Regisztráció Blogot indítok
Adatok
időtetrisz

997 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos ti is keresgéltek, hogyan lehet relatív egyszerűen ünnepi dekorációt készíteni. Most egy egyszerű és látványos, csillagos dekorációk elkészítését ajánlom.  ..
Azt hiszem, nem csak nálam okozott fejtörést kezdő szülőként az, hogy a gyerekek éjjel kitakaróznak. Kis hideg végtagok, fázásra felriadó, időnként síró kicsik - főleg nehéz ügy, amikor még nem igazán tudják jelezni, mi is a bajuk. A hálózsák egy nagyon hasznos segítség a gyerekeknek és a szülőknek…..
A gyerekrajzok már előkerültek néhányszor itt a blogon, készült belőle póló, hűtőmágnes, került a falra vagy párnára és kiderült az is, hogy van, ahol ékszerre is rá tudják varázsolni. Annyira jó dolgunk van, hogy néhány profi alkotó szívügyének tekinti, hogy megvarrja, életre keltse ezeket a…..
Mitagadás, a panda cuki egy lény és hát lerajzolva sem lesz kevésbé imádnivaló, na. Infók az óriáspandáról + támogatási lehetőség + pandás cuccok egy helyen...
A Pici Piac különleges tematikus vásár: több mint 50 kiállító kicsiknek, szülőknek készült termékeit találod egy helyen, köztük rengeteg magyar nagyszerű tervezővel...
A majdnem kilós tejfölös vagy joghurtos doboz klassz tároló, viszonylag masszív, a felület sima, így aztán elég gyorsan ízlésünk szerint új külsővel otthonunkhoz passzinthatjuk sitty-sotty. A sok egyforma tároló egymás közelében pedig növeli azt az érzetünket, hogy tulajdonképp rend van. Az pedig…..
 Egészen belelendültünk a 30 napos szanálós projektbe, szépen növöget a hozzá létrehozott csoport is, egyrészt gyertek, abszolút lelkesítő együtt próbálkozni, másrészt már most másfelé is kanyarodik a dolog, helyeket is gyűjtük mindenféle tárgyaink leadásához. No, de a mai poszt azért keletkezett,…..
Együtt könnyebb lesz belevágni, végigvinni ezt a minimalista játékot, a lényeg, hogy 30 napon át minden nap eggyel több tárgytól válunk meg, az első napon egytől, a másodikon kettőtől és így tovább. A vége 465, azaz négyszázhatvanöt darab. Nem kevés, de nem kizárt, hogy tényleg van ennyi felesleges…..
időtetrisz 2017.01.06 19:55:27
@Mr Eggs: A legnagyobb lelkesedéssel és jóindulattal vágtunk bele ebbe a kis projektbe. Én biztos nem fogok 20-at szerezni, de egyébként ha valaki akár szerez is, a felesleges tárgyak helyett hasznosat, akkor már megérte, szóval szerintem ez se nem ilyen egyszerű, se nem ennyire általánosítható. Köszi, hogy időt szántál arra, hogy leírd a véleményed.
Élményt ajándékba! Ha már megvan minden vagy tárgyak helyett/mellé valami mást is keresel másoknak, magadnak, íme néhány különleges lehetőség...
Időtetrisz KÖSZÖNJÜK! 2016.12.22 09:43:03
Ennyi gyönyörű játék gyűlt össze a jótékonysági felhívás hatására...
Közeleg az ünnep, a várakozás jó esetben öröm, készülődés, közös, emlékezetes időtöltés. És a nagy sürgés-forgás, időhiány miatt van úgy, hogy meglesz a takarítás, az ajándékok, a finomságokhoz a spájzolás, a dekoráció pedig valahogy nem az igazi, ha nem is marad el és nem is vágyunk a katalógusok…..
Időtetrisz 5 imádnivaló naptár 2016.12.19 11:39:45
Hiszen az sem mindegy, mit nézünk nap mint nap a konyha falán vagy az íróasztalon, ezek az idei kedvencek.  ..
Natúr csomagoláskiegészítők néhány alapanyagból, az ajándékkísérő karácsonyfadísszé válhat később. Gyerekekkel is érdemes belevágni, sőt, egész biztos csodás ötleteik lesznek formák, minták, feliratok ügyében..
Rendben: kissé elfogult vagyok az ilyen típusú könyvekkel. Imádom ha nincs kész, ha nekünk kell befejezni, teljessé tenni. Az meg mindig jól jön, ha egy könyv (egy film, vagy egy zene) segít kimondani a nehezen elmondhatót, megtanít megfogalmazni az átélt élményeket, és enged ráismerni, hogy „jé,…..
Sok-sok gyerek vigasztárgya, rongyija a vékony, puha takarója lesz, amit aztán mindenhová magával cipel, nélkülözhetetlen lesz az elalvásnál, az utazásnál, a nem otthoni alvásnál. A kínálat pazar, hiszen gyerektakarókat a legnagyobb dekorációs termékeket gyártók kínálatában is találunk, akad…..
Új fejezet az Időtetrisz életében: pszichológia, gyereknevelés, "felnőttnevelés" témájú könyv ajánlója következik (s lesz még sok remélhetőleg). Az ajánló szerzője Barbi, a nyáron olvashattátok tőle itt a blogon az Ezeröcsi-sorozatot s remélhetőleg még sok-sok posztot olvashatunk tőle!  ..
Életforma, szemléletmód, spórolás, ételmentés... Ami régen kvázi természetes volt, hogy kaját nem dobunk ki (sőt, lehetőleg semmit, ami még jó lesz valamire), kezd újra kiemelten fontossá válni, egyre többen, akár szervezetként, akár egyénileg próbálják mindenféle úton-módon, csatornán hangsúlyozni…..
A Pici Piac magyar tervezők kismamáknak, babáknak, mamáknak szánt termékeinek/szolgáltatásának tematikus vására,dekorációtól naturkozmetikumokon át játékokig, ruhákig minőségi, esztétikus darabokkal. Az idei decemberi vásárra különleges meglepetés készült: 15 márka termékeiből most Mikulás csomag…..
Ajándékozni jó! Ajándékot találni viszont néha nem annyira könnyű, ez a lista azért jött létre, hogy egy picit kevesebbet kelljen keresgnélni a fériak-apukák számára kitalált ajándékok között. Könyv, kozmetikum, praktikus holmik, ékszerek, tárca, notesz, igazolványtok, tornazsák, sok-sok magyar…..
időtetrisz 2016.12.03 14:55:09
@Wannabe: itt nem beszélünk így egymással, kérlek, töröld a hozzászólásod.
időtetrisz 2016.12.03 12:14:47
@Mr Long: köszi, hogy válaszoltál. És minek örülnél, megosztod velünk?
időtetrisz 2016.12.03 14:54:18
@KalmanBlog: Itt nem beszélünk így egymással, kérlek, töröld a hozzászólásod!
Ősszel szép lassan begyűrűznek a kisebb-nagyobb betegségek a nagyobb közösségekből az otthonunkba, amikkel szemben mi, a felnőttek sem mindig vagyunk képesek védekezni. Épp ezért érdemes a saját védőpajzsunkat és a gyerekekét is időben elkezdeni felépíteni...
A cuki gyerekpólók új élete: készíts egyedi füzetet az újrahasznosításukkal. ..
A színezésben igazán klassz, hogy elmélyülésre, kikapcsolásra nyújt lehetőséget és egyúttal kedvez azoknak is, akik nem tudnak olyat, úgy rajzolni. Persze, hogy a végletekig túlfeszített, rohanós felnőttek körében lett irtó menő az utóbbi években a színezés, hiszen tényleg szükség lenne lelassulni,…..
Időtetrisz Bloglovin 2016.11.14 22:17:37
Follow my blog with Bloglovin..
Mielőtt megszülettek a gyerekeim, akkor is folyton játékokat keresgéltem a rokonok, barátok gyerekeinek, boldogság volt látni, hogy egyrészt sok és sokféle kapható, az pedig még inkább, hogy itthon is sok-sok ember foglalkozik játékok készítésével. Ide a blogra is készülnek ehhez tematikus ajánlók,…..
Az apukákra is hárul néha a gyereknevelésből. Az ötödik óra után elhozni a a gyermeket az iskolából, majd ¾ óra múlva leszállítani a különmatekszolfézsedzésre és közben olyan ebédet készíteni, ami nem csak apuka szerint finom és 10 percen belül készen is van már komoly logisztikai munkát és némi…..