Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malacfül

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, hogy szárított húsból lehet 100%-nál többet tenni egy termékbe, de gyümölcsléből? Támogassuk a hazai termékeket, hátha eljutnak a helyesírásellenőrzésig: Ez egy magyar termék, de egyben élelmiszeripari csoda is, 120% a gyümölcstartalma (és akkor ott van…..
Malacfül 2012.12.06 23:05:10
@É2I: Nem eléggé, amint azt láthatjuk.
Négy év után egy véletlenül kiküldött számlakivonatból értesült Vándor elhunyt neje Fundamenta-számlájáról: Egy történet arról, miért nem szabad a Fundamentával szerződni. Feleségem 2005 nyarán meghalt. A pénzügyeket addig Ő intézte, örültem, hogy a hagyatéki…..
Malacfül 2012.11.13 16:53:58
@parkolok.com: Azt ő mis írta. Az nincs benne a szerződésben, hogy az elhunyt számláján pár évig ücsörgünk, vagy mégis?
Az előző rész végétől folytatjuk, a liverpooli kikötőben James rakodná kifelé a borszállítmányt Mr. Baines felügyelete alatt, bár raktárat még nem sikerült találnia. Megérkezik Webster kapitány, akinek természetesen egy jó szava sincs újdonsült veje első üzleti útjáról,…..
Malacfül 2012.10.30 22:42:56
@EgyélRenit: 175 + 2,5 (náluk volt) + paraffin + matrózbér + macska/ Baines éveinek száma
Asszem.
     Könyörgöm, ki vesz meg egy fél pár hokikorit?      Egyetlen darab korcsolyát?   Nem, az eladó nem rejtette el a jobbost, mondjuk, 11 000 Ft-os minimáláron. Ez az egy darab van, és ez is új. Talán a jobbos ment szét a gyereken? De…..
Naiv ügyfél még igen jól járt, hogy csak félmillióval került többe az interneten 2,5 millióért hirdetett Mazda, és csak kicsit volt törve az eleje egykoron. Persze utóbbit csak azután derítette ki, hogy megvette, de ez legyen a legdurvább lehúzás, ami valaha…..
Malacfül 2012.10.12 13:19:31
Nóra nem érti, miért várja meg a Regio Játék, amíg valamelyik gyerek kiszúrja a szemét az azonnal széteső búgócsiga darabjaival. Ők első körben még visszavitték a selejtet, de amikor a következő is szétesett, hagyták az egészet. Édesapámék a REGIO játéknagykerben…..
Malacfül 2012.10.12 11:11:01
@vénszivar: Gép et akartál írni, ugyi?
Malacfül-malacorr Delírium 2012.10.06 18:20:43
   Delirium szelet.    Ugyanaz gyártja, mint a bolrtokban a Kinderek mellé helyezett TOTO tojást: Dogan -Balaban gida. A kisboltban csokibevonatos pillecukorként hirdetik. Nos, van csokibevonat és van pillecukor is, de van még valami más is: keksz. A kekszet pillecukor öleli és erre…..
    A fenti vevőnevelő mondatot abban a boltban hallottam, ahol tegnap úgy megörültem a kendermintás szójaszeletnek. http://malacful.blog.hu/2012/10/02/cannabisos_szojaszelet    A reggeli nyomakodásban jópár középiskolás igyekezett vásárolni és a kis kosarak, bizony, elfogytak.…..
  A képen látható szójaszelet testvéreit láttam ma a kisboltban.    A kenderlevelek a termék kendermag tartalmára kívánnak utalni. Természetesen semmi közük a TCH-hez, áh dehogy. Csupán kenderlevelek, mint látjuk. Hab a tortán, hogy amikor képet kerestem a Combo…..
     A képen látható kis, coca-colás fémdobozban a gyár termékeinek ízét idéző ajakápolók. ajakírok, rúzsok és szájfények találhatóak.      Jót mosolyogtam, amikor megláttam az első doboz szájfény-válogatást, hiszen egy rajongónak tényleg mindent el lehet adni.…..
  Szöveg nélkül. Az állati jogokra való kitérés nélkül. Minden nélkül. Mert cukik. ..
     Hozz és vigyél egy könyvet! Ezzel a rövid mondattal lehetne jellemezni a Kultmélyvíz által 2012. szeptember 14-én délután 4-re a miskolci Európa térre szervezett flashmob lényegét. Facebook oldalukon önkéntes telefonfülke-festőket keresnek ma délutánra.     De mi…..
LiBerti kiszúrta, hogy vélhetőleg ugyanazt a szabad felhasználású clipartot használta fel logójában a San Benedetto, mint a Primavera. Bár utóbbinak nincs csőre, úgyhogy mégsem. Csatolok egy képet arról a - valószínűleg nem teljesen véletlen - ornitológai egybeesésről, amit…..
Malacfül 2012.09.12 20:43:35
@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: Megkaptad azt az üzit a Képekbe -ről? Arra a címre ment, ami a bakilap tetején van.
     Fogyókúrára fogják a világ legkövérebb tacskóját. A videón látható, kb. 70 font, azaz kb. 35 kg tömegű, 5 éves simaszőrű tacskónak nagyjából a jelenlegi tömegének a felét kell leadnia.      Nem tudtak nemet mondani az akkor még AJ névre hallgató kutya nagy,…..
Malacfül-malacorr Mókus 2012.09.07 12:53:18
   Legutóbb az állatorvosi váróban láttam egy mókust. A gazdája elmondta, hogy lusta rágni, ezért időről időre lecsippenteken egy kicsit a fogából.      Azóta is ez jár a fejemben: egy rágcsáló, ami ahhoz is lusta, hogy rág(csál)jon!Nem úgy, mint a videón látható…..
   A kaparós sorsjegy hülyeség. Itt is mindig a bank nyer. Ha nyereséget akar elérni valaki, legcélszerűbb terjesztői szerződést kötni.   Persze ezért a kétszáz forintért, ami most úgyis elgurult, nem sok mindent adnak. Szinte semmit. Százharminc a cappuccino, az automatában.…..
   Természetesen nem a bolt próbált meg áthintázni, hanem az egyik új eladó.    Vezetőváltás volt a közeli kisboltban. Az üzletvezető máshol indít be egy új üzletet, a helyettese a szemközti áruházban dolgozik tovább. Ú aj főnök, a kisfőnök, sőt egy-két eladó is…..
<br>    Szegény emberek mindig voltak, vannak és lesznek is. De az utóbbi öt-hat évben olyan hajléktalanok jelentek meg városunkban, akikről senki sem tudja, hogy kerültek ide.    Van egy Jófiú. Ő szemüveges és a templomok lépcsőjén ülve kéreget, néha olvas…..