Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kérdéses

56 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárki > Elmondanám, hogy most miről szól nekem a Bono sapiens. Kérdéses > Mondd! Bárki > A Bono sapiens számomra egy közös emberkép (az Ember múltjáról, jelenéről és jövőjéről szóló koherens történet), melyet nagyon különböző közvetítések jelenítenek meg.…..
Kérdéses > Bejött a csetbe Musztáng is. Bárki > Itt vagyok. Bárki > Én is, még mindig. Kérdéses > Musztángnak is elmeséltem a mai, új jelentkezőket, de a b-ai lányt csak M-nak meséltem eddig. M., bekopiznád ide azt a részt róla? Én már nem tudom, mert Musztáng…..
Bárki > Szia! Az ismerősöd ajánlott e-mailen keresztül, azt írta, hogy téged lehet keresni filozófiával kapcsolatban. Kérdéses > Igen. Ha jól tudom, Musztánggal ismerkedtél meg. Bárki > Igen, vele. Kérdéses > Miről beszélgettetek? Vagy ez egy túl nagy…..
Kérdéses > Vagy? Akarok egy fontosat kérdezni. Bárki > Vagyok. Kérdéses > Van egy ötletem a megélhetésemre. Bárki > Szuper! Kérdéses > Egész pontosan: van egy ötletem az Alapítvány anyagi biztosítására, finanszírozására. Késő van? Fekszel le? Bárki >…..
Bárki > Tudunk beszélni? Kérdéses > Igen. Bárki > El szeretném mondani, mivel lehetne kezdeni a világokat létrehozó projektet. Kérdéses > Mesélj! Ma jó reggel van. Bárki > Szuper. Lehetne csinálni egy oldalt, azzal a címmel, hogy „Világoknak szóló…..
Bárki > Szerdán találkozhatunk. Kérdéses > Oké, egyenlőre nincs programom, de holnapra van. Bárki > Mára nekem nincs, de holnap jön a tulaj, kis rendet kell csináljak. Kérdéses > Oké. Bárki > Viszont jó lenne minél hamarabb találkozni. Kérdéses > Szerintem…..
Bárki > Helló, mizújs? Kérdéses > Semmi különös. Veled? Bárki > Szintén semmi. Kérdéses > Same shit every day – mondaná az angol. Bárki > Jah. Új bejegyzés se született már rég. M-el nem csetelsz? Kérdéses > Te sem csetelsz a blogon velem. Senki nem…..
Bárki > Képzeld, ráakadtam egy régi írásomra, amit akkor írtam, amikor még valamennyire szexuálisnak hittem magam. Kérdéses > Mit látsz most benne? Bárki > Tetszik. Kérdéses > Mi tetszik benne? Bárki > Nem tudom. Inkább megmutatom. ... Arról álmodtam, hogy…..
Bárki > Eszembe jutott, hogy lehetne nevezni azokat az embereket, vagy azt a társaságot, akik az erkölcsös öngyilkossággal foglalkoznak. Kérdéses > Hogy? Bárki > Szerintem, ők az ön-el-vágyók, vagyis az öngyilkosság elismerésére vágyók. Az ön-el-vágyók…..
Kérdéses > Mi volt pontosan az a 3 szabály, amit tegnap játszottunk a kommunikációs improvizációban? Bárki > 1. A körben mindenki magában beszél. 2. A körben senkinek nem muszáj reagálnia másokra. 3. A körben mindenki a tágabb környezete véleményét mondja, nem pedig a…..
Bárki > Van egy kis időd csetelni? Kérdéses > Van. Bárki > Eszembe jutott még két improvizációs ötlet. Kérdéses > Kíváncsi vagyok. Bárki > Az egyik egy olyan ételosztás megrendezése, ahol a hajléktalanoknak nem kell hálát érezniük, a másik pedig egy nemi…..
Kérdéses > Azt mondtad, mesélsz a dualitás előtti létélményről. Bárki > Igen. Kérdéses > … Bárki > Ez az az állapot volt (talán, úgy 100 ezer évvel ezelőtt), amikor az embernek még sem oka, sem lehetősége nem volt arra, hogy fontosabbnak lássa magát a…..
Bárki > Nekem van egy őstörténet-javaslatom, amit meg lehetne jeleníteni. Kérdéses > Csak nem Te is világot akarsz improvizálni?Bárki > Ott még nem tartok. Nekem gyerekeim, rokonaim, kötelezettségeim vannak, nem hagyhatom itt őket. De lenne egy javaslatom, hogy mit…..
Bárki > Te tudtad, hogy minden társadalom egy csoportos improvizáció tulajdonképpen? Úgy értem, hogy egy világról alkotott közös elképzelés együttes, improvizatív megjelenítése. Kérdéses > Persze. Minden népnek megvan a maga narratívája, amit eljátszik. Miért tartod…..
Bárki > Képzeld, mit hallottam! Képzeletbeli > Mit? Bárki > Egy külön világ létrehozásához keresnek önkéntes szereplőket. Képzeletbeli > Hol akarnak ilyet csinálni? A Holdon? Bárki > Nem. Itt a Földön. Az egyik nagyvárostól nem is messze. Most nem jut eszembe a…..
Bárki > Szevasz!!! Kellemes ünnepeket, így utólag, és Boldog Új Évet előre! :) Kérdéses > Szevasz! Neked is minden jókat, így, cseten keresztül. Mizújs? Új lakásban laksz? Láttam a képeid között. Bárki > Vettem egy lakást, és már a felújítás is nemsoká…..
Kérdéses > Ha jól értem, Te konkrétan felajánlod ezt a házat hosszabb-rövidebb itt tartózkodásra azoknak, akik ki szeretnének próbálni olyan dolgokat, amikről a blogomon is beszélek? Bárki > Illetve meg szeretnék beszélni ezeket. Kérdéses > Nagyon jó. Ezt meg fogom…..
Bárki > Én szívesen létrehoznék és üzemeltetnék egy kis édent, persze csak olyan „édent”, amit ma, Magyarországon, a fennálló lehetőségek megengednek. Ha lenne rá pénzem. Kérdéses > Mesélj róla! Bárki > Én kibérelnék egy pár száz négyzetméteres, viszonylag…..
Kérdéses > Végre meg tudom hirdetni az „alapítvány” első programját. Bárki > Na, és mi az? Kérdéses > A Kérdéses Beszélgetések, melyek már élő beszélgetések, nem úgy, mint a Kérdéses Blogbejegyzések, amit (mint online programot) egész idáig csakis a valós…..
Kérdéses > Beszéljünk kicsit arról, hogy milyen is lehetett az öntudatlan (még csoporttudatú) ember élete az édenben, lécci! :) Bárki > Oké, beszéljünk! Kérdéses > Mit gondolsz róla? Bárki > Azt, amit eddig is mondtam. Kérdéses > És mit mondtál…..
Bárki > Tudod mi jutott eszembe? Kérdéses > Mi? Bárki > A csoportos öröm átérzéséről szóló öröm. Ami a páros és egyéni örömök átérzéséről nem szól, de egy újfajta, illetve teljesen elfeledett öröm átérzéséről igen. Kérdéses > Nem tudok reagálni...
Bárki > Hadd mondjam el, mit gondolok a kommunikációról. Kérdéses > Nosza! Bárki > Persze, minden kommunikáció, most mégis, kiindulási alapnak a verbális kommunikációra gondolok. Mert a szavak csak a kommunikáció nagyon kis részét jelentik, a közlendő nagyobbik…..
Bárki > Mi van veled? Kérdéses > Vagy 2 hete nem írtam a blogra. Sok minden történik. Bárki> Mik, például? Kérdéses > Például rájöttem, hogy eddig csak részleteiben világítottam meg a dolgot, mindig csak azt mondtam el, hogy mi és kábé hogyan…..
Kérdéses > Rég láttuk egymást! Mi a helyzet a közösség fronton? Bárki > Mire gondolsz? Kérdéses > Ha jól emlékszem, mikor utoljára láttuk egymást, egy kommunaszerűségben (commune) laktál, és egy olyat is hallottam, hogy tavaly nyáron, vagy tavaly előtt nyáron egy…..
Kérdéses > Miről beszélgessünk? Beszélgessünk a szexről? Bárki > Igen. Kérdéses > Mi az első dolog, ami eszedbe jut erről? Bárki > Egyrészt az öröm, másrészt az, hogy a szex egy morális szólamokkal megterhelt, megbetegített téma. Kérdéses > Ezzel teljesen…..