Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louo

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes hasonlóságra lettem figyelmes a mai mokkában. A kereskedelmi adó reggeli adásában Tornóczky Anita kedves bumburnyákságával olvassa be egy online magazin lídjét, mintha a műsor szerkesztői írták volna, ám nem így történt.A deluxe.hu magazin az egyetlen magyar…..
A Shitter éra folytatódik, és bár ebben a részben legkevésbé kedvenc detektívünk éppen fizikailag nincs jelen, a ténykedése nagyon is rányomja a bélyegét az eseményekre. Azért hetibeteg is van, hogy doktoraink életét nehezítse: egy 18 éves srác, aki két fiatalabb tesóját…..
Napról napra egyre inkább zavarban vagyok az atv új reggeli műsora láttán. Nem tudom ugyanis eldönteni, kinek és miről is szól a Reggeli Jam. Előzőleg kíváncsian vártam az új napindító műsort, mert a Nap-kelte, RTL Reggeli, Tv2 Mokka szentháromság bizony nagy űrt hagy maga…..
E-mailben kaptam ezt a képet, ezt a naptárt. Mit is mondjak... ...hát... Nem is tudom. A reklámszlogen "Mindenki a Tata kolbászát eszi!" - na jó, de melyik Tatáét? Ugye rögtön asszociál az ember, ha ilyen kétértelmű egy mondat. Szavamra én úgy fogalmaztam volna, hogy…..
Még egy kicsit maradnék a Csillag születiknél, mert aztán onnan szeretnék tovarugaszkodni, noha lehetetlen küldetésnek tűnik, mivel az a műsor ugye annyira csöpögős cukorszirup, sőt, nyáltenger volt, hogy a legkevésbé sem az  a szilárd…..
A párt és az erkölcscsőszök heves szemöldökráncolása mellett , de megkezdődött a Topmodell sorozat legújabb inkarációja, a China's Next Top Model, még egy téglát sikerült kirúgni a kommenista erkölcs falából. A műsort természetesen egy kábelcsatorna adja, olyan isten még…..
Szülőknek megnézni tilos, ha még hisznek gyerekükben és az oktatás rendezett körülményeiben.  Még friss az anyag, alig egy napja került fel a nagy videómegosztóra. (Azt nem lehet tudni, hogy a magára ismerő iskola mikor szedeti le ezt a rossz reklámot, ahogy az az eredeti…..
Louo 2008.01.09 12:56:37
A tanárok nagy része nem alkalmas a pályára. Ma az megy tanárnak, akit sehova máshova nem vesznek föl. Igaz, hogy elnőiesedett a pálya, de ennek semmi köze a tekintélyhez. Az én legkeményebb tanárom egy enyhén mozgáskorlátozott, hatvan fölötti tanárnő volt, eleinte rettegtem tőle, de aztán nagyon megszerettem.
Az elhivatottság és főleg az emberi színvonal hiányzik ezekből a maiakból.

A második felelős társaság a szülőké. Egyáltalán nem nevelik a gyerekeket. Valami hülye kitalálta, hogy a "liberális" nevelés jegyében nem szabad fegyelmezni. Mintha a fegyelmezés és a verés ugyanazt jelentené...Minek szül gyereket valaki, ha képtelen rendensen fölnevelni?

Én a diákok felelősségét is fölvetném. Egy középiskolás korú embertől igenis elvárható, hogy legyen annyi igénye magával (ha már mással nem) szemben, hogy normálisan teljesíti a kötelességét (vagyis iskolába jár).
Én minden reggel látom őket, és többségükről az a véleményem, hogy mindenféle iskola fölösleges nekik.

Ki kell térnem a cigánykérdésre. Tegnap az ATV-n Mohácsi Viktória azon erősködött (tipikus szadeszes egyébként, csak neki lehet igaza, mert ő tanultsága révén eleve okosabb), hogy törvények és pénz kérdése az egész integráció. Nem, kedves Viktória, először a parlamentben és a kormányban ülő barátainak olyan életviszonyokaz kellene teremtenie, hogy a sok elszegényedett és fusztrált ember ne egymással acsarkodjon, most épp a rasszizmus zászlaja alatt. És főleg: nem kellene állandóan ekkora cirkuszt rendezni a cigányok szörnyű helyzetéből, mert az ő problémájuk a mi problémánk is. Annyit megtehetne azért, hogy elmagyarázhatná a népének, hogy a mai gyenge tanerőt segíteni kell a jó viselkedéssel, és akkor ő sem lesz besz*rva, ha egy cigánygyerek kerül az osztályba.
Teljes titokban arra készül a Tv2, hogy újra indítsa az Áll az alkut, már megkezdődött a casting, állítólag különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be, talán még a műsor címét sem lehet kiejteni. Tudta meg a Comment:com, ahogy mondani szokás. A csatornának ugyebár nem…..
Pilu T. Magyar Gárda! 2007.12.10 19:55:00
 Na, most fogok kiiratkozni a nemzeti oldal sorai közül, de leszarom. Tisztelt Magyar Gárda! Elmentek ti a kurva édes anyátok picsájára, az egyenruhás felvonulósditokkal együtt!Annyi eszetek van, hogy ha tekegolyók lennétek, titeket borítana fel a bábú!Basszátok…..
Louo 2007.12.11 10:01:05
Jó írás volt, néha durván kell fogalmazni. Főleg, ha olyan buta birkákhoz beszél, mint a gárdisták.

Helyes, pontos az a meglátás, hogy az ilyen operett-náci felvonulások semmit sem oldanak meg, sőt. Szerintem egyes cigányokat ez csak még inkább a gátlástalanság felé fog lökni.

Az igazi problémát én abban látom, mert a fasisztoid hőbörgés és a mindenfajta bűnözés is emiatt van, hogy sok ember élete kilátástalanul szahar. Nemcsak anyagi szempontból nagy az igazságtalanaság (mindenfajta kapitalizmusban vannak szegények és gazdagok), hanem a hétköznapi élet terén is. Az őszödi beszéd szakította föl azokat a sebeket, amelyek a magyar társadalom az elmúlt években elszenvedett. Én gyerek voltam a rendszerváltás idején, de láttam azt az egisztenciális félelmet az engem körülvevő embereken a munkahelyük elvesztésének kézzel fogható esélye miatt (nemcsak a szüleimre gondolok). A politika legnagyobb bűne, hogy ezt a félelmet nem csitította az emberekben, hanem bizony növelte. Mindig az volt a jelszó, és ezt a többség, ha morogva is, de lenyelte, hogy ez a demokrácia ára. De ha a demokrácia is csak egy vicc az aktuális kormány számára, ahol lehet csűrni-csavarni a dolgokat a helyzetnek megfelelően. Ez lett sok.
Soha életemben nem szavaznék a Fideszre, mert nyilvánvalóan szégyentelenül profitál a barna mocsok előretöréséből, de a gárdát és a többi mélymagyarkodót Gyurcsányék hívták életre.

Ezért is értek egyet "Pilu a királlyal":

"Jó lenne, ha Magyarországon nem kétféle fasisztoid csoport játszadozása asszisztálna a nagy, globalizált lopáshoz. Elegem van a jobber etnicista, múltbarévedő, délibábos, wassalbertes, sumermagyar gagyifasisztákból, s a magukat baloldalinak nevező, érzéketlen, nyálas, szemforgató, szegényellenes fasisztákból is."
A Tv2 hivatalosan nem kommunikálta, de november óta Árpa Attila nem csak a Mokka műsorvezetője, és az Interaktív egyik producere, hanem a cég kreatívvezetője is. Hogy ezt mit jelent pontosan? Hát a Tv2-től kapott információk szerint ő felel az új műsorötletekért és a már…..
Louo 2007.12.11 09:01:22
Pár éve volt remény, hogy a TV2 kiszáll az RTL-lel folytatott nivótlansági versenyből. Pl. nekik is volt délutáni talk show-juk (Jakupcsek), csak egy kicsit normálisabban, de aztán nem bírtak ellenállni a "Beszólok Itinek" típusú ál-témáknak, és mive viszont verekedés sem volt, a műsor unalomba fulladt, ha már a színvonalát elvesztette.

Ez egybeesett azzal az idővel, amikor az első Big Brother tényleg befutott, és sajnos Svábyék is.

A TV2-vel az a legfőbb problémám, hogy még a jó műsor látszatát sem képesek elérni, viszont nem vállalják föl, hogy ők is csak bulvár-ganajtúrók, mint a konkurencia.

Az RTL műsorai legalább kívülről úgy néznek, mintha profik lennének. Tavaly adva volt két táncolós műsor. A buta, giccses, Medveczkys (bár ezek szinonimák) Szombat esti láz. Ezt időnként lehetett nézni, nyilván ez is gagyi volt a tartalmat tekintve (l. főleg Stohlt), de valahogy volt egy hangulata.
A másik csatorna hozta az unalmas, sznob és üres Megatáncot, ahol ráadásul a szerencsétlen győztes (Csanád???) végül nyert egy repülőjegyet New Yorkba (eredetileg egy félévet nyert volna, de mivel a műsor nem teljesített jól, a díjat is szerényebbé tették, micsoda szemétség!). Helyette Zizi, aki már az elején feltűnt ellenszenvességével és az alázat teljes hiányával, ma már sztár, akinek minden héten be kell számolnia magánélete állásáról. Hja kérem, Csanád nem tekergett egy fotós előtt egy szál f*tykösben.

Szóval Árpa Attila csak a rothadt cseresznye a romlott tejszínhab tetején. A folyamat, amely igazából utána kiáltott csak, már rég megy.
Siratni nem kell azért a Tv2-t. Azok gyermekei, unokái, akik miatt az Önök kérték féle szarságoknak helyük van a nyugger-tv-n továbbra is nézni fogják Fekete Pákót és Kelemen Annát Kiszel Tündével és Benkő Dániellel karöltve.
Idióta kacatok Puki aranyból 2007.12.07 08:01:00
Ha már olyan gazdag vagy, hogy tényleg nem tudod mire kidobni a pénzed, de mégis ki akarod dobni, de nem az ablakon, akkor itt a lehetőség! Vegyél aranytablettát, 425 dollárba kerül és beszéljünk magyarul, amit kiszarsz az aranyozott, arany csíkokkal lesz teli. DVICE..
Louo 2007.12.07 11:01:46
addict Mitől lelkes Emese? 2007.12.03 09:48:00
Néhány hónapja indult a Budapest Bank új kampánya, amelynek központi alakja Emese, a hebrencs marketinges lányka, aki a maga furcsa módján próbálja elnyerni a meghirdetett banki állást. A BB új filmjei egy jól bejáratott reklámsablonra épülnek, hiszen a "mutassunk egy hülye…..
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..
Louo 2007.11.27 15:26:13
Harsányi az az ember, akit egyszer véletlenül a tv-be engedtek, persze nem komolyan, csak egy kis lényegtelen esti műsorra. Azóta a sz@rt is megeszi, ha a tv-kamera azt adja le, csak ne kelljen dolgozni.
Ne értsetek félre! A műsorvezetés is munka, ha energiát fektetnek bele. De ez így nem ok.

A Rádió1 megengedheti magának, hogy ilyeneket alkalmaz, ha a hirdetőit nem zavarja. A királyinak nem ilyen embereket kellene fizetnie a mi pénzünkből.
A Csináljuk a festivált-ból az a minimális spiritusz is elszállt, ami volt benne.
(Ritkán láttam, akkor is főleg Harsányi zavart.)

Olvastam az MTV reakcióját a mi irományainkra, reagáltam is rá.
Jó lenne, ha figyelnének a véleményünkre.

Egyébként a csorba azért kiköszörülhető.
Nem hiszem, hogy Talmát az ilyenek nagyon megviselnék. Szerintem ennyit várhat, elvégre az ő sikeréhez Magyarországnak sok köze nincsen. Hacsak nem a rajongók támogatását nézzük. Bár az is nagyon sok.
Frenetikus versenyünk első szereplője ki más is lehetne, mint Vezérünk? Csapjunk is a lecsóba bele oda.Ki ez, mi ez?: Mint várható volt, róla van a legnagyobb feldolgozható anyag. Szemezgessünk csak egy picit az önéletrajzából! Nála már ez is különleges, hiszen egyes…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..