szomorú-témáknál...
Sokan hasonlítják a szexuális vágyat az éhséghez, étkezési szokásokhoz. Persze, mint minden hasonlat, ez sem teljesen analóg, mégis megpróbálkozok most én is ezzel. :) Mostanában beszélgetések alkalmával egyre többször kerül elő témaként az eltérő szexuális igény, mint…..
Max & Maxina 2014.08.29 18:30:50
@Zalán_ib: a VELE nagybetűvel: ez nagyon tetszett. A napokban, egy szörnyű periódusunk végén (na jó, egyelőre: a vége felé...) mondtam hasonlót. Hogy ti. rájöttem & ráéreztem, hogy mi a különbség a Szex Valakivel és a Szex Veled között. Az persze egy másik történet, hogy a Max-szexelmélet szentháromsága is szóba került, ahol a harmadik rész a Szex Senkivel volt. És még másik történet az, amelyik arról szól, hogy... (ez tényleg OFF)
@Hédi_ib: a megértés jó dolog. Nekem például a fétisem. Aztán több hónapnyi csodás terápia alatt-után jöttem rá ("értettem meg" :-P), hogy a megérzés legalább ennyire lényeges.
Mert van olyan, hogy az ember tudja, de nem érzi. És még ha tudja, meg érzi is, akkor is - ahogy jól írod - ez még csak az alap, a probléma felismerése.
Dolgozni kell, igen. Sokszor értettem és éreztem meg ezt a nagy igazságot. A baj, az én bajom csak ott van, hogy "munka közben" is a szexen jár az eszem. Méghozzá a fentiekből csakis két variáció jöhet szóba: a Szex Valakivel és a Szex Vele... Hogyan fogom elérni, hogy lehetőleg csak egy maradjon? Látod ez az, amiről most (még) fogalmam sincs.

...mondja Max, a megértő-mgérző, "dolgozó" kan-ember (másik kedves nevén baszó-macsó-nyuszi)
Max & Maxina 2014.08.29 18:33:14
@Hédi_ib: még valami: tetszett az a bejezdés is, amiben egymás (erotikus) közelségében serepelt a
"nincs mit tenni"
és a
"halleluja, mehet a menet"
kifejezés

Szinte olyan, mintha tényleg ismernél minket.

Mx
Max & Maxina 2014.09.01 19:36:53
@Sabina.: "... a kizökkentést tartanám hatásosnak..."
igen, talán ez a legértelmesebb és leginkáb járható út szerintem (-tünk) is.
Egyetlen, ámde annál nagyobb veszélye a túl nagy zökkenés. Amitől esetleg szegény baba is kiloccsan, a fürdővízzel együtt... :-/

... mondja Max, a zökkentett zökkentő