Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takiszer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak a technikában folyamatos a fejlesztés, de a blogok háza táján is. Ősszel mindig felcseszem magam, hogy mennyire béna már ez az egész dizájn, amit itt nyomok, és rámtör az újítási kedv. Persze, moroghat az egyszeri olvasó, pont most, amikor már megszoktam...
Minden évben tipródom, hogy menjek-e vagy ne menjek? Igazság szerint ez nekem inkább amolyan közönségtalálkozó. Vidéki kedves olvasóimmal, törzskommentelőimmel, barátaimmal tudok ilyenkor személyesen is összefutni. És igen, persze közben azért behallgatunk ide-oda, ahogy sikerül,…..
Idén is megrendezésre került a világ legnagyobb audió kiállítása és vására Münchenben, ahol több ezer négyzetméteren kilencszáznál is több márka termékeit tudják az érdeklődők a rendelkezésre álló három nap alatt megtekinteni. Az audiolife kiküldött tudósítója…..
Alapjában éve nem vagyok oda a népzenéért. A jellegzetes magyarosh kesergővel ki lehetne kergetni a világból. Ami persze nem jelenti azt, hogy a népzenei formanyelv vagy a bartóki népzene fogalom ne állna közel hozzám. A Makámot például kifejezetten kedvelem, ellenben Palya Bea…..
Talán az egyik leginkább félreértett és a legtöbb legendát bezsebelő tervező, aki valaha élt a high-endben. Mindenki ismeri, és mindenki tudni véli a titkát, nincs olyan high-enddel foglalkozó ember, aki ne gondolna valamit róla, és olyan sincs, aki akárcsak gondolatkísérlet…..
Van az interjú Darvas Lászlóval, amit a sikeresen feltámasztott, de azóta újra meghalt Audio Magazinban lehet(ett) olvasni, amikor is, többek között, arról panaszkodik, hogy az új villanyóra mennyire gyengébben szól, mint a régi. Meg van az a hozzászólás, hogy ugyan minek…..
Olvasom a positive feedback review-ját az OTO SE Signature-ről. A cikk ott kezd, hogy hát kellene egy kisebb rendszer az irodába, mert az nem árthat, aztán oda lyukadunk ki, hogy az OTO kvázi feleannyiért szebben muzsikál, mint az ezüst Meishu.   Ez persze "csalás" a javából,…..
Írtam ugye anno ezt a kis eszmefuttatást a közelmúlt és a jelen kontextusában a zenéről, annak iparáról, a high-endről, valamint ezek eredőjéről. A szöveget kútfőből bányásztam elő, nem is nagyon olvastam utána, úgy gondoltam, nem baj, ha személyes, legfeljebb tévedek,…..