Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pem

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! Elnézést kérünk hosszú hallgatásunkért, mindkettőnknek erősen megcsappant a szabadideje, és ez a jövőben is így lesz. Fordításokat továbbra is készítünk, csak jobban kell szelektálnunk, illetve amiről már egyszer volt szó, vagy nem érdemleges információ…..
pem 2013.02.18 11:38:05
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
pem 2013.02.15 18:59:37
@kacsoli:
Jobb esetben, már ha láthatóvá válnak a dolgok, de van amikor a füst nem száll fel. Nálam minden együtt van most.
De ez a link, köszi/ Czeke Korsch, nekem is tetszik, nem mintha mérvadó lenne.
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol?
pem 2013.02.15 23:11:20
@Elveszett Kereső:
Hát én nagyon szeretem amiket mondasz.
Kösz, hogy megteszed.
Szűrögetni kellene jobban, de nincs elég időm és tudásom és hajlamom van belehelyezkedni különböző nézőpontokba és azonosulni lelki tartalmakkal.
Ezért időnként élek át elsősorban érzelmi inditatásból szellemi lomtalanítást, amikor már túl elegem lesz.
Úgyhogy hála, de leginkább élmény, hogy helyettem is gondolkodsz, mert élvezetesen teszed.
pem 2013.02.15 23:55:26
@Elveszett Kereső: Valószínűleg éppen ez történik.:)
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
pem 2013.01.13 10:25:20
@timurida:
Nagyon jó, amit írtál!
Pál apostol szeretethimnusza csodálatos gyönyörűség, nem tudok betelni vele. És a 3 pontod méltó hozzá.
Nincs törvény, nincs titok és nincs bűn.
Minden bennünk van.
pem 2013.01.13 11:49:08
@elyshia: Szia, hiányoltalak! Pont meg akartalak kérdezni merre vagy? Valami kirándulás vagy 'robotüzemmód'? -én az utóbbi.:)
pem 2013.01.13 13:53:50
@elyshia: Köszi. Szeretem a hangulatjelentést. :)
Ha végeztél és valamikor lesz erőd, kedved a takarítás energetikai tisztításos változatáról írni,
jó lenne olvasni. Legfőképpen ezért takarítok, a megújulás miatt. Az a baj tájfun kapcsolóm nincs.
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
pem 2013.01.10 17:43:13
@Félhang: Hát ez most nagyon, hű elgondolkoztatna, ha most tudnék ilyesmit. Lehet, hogy igazad van és össze kéne kapni magam, újra rendezni? Igen, újra rendeződni mindenképpen. Egy aktuális program frissítés kell. Ez így lenne? Irány a forrás?
Ez lenne a célom? azért oda nem akarnék, ha az azt jelenti amit ált. tudunk. És egyáltalán, egyből ott lukadhatnék ki? A forrás mint cél a keleti filozófiák értelmében, nem volt vonzó nekem. Nem lehet ilyen öncélú a teremtés. De a fejlődést sem szeretném fárasztó robotnak megélni. A szeretet energiája a vonzó út nekem, egy örök kiteljesedésben megélve, éppen bármit is jelentsen ez, de semmiképpen nem kellemetlen élményeket, ha választhatok jobbat is. És a választék létezik, rá kell hangolódnom valamelyik hullámhosszon. Nem tudom milyen rezonanciát teremt ez benned? Bennem most vannak kérdőjelek magammal szemben. Figyelni fogom magam, most épp bizonytalan is vagyok. Kíváncsi vagyok milyen érzések merülnek majd fel.
Köszi, jó volt, valahogy jó érzés egy másképp láttató késztetés.
pem 2013.01.10 18:06:08
@Félhang: Én is mindig "nyúlványnak" érzékeltem az itteni kiterjesztést.:) Igazad van, a viszonyítási alap nagyon fontos, tudnunk kell mi, mit jelent és tapasztalat nélkül ez nincs. Ezért a lélek vágya az élmény, a tudatnak bele kell merülnie a tapasztalásokba, ezt éreztem mindig. Csak békességre vágyom. Most már szép, nyugis nekemvaló tapasztalásokra.
pem 2013.01.11 21:41:27
@Félhang: Tudod mit? Elég volt a melóból mindenféle értelemben. Nem kell hosszú útnak lenni a vágytól a megnyilvánulásig. Lekopogom, de egy pár évvel ezelőtthöz képest viszonylag könnyen mennek a dolgok. Mondhatnám, hogy inkább varázslatosan.
Persze itt élek, van részem a fizikaiban, több is mint ideálisnak tartanám, de ahogy szubjektíve átélem a dolgokat az már egy másik világ, sokkal nekem valóbb, mint bármikor.
Az átélés a legfontosabb az életemben és a tudomás, hogy ne hiába történjenek meg velem a dolgok, de már nem szenvedve, hanem boldogan.
Kiskoromban éreztem, hogy nem akarom majd a halálom előtt azt érezni, nem tettem meg mindent az életemben, amit meg kellett volna, eszerint éltem, élek.
Nagyon tetszik, ahogy az egyéni létet az egység részeként, egyre komplexebb formák létében látod.
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
pem 2012.12.12 10:11:50
Ez a blog egy csoda hellyé vált.
Mindegy mit írtok már, mindenkiből a lélek
szeretete árad a maga sajátos módján,
ha fájdalomról ha örömről szól is.
Nagyon szeretlek Benneteket és köszönöm, hogy vagytok, hogy ilyenek vagytok!
Nagyon sokat jelent, hogy az ajánlások mellett a
személyes érzéseiteket, szubjektív élményeiteket is megosztjátok, mert az élő tapasztalások igaz érzete adja a legbensőségesebb rezonanciát a lélek igazságaival.
@timurida: Köszönöm amit írtál, én
is ezt érzem, a fájdalmas élmények a legjobb, leghatékonyabb tanítóink, mégha kézzel-lábbal tiltakoznánk is ellenük. Nem véletlenül vannak,
alkalmasak vagyunk rá, hogy ott haladjunk a legtöbbet. A találkozásod a belső Lényeddel megindító volt, én is átéltem ugyanezt önmagammal
az egységben és ez felejthetetlen. Nagyon jó,
hogy leírtad.
Azt hiszem a világmegváltás pont itt zajlik, ilyen
egyszerűen, csak szeretetté válik minden.
Ez a lélek áttörése. És ez a blog csupa lélek és
szeretet.
pem 2012.12.14 08:32:54
@Smaly7:
Csodálatos érzések, gyönyörűen látsz.
Ezzel hozod át más dimenziók, a csoda világát ide.
Számomra ez az igazi szeretet.
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
pem 2012.12.02 10:01:57
@Atlantisz69: Nagy szíved van! Nagyon jó, hogy megosztod. Hála érte!
Most olvastam el, amit írtatok itt az este és ez olyan szép volt, olyan emberi, @Kajman: @zazuma: @Kobe8: és Mindenki, meghatottatok még mindig szipogok, de rám is fért már ez a sírás.
Itt Karácsony van. Ez az igazi karácsácsony a szívetekből.
pem 2012.12.02 10:06:15
@pem: Úgy látszik már teljesen nem látok a
könnyeimtől. Karácsony akarna lenni persze.
pem 2012.12.02 22:11:08
@zazuma: Igen.:)
David Wilcock: Disclosure*/Felfedés, „Daniel” színrelépése Írta: David Wilcock Fordította: FehérVándor Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot *Disclosure jelentés= Felfedés, földönkívüli értelmes létformák létezésének…..
pem 2012.11.21 13:26:56
@Smaly7: Szerintem nagyon jó gondolat.

@Fehér Vándor!Szívből jövő köszönet az energiáért, a figyelemért.Ezt a valóság sok aspektusát összerakó cikket itt egybe hozni nagyon sokat adó, érték.
A filmet újra fogom nézni, mert nem volt időm és
csak bele bele ízlelve néztem. De azóta is velem
maradt, érzem a hatását. Olyan lényegi pontokon
hat, amit nem lehet elemezni.Nem az elmének és nem a hétköznapi receptoroknak készült, ahogy az
utóélete is rendkívüli az emberben. Az emberi lét
csodáját ébreszti fel, valami közvetlen becsatlakozással a lelki köldökzsinórunkhoz.
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
pem 2012.11.14 12:50:18
@set12&: Szívemből szóltál. Ugyanígy érzem.
A lélek szabja meg, hogy az agy, hogy fordítja le a tudatot. Az agy egy fordító, a tudat szolgája.
De, hogy a tudat mire irányul és az agy, hogy fordítja le, mi határozza meg? A lélek irányultsága, vagy az Én a maga összetettségében.
A lelki minőség, a rezonancia.
Hú, de igaz és szép; " a lélek nem ésszel mér, a lélek tud."
@timurida: A megélés hiányzik, a megélés.
Hogy az információ és a technika belülről jöjjön,
hogy a lélekre figyeljen a tudat és a tudás belsővé váljon, vagy ez legyen az irányadó.
Amit a lélek tud, fordítsa le az agy és ne a kinti információk ész hangja szabjon értéket, hanem a belső figyelem.
Hogy a belső tapasztalatot írjuk le információnak
és a tapasztalás útja lesz a technika, de a technika, a módszer nem nyit utat. Ez a dimenziók kérdése. Nagyon, nagyon aktuális és húsba vágó amiről írsz. Talán ez a legérzékenyebb, legkritikusabb pont most; "Mintha elsodródott volna az egész felemelkedés és tisztultabb állapotba kerülés....Mintha hiányozna a kirakó legfontosabb darabja" Én is így érzem. Ami hiányzik, a látásmód hiányossága, hogy minden dimenzió együtt létezik. Külön kezeljük ezeket,
mintha el lehetne jutni egyikből a másikba.
De nem így van, együtt vannak, érzékelés kérdése.
Érzékenység, figyelem, amiről @miczo: szólt és a képeivel példázott. Nem elég a 3d-s figyelem és látásmód, a lélek szeme kell. Más tudatosság kell,
mert a dimenziók érzékelése a tudat irányultságától függ.
Az agy, a hétköznapi tudat, a 3d interpretálója.
A magasabb dimenziók érzékeléséhez, megtapasztalásához a tudatot a belső érzékekre kell állítani. Tulajdonképpen együtt kellene használni a külső és belső érzékelőket, érzékszerveket, állandóan radarozva a belső érzésekben. Ez nem nehéz, amikor az embert a természetes érdeklődés vezeti, nem technika.
Ráhangolódás, figyelem, ha nem érett rá az én
a lélek irányultsága nem készteti a tudatot, vagy a tudat nem észleli a lélek világát, vagy a dimenziók létét. Ez a fizikai lét kizárólagos érzékelése. Végső soron minden rendben a természetes visszacsatolás, rezonancia működik.
A belső érzékek felébresztésében az archon erők eltávolítása, vagy az élő Jézusban megnyilvánuló belső erő felszabadíthatja az élet sokdimenziós jellegének felismerését, a spirituális vagy lelki tapasztalások szükségességét.
Ez lenne az a külső segítség, ami belül is hatna.
Amit most, eddig el lehet érni, az a belülre figyelés, ez az, ami hiányzik.
pem 2012.11.08 11:52:59
@Elveszett Kereső: Á nem, nem! Kettőnk közül biztosan én vagyok az. Teljesen jónak érzem, amit írsz. Ezen logika mentén, teljesen így éltszerű, ahogy írod. Nem tudnék vitatkozni, mert semmit nem ismerek ezekből a dolgokból.
Amit írtam,csak arra vonatkozik, ahogy én nagyon szubjektíven, érzésből néztem meg és fordítottam le, mit érzékelek most.
Egyébként semmit nem tudok.
Ilyent régen nem is tettem volna, de valahogy már nem számít /nekem/, hogy esetleg nagy hülyeséget
mondok. /lehet, ez felelőtlenség is a többiekkel szemben, ezért kicsit szégyenlem magam.
De nem bánt, valahogy jobban örülök annak, amit Te írtál, tetszik, ahogy, amit.
És érdekes is, tényleg a tisztább kép a jót szolgáló törekvés, sokkal fontosabb, mint az, hogy tévedek. Régebben éreztem is ilyesmit, amit írsz, hogy ki kellene már derüljön, ha a jó oldalon áll és meddig fogják még a fény hírnökei védeni, meddig tudják ezt az imagét fenntartani, ha nem történik semmi ebben az irányban. Na, ezért is néztem meg, kiváncsi voltam mi sül ki ebből, ha Ö nem az, ki a másik. Ha a másik sem pozitívabb figura és mégis nyer, mi van a fénnyel és lehet-e, hogy pont ez hozza el a megfelelő dramaturgiát?
Én úgy érzem, hogy energia minőségben, tisztaságban nem lehet Romneyvel egy lapon említeni és, hogy ami vele van az a fény aktuális állapotának helyi itteni mutatója. Be kellett eddig csomagolni, le kellett fedni, érzek is rajta ilyen burkot, de szerintem ez egy nagyon ügyes tudatos- tudattalan együttműködés.
pem 2012.11.08 12:33:01
@timurida: Teljesen igazad van. Az érték nem devalválódhat, azért, hogy beépüljön.
Abszolút igazad van, segíteni azon a szinten nem lehet, emelni kell, hitelességgel. De mégis kell egy út. Az igazság hierarchikus természetében érzem az utat. A tudás megértést jelent, értést. Meg kell érteni az alacsonyabb fokozatú, kisebb igazságokat, hogy beilleszthetőkké váljanak a nagyobba. A kevesebb szemszögéből, mert a nagyobb, már egy tágabb, többet tartalmazó igazság.
Ha elkezdjük struktúrájában nézni, nagyon messzire visz. Talán nem lesz igazság nélküli tudat, előbb-utóbb minden beintegrálható. Ez lesz az egy jelentése. Úgy gondolom a szándék tisztaságára gondolsz, ami az igazodás irányát jelenti, hogy ebben nem lehet megalkuvás. Ez már az értő felelősségvállalás, csak a lélek felé.
pem 2012.11.08 12:44:25
@Atlantisz69: Én is így érzek!
Köszönöm Atlantisz, szeretlek Benneteket!
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
pem 2012.11.02 08:33:40
@20121221:
Szia! Mit lehet erről még tudni?
Hol bukkantál rá?
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
pem 2012.10.27 09:52:51
@zazuma:
Ez nagyon jóó!:)
pem 2012.10.27 10:23:19
@Kajman:
Aranyosan csináltad.:) Köszi.:)
pem 2012.10.27 10:49:33
@Kajman:- Én sem.
- Nincs miért. Szerintem elbeszéltünk egymás mellett.
- Én arra gondoltam, nem olyan egyszerű a kétségmentesség.
- Kétértelműség nélkül írtam, tetszett.
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
pem 2012.10.19 12:32:01
@Zseniális teknős: Üdítő hatásokban nincs hiány,
most. Köszi nektek!
Ezzel én is így vagyok, évek óta azt mondom magamnak, hány nagytakarítás lesz még? A fűtésről
és más egyebekről nem is beszélve. Szerintem csak
erre az idényre vegyél fát.
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
pem 2012.09.18 19:21:25
pem 2012.09.18 19:26:19
@Smaly7: Drága Smaly! szeretem, hogy szívből vagytok okosak.