Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibi5000

923 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú Katinka, nem elég, hogy a világ egyik legjobb úszónője és a rekordokat játszi könnyedséggel dönti meg, még értékeli is a róla szóló, valóban vicces mémeket. És ki más is lehetne a tréfamester, min Tibi atya?  Katinka saját Facebook oldalán köszönte meg a képet…..
Legalábbis a Videoton francia vezetőedzője, Bernard Casoni szerint. Továbbá úgy gondolja, jól fognak játszani a fiúk, persze a győzelemhez ennyi nem elég, (persze, hogy nem), gondoljunk csak mit műveltek a walesi The New Saints ellen legutóbb. A tréner szerint először is át kell…..
Feszegethetnénk azt, mennyire is valós sportnak és nem színjátszásnak tekinthető a pankráció, de ebbe inkább most ne menjünk bele: sokkal inkább érdekesebb a mostanában Hulk Hogan körül zajló botránysorozat. Még 2012-ben jött az első csapás, amikor a Gawkert kitette a…..
Némileg. Azért ne felejtsük el, hogy bármennyire is vannak verhető csapatok a B-csoportban, Portugália és Svájc jelenléte kicsit sem ad több önbizalmat a magyarok számára. Emellett még Feröer, Lettország és Andorra is versenyzik a két pozícióért, ami még kiadó az egyes…..
Nem véletlenül jelentették ki sok helyen, hogy a Magyar Nagydíj az eddigi 2015-ös Forma-1-es szezon legjobbja volt: annyi minden izgalom történt, hogy még tőmondatokban is nehéz lenne felsorolni. Rosberg az utolsó tíz körben vesztette el értékes második helyét, Hamilton csak a…..
Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, összeírom az öt legidegesítőbb kommentátor típust, akik megkeserítik az önfeledt szurkolást a TV előtt. 1. Az ordibáló Ugye ismerős, amikor kint vagy az udvaron, a nappaliban pedig megy a brazil bajnokság összefoglalója és a…..
Már csak egy nap és kezdődik a 30. Magyar Nagydíj Mogyoródon, ennek apropójából gyűjtötte össze a Blikk a legemlékezetesebb baleseteket, amelyek a pályán történtek.  1992: Michael Schumacher   1995: Taki Inoue   2006: Kimi Raikkönen Ha érdekel a többi videó, keresd…..
Én személy szerint kíváncsi voltam, milyen sajtóvisszhangot fog kapni a tegnapi Videoton meccs, ahol a fehérváriak 2-1-es összesítéssel búcsúztatták a walesi The New Saints csapatát. Nos, különösebben a szigetországban sem foglalkoztak a meccsel, akik pedig írtak róla, bátor és…..
Hát, nem akármilyen mérkőzésben lehetett részük azoknak, akik úgy döntöttek, hogy megnézik ezt az igazán pikánsra sikeredett találkozót, amit a Videoton és a walesi The New Saints játszott. Az első fordulóban 0-1-re győzedelmeskedő fehérvári csapat borzasztóan magabiztosan…..
Rendkívül előnyös helyzetből vághat bele a ma esti mérkőzésébe a Videoton, miután kedden sikerült legyőzniük a walesi The New Saints együttesét, méghozzá 0-1-re. Mindvégig a magyar csapat volt a jobb, most pedig hazai pályán mutathatja meg a közönségnek, hogy mire képes és…..
Nem akármilyen humoros és népszerű videót posztolt a minap Adebayo Akinfewa. Honnan is lehet őt ismerni? Nos, a negyedosztályú AFC Wimdbledon-ban futballozik, szóval a Chelsea-vel vagy a MU-val egy darabig még nem fog bajnoki meccset játszani, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy az…..
A volt FIFA elnök valószínűleg nem csak azért nem örült a dolognak, mert a money, amit felé dobtak, játékpénz volt, de mindez még egy nyilvános sajtótájékoztató keretében is történt. Még május 29.-én választották újra, június második napján viszont már a lemondásától…..
Még nagyon friss a hír, hogy Dárdai Pál, gyakorlatilag az egész ország búbánatára, nem folytatja a magyar válogatottal elkezdett közös munkát, sőt, a Hertha BSC részéről beígért hosszabb maradásból sem lett semmi. Az MLSZ nagyon gyorsan meghozta a döntést, aki végül Bernd…..
Egy nagyon meglepő döntés született néhány órával ezelőtt az MLSZ részéről, akik hivatalosan is bejelentették, a magyar válogatott további mérkőzéseinél már nem Dárdai Palit láthatjuk edzői szerepben, hanem Bernd Storck-ot. A Magyar Labdarúgó Szövetség hétvégén tartott…..
A Haladás-Ferencváros mérkőzés kora estei kezdéssel, 18:00 órakor vette kezdetét. A Fradi meglepően jól kezdett és ezt a formát meg is tartotta az első félidő végéig, utána Király Gábor csapata vett erőt magán és mutatta meg, hogy őket sem olyan fából faragták, az…..
Persze minden sportszerető ember tudta, hogy nagy a baj és ha fel is ébred Jules Bianchi, nem fog tudni már beszélni és mozogni, a halála viszont rettentően megdöbbentett. Az 1989-ben született, mindössze 25 évesen elhalálozott volt F1 versenyző Japánban, a Suzuka Circuit pályán…..
Új információkhoz frissítsd a posztot! 7:41 Üdvözlök mindenkit, ezt egy kis bemelegítő posztnak szánom a hivatalos elindulás előtt, hisz a sport világa egy olyan óriás méretű dologgal gazdagodott, vagy pontosabban hamarosan gazdagodni fog, mint az M1 saját sportcsatornája, az M4.…..
Sajnos március óta nem volt alkalmam hírekről tudósítani nektek, rengeteg dolog összejött és egy másik blogot is nyitottam teljesen más kategóriában, de a lényeg az, hogy néhány hónapon belül, sajnos pontos dátumot még nem tudok, de egy teljesen megújult külsővel és sok más…..
Valamiért volt egy olyan érzésem, hogy a legújabb megjegyezhetetlen című svéd produkció pont azokba a művészfilmes klisékbe fog belegyalogolni, amelyeket gyűlölök. Ilyen szemmel nézve Andersson mozija pozitív csalódásként ért, igaz, nem azért, mert sokkal jobb élménnyel…..
A Titty Twister bár nyilvánvalóan nem egy hozzám hasonló jó házból való úrlánynak ajánlott hely, szerencsémre azonban az én drága jó apukám ezt nem tudta, úgyhogy nem lettem eltiltva anno ettől a mozitól, én pedig imádtam ezt az őrült road-movie-t, amely teljesen váratlanul átcsap egy zseniálisan jó…..
Tibi5000 2015.04.17 12:27:09
@Feiertag Erik: Még a Machete első része a maga módján szórakoztató volt, a második már teljes baromság, de ezmiez??
www.imdb.com/title/tt2002719/
Pénteken, azaz ma sorsolták ki Nyonban a BL negyeddöntőjének párosításait. Ha érdekelnek a részletek, kattints a "Tovább" gombra.  A sors már megint magát ismétli, a Real Madrid ugyanis megint az Atlético Madriddal fog játszani az elődöntőbe jutásért, pont úgy, mint egy…..
Sokan pletykálták, hogy több nemzetközi csapat is érdeklődött a magyar futballista játékjogáért, hivatalosan azonban az első ajánlat a minap történt meg - jelentette be Dzsudzsák jelenlegi csapata, a Dinamo Moszkva. Az érdeklődő pedig nem más, mint az olasz Lazio. Ha…..
Egy évvel ezelőtt még szinte meglepetésnek számított, hogy Christiano Ronaldo kapta az Aranylabdát, most azonban már nem csak a nemzetközi sportújságok, hanem a Nemzeti Sport olvasói is CR7-re tették nagyrészt a voksukat. Persze a magyaroknál a gála "legfontosabb" embere Orbán…..
Néhány perccel ezelőtt láttam meg a szomorú hírt én is, miszerint az Aranycsapat legendás jobbhátvédje, olimpiai bajnok, valamint világbajnoki ezüstérmes játékost 90 évesen, az esztergomi kórházban érte a halál, hosszas betegeskedés után. A Sport-Király is már több cikkben…..
Miután felocsúdtunk, hogy miféle furcsa hatos lottó számokat húztak ki, még egy meglepő és megdöbbentő hírt közöltek a minap, ami ugyan egy kicsit más tészta, de durvának durva. A Barcelona csapatát egészen 2016-ig kizárták az átigazolási piacról, miután a CAS, azaz a…..