Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fekvőrendőr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harkai laktanya csupán egy a sok határőrlaktanya közül, ami a vasfüggöny lehullása elveszítette funkcióját...
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
80           Szolgálati közlemény:Ma két poszt jelenik meg, a február 28 és a 29, mert 1988 egy kurva szökőév volt, és emiatt egy nappal többet voltam katona. Ez a második poszt ma, nézd meg az előző napot is.       A jó büdös kurva anyját!Szökőév van!Egy…..
102         1988. február 7. vasárnap Ma kegyetlen hideg volt.Egész nap.Annyira, hogy benn a körletben is éreztük, ahogy az ablakok gyengébb eresztékein, mélyen, a szoba belébe kaparászott. Tulajdonképpen meleg volt benn, mégis, az ízületeket megtalálta és…..
fekvőrendőr 2014.02.08 10:25:21
@zweitakt: A HŐR-nél az nem volt kiadva az állománynak. Én a 24 hónap alatt egyszer kaptam meg, a kiképzésen fel kellett venni köpenyként meg ruhaként, aztán vége is volt örökre.
fekvőrendőr 2014.02.08 10:27:28
@fekvőrendőr: Ez a VV ruhára vonatkozik, az őrök kaptak esőkabátot.
140           December 31. Csütörtök Szilveszter van. Elment egy teljes naptári év, 1987-ben az év első napjától az utolsóig határőr voltam, katona. Nagyon hosszú idő ez.De legalább már mögöttem van.Viszont, hogy én ma szolgálatba menjek, arról…..
143           December 28. Hétfő Ma már nem tettek szolgálatba, hanem megint Balrognál jártam. Kihallgatásra rendelt.A pénteki akcióm érdekelte.El kellett mesélnem neki.Nem nagyon tudtam szépíteni, először nem állítottam meg a kocsikat, nem…..
Hiába állították elő itt a Magyar Néphadsereg lőszerigényének csaknem a felét-, a nagyszámú selejt miatt a katonaság csak ritkán vette át a termékeket. Az egykori Tömegcikk (Andezit) Művek Nemzeti Vállalat déli bejárata (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..