Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parizs73

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztudatba valaki egyszer behozta azt a megállapítást, hogy szervezetünk tele van mérgekkel. Ahhoz, hogy tudjuk miről is beszélünk, definiáljunk néhány alap fogalmat. MÉREG: Biológiai szempontból méregnek tekinthetünk minden olyan anyagot, amely az élő szervezettel érintkezve abban károsodást,…..
Egy kézikönyv mind felett Már nagyon rég le szerettem volna ezt írni. - Egy Kézikönyv az Élethez. Ki ne gondolt volna már erre? Egy könnyű és hasznos "lépésről lépésre" útmutató a nőkhöz, a férfiakhoz, a gyerekekhez, a házassághoz...a boldogsághoz. Nem azt állítom, hogy a következő sorokban ezt…..
Először is tisztázzunk valamit. Olyan, hogy bértárgyalás sajnos nem nagyon létezik. Megkérdezik, hogy mennyit szeretnél keresni és vagy megadják ezt az összeget, vagy nem.... Csak az igazán magas és speciális pozíciókban beszélhetünk "bértárgyalásról". Rengetegen…..
Ha szembesülnöd kell azzal, hogy felmondtak a munkahelyeden, és túl vagy már a nehezén, akkor érdemes utána nézni pár dolognak. Ehhez azonban "hideg" fej kell, vagyis legyél higgadt, nyugodt. Először is nézd meg, hogy a munkaszerződésedben mit írtatok alá felmondás esetére. Ha…..
Ha ez megtörtént veled most vagy korábban és még mindig le vagy törve, akkor elég nehéz lehet végig olvasni bármilyen irományt. Nem is fogom most hosszan magyarázni. A lehető legrövidebben összefoglalom. A legrosszabb, ha hagyod magad összezuhanni, ha sajnálod magad, ha aggódsz a…..
Kedves Olvasó! Előre le kell szögeznem, hogy nem vagyok tapasztalt blogíró. Ha hibákat találsz, kérlek jelezd, majd javítom. :) Ez a blog az álláskeresés témáját fogja körbejárni. Végig megyünk a teljes folyamaton a cég elhagyásától, az önéletrajz íráson át az…..
A dolog úgy kezdődött, hogy hazajöttem. Lehet, hogy nem életem legjobb ötlete volt, de már a fene se bírta tovább külföldön. Aki nem honvágyas, maradjon, semmi gond. De nekem nem volt már való. Valahogy elhittem, hogy érettségivel, két nyelv folyékony tudásával, kiváló…..
Mivel igény volt rá, ezért foglalkozunk a témával: Siebel CRM iPad vagy iPhone-ra. Létezik erre egy megoldás amelyet nemrég jelentetett meg az Oracle, egy úgynevezett "Siebel REST API" alkalmazás iPadre: Videó bemutató: iPad on Siebel CRM    Ez egy tökéletes…..