Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lonelylife

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lonely Life Vélemények a blogról 2013.04.29 18:55:04
Nagyon érdekelt, hogyan vélekedhetnek az emberek a blogomról. Ezt a fajta kíváncsiságomat csillapítandó, ellátogattam a tinik között oly népszerű Ask.FM -re. Véletlenszerűen feltettem kérdésem pár fiatalnak.Meglepett, hogy milyen sokan lusták olvasni egy kicsit. Pedig még nem is…..
Lonely Life Visszautasítások 2013.03.31 12:32:57
Az emberek önérzetét általában sérti, ha felhívják a figyelmet hibáikra, így van ez a visszautasításokkal is. Általában rosszul esik egy férfinek. Vannak olyan nők, akik megpróbálnak kibújni ez alól, a "van párom", "most nem szeretnék kapcsolatot" típusú lerázásokkal,…..
Sokszor veszem észre, hogy egyes nők mennyire kihasználják a férfiakat. Elvárják az ajándékot, babusgatást, sőt még a teljes kiszolgálásukat is. Amíg a hölgy mosdóba megy a férfi őrizze a táskáját, sőt akár sétálás közben vigye az egész úton. Legyen hozzá türelmes,…..
A visszajelzéseknek megfelelően gyakorlatiasabb útra szeretném terelni blogomat, így ez a bejegyzés talán az ismerkedés legfontosabb és legszükségesebb elemével, a megszólítással foglalkozik. Legyen szó online vagy netes ismerkedésről, ez szinte mindig a férfi feladata. Néhány…..
Lonely Life Gyakorlatiasabb posztok 2012.11.27 10:41:19
Többen is jeleztétek, hogy jobb lenne, ha több gyakorlatiasabb bejegyzés is lenne, konkrét szituációkkal. Következő bejegyzésemben fognak szerepelni, addig is kövessétek figyelemmel a blogomat, olvassátok el korábbi írásaimat is...
Kicsivel több, mint fél év egyedüllét és szexmentes időszak után úgy döntöttem ismét társkeresésbe, aktív ismerkedésbe kezdek.Első körben a társkeresők és ismerkedős oldalak(Badoo, Twoo) próbáltam ki, illetve a Facebook "Kit ismerhetek" funkcióját is kipróbáltam. Vannak,…..
Nem szép dolog kategorizálni az embereket, de talán egy kis általánosítást most megengedhetünk magunknak.(fenntartva a kivételek lehetőségét) "Az ismerkedés" című bejegyzésemben már taglaltam, hogy vannak ilyen nők, most azonban újra megerősítést nyert. Az elmúlt időszakban…..
avagy Hogyan jöttem rá, hogy tényleg nem nekem való az online társkereső. Mert voltak félelmeim, hogy nem fog bejönni, de akadtak körülöttem páran, akik biztattak, hogy de-de, jó lesz az, adni kell egy esélyt, mások szerint viszont nem volt jó ötlet és akadt egy kemény mag, aki…..
Lonely Life A testi gyönyör 2012.09.25 09:35:24
Az előz bejegyzésben ígéretet tettem ennek a pikáns témának a tárgyalására is. Mivel szeretném, ha mások már okulnának esetleges hibáimból ez a poszt is egy kicsit fabula jellegű lesz.A szex mindenkit érdekel, mégsem beszélünk róla, legalábbis a társkereső/ismerkedő…..
Lonely Life A lányokról 2012.09.25 08:40:53
A sok vakvágány mellett természetesen volt olyan is, hogy kicsit úgy éreztük két összeillő ember talált egymásra. Nem tagadhatom, hogy ezek a lányok viszont nagyon sok dologra meg is tanítottak. Rajtuk keresztül ismertem meg jobban a nőket, mi az, amit szeretnek hallani, mi az, amit…..
Lonely Life A kritizálóknak 2012.09.23 16:53:21
Alig 200 látogató után máris elkezdődött a kritizálódás. Nem meglepő, alapvető emberi tulajdonság. A kérdés, hogy ezt hogyan tesszük. Észérvekkel alátámasztva kifejtjük, hogy ez ezért nem tetszik vagy a másik fél lekicsinylésével próbálkozunk. Ez utóbbi nem túl etikus…..
Lonely Life Ha tartós a magány 2012.09.22 19:01:17
Ha minden szándékunk és próbálkozásunk ellenére nem sikerül barátnőt találni huzamosabb ideig, erőt vehet rajtunk a pesszimizmus. A kielégítetlenség hosszú távon feszültséget szül. Ennek levezetésére, legyen szó férfiakról vagy nőkről, marad önmagunk megszeretése. Hiszen…..
lonelylife 2012.09.23 16:32:38
@Smancs: Én először a fiziológia szükségletek hiányát érzem meg. Később persze már jelentkezik a magányosság is.

Kérdésedre válaszul: segitseg.blog.hu/2012/05/21/facebook_widgetek_pluginek_beillesztese_a_blogba
Lonely Life A randi 2012.09.22 17:35:52
Ezt inkább egy leíró bejegyzésnek szánnám, avagy hogy is csinálom én. :)Fontos kérdés egy férfi számára, hiszen neki kell kitalálnia, megszerveznie hova és mire is szeretné elhívni a kiszemelt nőt. Ez általában elsőként étterem, cukrászda, kávézó vagy csak egy séta. Nem…..
Lonely Life Az ismerkedés 2012.09.22 17:16:11
Az ismerkedés időtartama nagyon különböző tud lenni. Ezt befolyásolja az is, hogy melyik ismerkedési módot választottuk, hiszen online ismerkedésnél akár az első találkozásig is hetek telhetnek el. Véleményem szerint nem célszerű sokat húzni ezt a fázisát a…..
Lonely Life Online társkeresés 2012.09.22 16:29:47
Talán ez áll legközelebb a mai fiatalsághoz, illetve tapasztalataim szerint az idősebb korosztályhoz is. Legtöbben ragaszkodnak az ingyenes oldalakhoz, azonban ezeken legtöbbször lehetetlen kapcsolatot építeni, hiszen a fejlesztőik gondoskodtak arról, hogy előfizetés nélkül csupán…..
Lonely Life Személyes ismerkedés 2012.09.22 16:19:09
Talán ez lenne a legkézenfekvőbb módja az ismerkedésnek. Az emberek azonban egyre inkább bezárkóznak, nem beszélgetnek idegenekkel. Csak barátaink barátaival van lehetőség jobban megismerkedni. Szerintem egyre kevesebb nőnek van része klasszikus értelemben vett…..
Lonely Life Az első bejegyzés 2012.09.22 15:28:01
Ez a napló azoknak szólna, akik a társkeresés terén eddig még nem jártak sikerrel. Itt akár megoszthatjátok saját történeteteket, tapasztalataitokat is. Egyfajta eszmecserére szolgálna ez a blog. Magamról annyit árulnék el, hogy egy átlagos 21 éves férfi vagyok, aki nem…..