Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok?Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog…..
tesho 2013.05.05 20:04:32
Kedves Evamaria!
Mint írtam, ez a "Hungaricus" nem Nostradamus-tól származik, ez tény, semmi köze Nostradamushoz. Én csak érzem, hogy ettől még igaz, irigylésre méltó helyzetben vagy, ha te tényleg TUDOD is a jövőt, ráadásul úgy, hogy a forrásáról sem tudod az igazat (Szentmihányi Szabó Péter írta).
A táltosok, tudók adták tovább a tudást és a rovásírást ( a középkori táltosperek tele vannak olyan bejegyzésekkel, hogy rováspálcáik voltak), a Yotengrit szó viszont le sem írható rovásbetűkkel. Nem érzi ezt ellentmondásnak? Miért is figyelném meg szimbólumként? Rovásként nem létezik, a latin abc-vel meg mi kapcsolata lenne a táltosoknak, tudóknak? Nem latin írású pálcáik voltak, hanem rováspálcák. A magyar nyelv sem használja önmagában a Y betűt. Akkor meg miért nem Jotengrit? Persze tengeristen, de Ukkó férfiistenből hogyan lett nőisten Máté Imrénél? Egyáltalán van élő táltos vagy tudó, aki alátámasztja M. Imre állításait?
Nem jellemző a táltosokra, hogy mutogatnák magukat és szétkürtölnék a mondandójukat. Ők mindig csendben, a háttérben, sokszor magányosan éltek, működtek. Soha nem akartak egyházat alapítani, se szerepelni. Ajánlom a középkori táltosperek olvasgatását, ott eredeti, hiteles képet kaphat róluk, neten is elérhető sok ezekből.
De egyházat alapítani, könyvet kiadni ráadásul minisztériumi támogatással....sántít ez az egész.
Sok jó dolgot is mond ő, de sok féligazságot is. Mindenkinek szíve joga hinni, amiben akar. Ha valaki jobb ember, közösségének, nemzetünknek építő tagjává válik Máté Imre által, én örülök neki.
Na és persze várom a Legeslegújabb Nyírkai Jóslatot...
Egyre ismertebbé válik Magyarországon az a jóslat, amelyet 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől kapott hét magyar táltos. A Nyirkai Jóslat Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet). A jóslat tartalmazza az 1946-47-től hazánkban és…..
Igen, ilyen a jó marketing: Giacomo Agostini, a legendás motorversenyző bemutatja Loverét, a települést, ahol született. A lombardiai Iseo-tó partján található város sokak szerint Olaszország egyik legszebbje – már a negyedik századtól lakott, így nyugodtan mondhatjuk,…..