Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paul.White

18 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Tüntetők!     2014. október 26-án valami történt Budapesten! 5 év szünet után újra demokrácia volt egy pillanatra Magyarországon! VÉLEMÉNY       Demokrácia, melyben végre az emberek nyilvánították ki nemtetszésüket az önámító, látens valaha volt…..
Kevesebb, mint egy év van hátra a következő választásokig. Az ellenzék a kormányváltás illúziójában ringatja magát. Az amerikai fiú gyors esélylatolgatásba kezdett, hogy kiderítse, valós alternatíva-e, vagy csak elérhetetlen álomkép a jövő évi…..
Paul.White 2013.07.21 00:36:27
@bioLarzen: Teljesen egyetértek. Egy külön posztot érdemelne, hogy mivel kéne szembesülnie egy kétharmadnál kisebb győzelmet arató kormányváltó társaság. 5-10 évre bebetonozott fidesz káderek mindenhol együttesen óriási hatalom birtokában. Szomorú kilátások
Paul.White 2013.07.21 00:53:04
@Mária: köszönjük a hasznos hozzászólásokat!
Az amerikai fiú A boldog trafikos 2013.06.12 14:50:49
A Dohánykereskedelmi Zrt felhívást tett közzé, melyben boldog trafik nyertesek történeteit várja! Egy ilyen sztori valami szerencsés véletlen folytán Az amerikai fiú blog postaládájában landolt. Nem habozunk közzétenni! Íme:ELFOGTUNK EGY LEVELET "Tisztelt Nemzeti…..
Már csak néhányat kell aludni a nagy nemzeti párzóshow kezdetéig! Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hadat üzent a szingli létnek! A tervek szerint a következő Ratkó-korszak előtt állunk, s a rövid ismerkedés után már a friss szerelmesek együtt heverednek június 4-én a…..
Paul.White 2013.05.25 21:56:16
@wirth6: Csak párválasztásból nem lesz népszaporulat kedves wirthHAT! A nemes cél pedig nemzetünk fogyásának megállítása.
Subba A nap képe: Lazulás 2013.03.16 18:14:36
..
Paul.White 2013.03.17 01:22:20
Íme! Öszödi beszéd, bár nem annak a szájából, akitől vártuk! Azért jó látni, hogy vannak még őszinte emberek azon az oldalon is! Ángyán Úr, kitartás! Nincs egyedül!ŐSZINTESÉGI ROHAM ROVAT Szegény Fideszes európai parlamenti képviselő úrnak megyűlt a baja a…..
Az amerikai fiú GyurmALKOTMÁNY 2013.03.11 17:01:06
"A kommunizmus megdöntését követő húsz zavaros év után végre gránit szilárdságú alapot vetettünk a jövő számára."(Orbán Viktor, 2012.)Az AVON katalógus kevesebbet változott 2012. január óta az Alaptörvénynél.(a szerk.)VÉLEMÉNY         Igen! Jól…..
Paul.White 2013.03.12 20:49:20
@Jock Ewing: A Te neveddel Fehér Palizni.. háááát, barátom...
A "vörös csürhe" újra mozgolódik! Az MSZP  készített egy videót, afféle depis hangulatjelentést. A "magasztos" cél az volt: lássa mindenki, hogy is fest Magyarország ma! Természetesen voltak olyan balfékek a film alkotói,  hogy bőven hagytak támadási felületet a…..
Paul.White 2013.03.07 09:35:35
Vélhetően egy héttel ezelőtt sokan felkapták a fejüket a hírre, hogy Orbán Viktor a HaHa fórumán nem jelent meg a meghívás ellenére sem, mivel épp Zürichben az Aranylabda-díjátadón volt sürgős dolga. Mondhatnánk, hogy azért a focinál fontosabb lehetett volna az oktatásügy…..
Miféle pitiáner maszatolásra szorul a rendőrség (és feltételezhetően nem saját hatáskörben teszik, hanem fentről szóltak) ahhoz, hogy kicsit jobb színben próbálja feltüntetni saját magát és a feletteseket???LOL Köztudott, hogy tegnap este a diákok közül 3-at a…..
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
Hétvégi szabad asszociációs gyakorlat. Természetesen azonnal elhatárolódom magamtól! (Négy perces videóval "tisztelgünk" OV, a magyar Don Quijote előtt, aki mert nagyot álmodni, mekkora szívás, hogy ezt több millió másik ember bánja...)VIDEÓ…..
Az arckönyvön terjed egy videó, amin Bayer "Békemenet" Zsolt megmondja a tutit a szélsőjobbon csücsülő ellenzéki honatyákról. Nem láttam még, hogy bárki is írt volna erről (ha elkerülte volna a figyelmem, akkor nagy-nagy elnézést). Kedves Olvasóink, engedjetek meg pár…..
Ez a poszt nem szól másról, mint néhány aktuális hírből idézek kommentár nélkül.HOL AZ IGAZSÁG? - rovat Íme:"Vergődik a magyar gazdaságSorozatban a harmadik negyedévben csökken a GDP, negyedéves szinten 0,2, míg éves szinten a nyers adat szerint 1,5, a szezonális és…..
Hangosan felröhögtem, amikor megláttam a Vezír TV műsorán! :)  Heti négy alkalommal (gondolom két adás, és két ismétlés)VÉLEMÉNY Eddig elkerülte a figyelmem a műsor, pedig még 2011-ben került először adásba. Igazából csak azt nem értem, hogy miért nem a Királyi Tv…..
Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén érdemes észben tartani, hogy…..
Kétségtelen, hogy sokan elerőtlenedtek a hazáért vívott szabadságharcban, sokakat elbizonytalanított a rágalmazó és hazug propaganda, amivel Miniszterelnök Úr és istenáldotta szakértőcsapatának munkáját próbálták lejáratni az idegenszívű senkik. De ne féljetek, akadnak…..
Giro-Szász András pénteken Az este műsorában helyretette a zúgolódó pedagógusokat! Ezt mondta: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket! Nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni!" Igaza van! Mit elégedetlenkednek…..
Néhány nap múlva a fegyelmi bizottság elé áll az a hallgató, aki egy játékpisztollyal okozott pánikot a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME), írta a Blikk. Kedvező esetben megrovást kap, végső esetben viszont akár ki is zárhatják az intézményből. Mivel szándékosságról szó…..