Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csgergo

0 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az várható volt, a magyarok végeláthatatlanul sorakoztak fel A nagy falra: a térhatású Matt Damon-fantasy méltó évkezdést kerített 100 millió forint feletti nyitányával. Szerényen, de lehetőségei szerint rajtolt el az Állati nagy szökés című rajzfilm, és nézőszámos rangsorolásban a Kincs, ami…..
A régebbi filmek folytatásain bónusz izgulnivaló, hogy vajon a friss magyar szinkron eleget tud-e tenni a "klasszikusnak". Nos, a '90-es évek hetedik legnagyobb magyarországi mozisikere esetében az erőfeszítés látható: a visszatérő színészek közül csupán egy maradt hoppon, és nem az, akire elsőre…..
csgergo 2016.06.19 11:41:03
Az elégtelen időjárás a hosszú hétvége rendes, ám a szünnap hétfő által erősített vasárnapot tartalmazó részében bőséggel hajtotta a mozik felé a népeket. Első ezúttal is az Amerika Kapitány: Polgárháború lett, de meggyőző eredménnyel lépett a dobogó további két fokára az Angry Birds - A film és a…..
Trükköm, trükköm... Nem mondom meg néktek, miféle furmányossággal is kötődik A vadász és a jégkirálynő a négy évvel ezelőtti Hófehér és a vadászhoz, mert ha nem is áll fenn a veszélye, hogy jéggé dermed az agyatok, pár relé azért kiéghet a sequel-prequel-spinoff-reboot tengelyen való elhelyezés…..
csgergo 2016.04.17 15:22:13
@Repce Manó: Hát ez már ízlés kérdése...
Az első hivatalos promókép után megérkezett a Démonok között második részének első előzetese is. Én örülök, hogy James Wan mégis visszatért a horror műfajához, a feszültséggel teli trailer pedig bizakodásra ad okot. Csak aztán nehogy pofára essünk majd a végén. A filmet június 10-től vetítik az…..
Íme a 2015-ös évösszeállítás második fele, benne sok-sok rövidebb listával. Ezzel végleg lezárhatjuk a tavalyi évet, és kezdhetjük az újat, újabb meglepetésekkel, csalódásokkal, jó és rossz alakításokkal, poénokkal, akciókkal, beszólásokkal! Legnagyobb…..
Egy óriási ziccer hibátlan kihagyása – így tudnánk jellemezni az Aljas nyolcas szinkronját. Quentin Tarantino összeterelte korábbi filmjei számtalan színészét, a szinkronstúdióba azonban nem tért vissza gyakorlatilag egyetlen olyan magyar hang se, akinek ennek megfelelően kellett…..
Idén decemberben nem csak a betörők reszketnek! A Krampusz című horrorvígjátékban előbb bukkannak fel rémszarvasok, mint rénszarvasok, a karácsonyi vacsora pedig könnyen az utolsó vacsora is lehet egyben. A UIP-Duna Film és blogunk közös játékán öt szerencsés ott lehet…..
csgergo 2015.11.23 22:25:18
@Takács Máté: Bakker, akkor én rossz címre küldtem el, mert automatikusan .com-ot írtam :D
Mr. és Mrs. Smith... azazhogy Pitt, 10 év múlva. Angelina Jolie harmadjára talán féken tartja ambícióit, és révbe ér rendezőként is. UPDATE: A szerelmi dráma művészi igényű,…..
csgergo 2015.08.07 08:15:01
@Szatyi93: Mert tavaly augusztusban házasodtak össze. A Demóna akkor már az otthoni terjesztésre készült. A Rendíthetetlen is a finis közelében járt bőven.
A Minyonok megdöntötte a magyar nyitányrekordot. De úgy, hogy ihaj. > új filmekMegmosolyogtató belegondolni, hogy a Grunak 2010 végén úgy kellett kapálóznia a 150 ezer nézőért, s nem csak most, de már 2013-ben is az volt, mikor a második rész már 78 ezer látogatót vonzott…..
csgergo 2015.07.13 20:52:47
@misafeco: Akkor ez az eredetfilm volt, mert a film elején lehetett látni egy dinó-minyon team-upot :D
Van jelentősége a szinkronnak egy olyan hányattatott műfaj hazai sikerében, mint a horror? A vélemények megoszlanak: ott van például a Démonok között, amely eredetileg egyenesen DVD-re érkezett volna, aztán a meglepő amerikai sikerre való tekintettel a hazai forgalmazó tett vele egy…..
aeon flux az új pókember pedig... 2015.06.23 18:45:00
A Variety-nek hivatalos források is megerősítették, hogy A lehetetlenben megismert, majd a Majd újra lesz nyárban ismét felbukkant Tom Hollandra esett a választás: ő öltheti magára Pókember piros-kék gúnyáját. Ezt először a következő Amerika Kapitányban teszi, amelyet majd…..
Számtalan újdonsággal jelentkeztek a forgalmazók, de számottevő bizalmat egyik sem ébresztett a közönségben. A közönségben, akik a hol ilyen, hol olyan időjárást megelégelve most inkább moziztak volna egyet: bőven jutott pozitív előjelű változási arány a top 10-ben, amit…..
csgergo 2015.06.22 14:57:28
@Kick-Ass: 2 moziban? Nem sokan szerintem.
Bő két hónappal ezelőtt azt írtam az ötödik évad első része kapcsán, hogy egy új sakkjátszma van kibontakozóban Westeros csataterein. Minden megváltozott, az új felállás más-más stratégiát kívánt a szereplőktől északon, délen és a tengerentúlon egyaránt. A könyvektől…..
csgergo 2015.06.15 15:56:46
@Németh Barna: Én is olvastam ezt a cikket, de szerintem azt sem reklámoznák túlzottan előre ha túlélné :D
csgergo 2015.06.15 16:01:27
@Németh Barna: SPOILER SPOILER

Igen, benne van. Ugyanúgy meglékelik, csak más karakterek. És ott amiatt, mert el akar indulni Deresbe elkergetni a Boltonokat. A jövőjét viszont ne kérdezd, mert ezzel zárul az ő történetszála :D
Az aktuális popkorngép-nyűvő blockbuster egyszeriben előreugrott a box office-evolúciós létrán, és befészkelte magát a nyitónapi ranglista dobogójába: 82.8 millió dolláros rajtnál csak a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része (91.1m), illetve a múlt havi Bosszúállók:…..
csgergo 2015.06.13 20:33:41
@vision_j: Cinemascore alapján szerették a nézők is, szóval hosszútávon is lehet vele számolni szerintem. A milliárd már a zsebükben van.
Az előző tévés szezon egyik legnagyobb meglepetése, és egyben az egyik legjobbja volt az HBO sorozata, csakhogy az íróknak egy meglehetősen nagy problémával kellett szembenézniük, mikor a csatorna megrendelte tőlük a második évadot: adaptáció lévén elhasználták az összes…..
Bár Ridley Scott, Matt Damon és sokan mások új sci-fijéhez trailer még nem készült, a különféle magazinokban közzétett képek után tegnap indult egy ARES live elnevezésű online videocsatorna, aminek az első felvétele az Ares 3 legénységével ismertet meg bennünket. A hajó…..
csgergo 2015.06.08 15:35:43
aeon flux kritika: saul fia (2015) 2015.05.24 14:05:00
Ha a rövid verzió mellett akarnék maradni, azt írnám, a nemzetközi sajtónak mindenben igaza volt a Saul fia kapcsán. De miért akarnék a rövid verzió mellett maradni, mikor itt most egy óriási dolog történt? Akkora, amekkora már rég nem egy nagy múltú, rendezőóriások műveivel…..
csgergo 2015.05.26 12:05:48
@lezsír: A tájékozatlanság nem egyenlő a rasszizmussal...
Andy Weir azonos, The Martian (magyar kiadásban: A marsi) című sci-fi sikerregényét Drew Goddard dolgozta át szkriptté, a főszerepében Matt Damon alakítja Mark Watney amerikai űrhajóst, akinek egyedül maradva kell túlélnie a vörös bolygó támasztotta megpróbáltatásokat, így nem…..
csgergo 2015.05.25 14:12:05
@boticselli22: Same here.
Ilyennek is, olyannak is mondják a kritikák Brad Bird új filmjét, amivel kapcsolatos várakozásaink a szinkronizált előzetes óta kiszélesedtek: akkor most tuti Szabó Sipos vagy nem? Rögvest kiderül. George Clooney – Szabó Sipos Barnabás. A legjobbkor ér véget a…..
csgergo 2015.05.22 14:39:26
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
csgergo 2015.05.19 14:24:12
@Pisti, az aragorn: De a feliratnál hallod az eredeti szöveget, és emiatt nem ront az élményen a félrefordítás.
aeon flux cannes 2015: sicario 2015.05.11 22:50:00
Denis Villeneuve csőbe húzza Emily Bluntot, aki egy fiatal FBI-ügynöknő bőrébe bújva csatlakozik ahhoz az CIA-akcióhoz, amelynek célja egy nagy hatalmú mexikói drogbáró kézre kerítése. A csapatot többek között Benicio Del Toro és Josh Brolin erősíti majd, ez pedig az igencsak…..
Az Marvel mozgóképes állatkertjének ízeltlábú szekciója plakátfronton folytatja az inváziót az itt megszokott középszerűség jegyében. Az aktuális küldetés célpontja ezúttal az Egyesült Királyság. "Heroes don't get any bigger" - na ez az, a közönség jelentős része is…..
Az egész tűrhetően sikerült első rész rendezője, Scott Derickson immáron már csak társíróként működött közre a Sinister 2-ben, a rendezői székbe pedig Ciarán Foy ült, ami jó hír, mivel előző, Citadella című horrorfilmjének volt néhány paráztatós pillanata,…..
David Ayer és a DC folytatja a csöpögtetést (vagy inkább csipogtatást), hiszen a múltkori derült égből Joker-képek után most majdnem az egész csapatot kapta lencsevégre a rendező. Itt van Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Rick Flagg (Joel…..